Отзывы покупателей о Мужской гель для душа Mr. Scrubber Man Deep Ocean 250 мл (4820200230917)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Олег Б***

Як людина, якак розбалувана дозаторами, відчув невеличку незручність у використанні, але то таке.
    Аромат специфічний, пле при цьому приємний. Але після душу аромату взагалі нема. Тому якщо ви саме це шукаєте - то можливо для вас.
    Подумав, що він дешевше, ніж гель який я зазвичай використовую - але ні, навіть дорожче не маючи дозатору.
    Може тут якісні ігрідієнти і таке інше, але це може підтвердити лише аналіз з лабораторії :)

Достоинства:
    Специфічний аромат
    Недостатки:
    Слабкий аромат, відсутність дозатору.
  • Анна К***

Чудовий гель, запах дуже слабкий, майже не відчутний, але як для гелю - прекрасно робить свою роботу

• Олександр Ш***

Нетиповий гель, більше пахне каннабіс оіл. Жовта консистенція. Дійсно, трушний та чоловічий. Мені сподобався як новачку косметики бренду Mr. Scrubber

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Ємність
  • Дмитрий М***

Хороший гель, рекомендую.

Достоинства:
    Вкусный, лёгкий, мужской.
    Недостатки:
    За такую цену нет.
  • Тетяна М***

Дуже приємний і легкий, навіть заворожуючий запах…. Так як мені не подобаються різкі запахи чоловічих парфумів…. Саме те!!! І чоловік теж задоволений

• Ксенія П***

Сподобався аромат. Взяла зі знижкою, вийшло супер вигідно.

Достоинства:
    Ціна, аромат
  • Валентина С***

Чудовий чоловічій запах (для мене складно вибрати, бо інші мені неприємно пахнуть). Запах легкий, не різкий і ненасичений (це мені подобається). Гарно піниться.
    Пишу від свого жіночого імені бо то нюхаю, відчуваю ))).
    Об'єм невеличкий, не знаю чому від 250 мл очікувала шось більше ))).

Достоинства:
    Класний легкий аромат та до шкіри лагідний.
    Недостатки:
    ----------
  • Світлана

Чоловікові і сину дуже сподобався! Коли виходять з душу, парфумами пахне на всю квартиру! Поки знижка - замовила ще!

Достоинства:
    Добре піниться, приємно пахне
  • Янита
    Продавец: Rozetka

Нравится мужу этот гель. Пенится хорошо и имеет классный запах.

• Мария С***
    Продавец: Rozetka

Купила мужу и не пожалела! Приятный мужской аромат. Прекрасно вспенивается, перхоти или каких либо неприятных последствий после использования не наблюдалось. Все супер- цена и качество на высоте!

• Милославска Г***
    Продавец: Rozetka

Подарила парню,ему очень понравился гель.Оставляет приятный запах на теле,после принятия душа:)

• Насонов А***
    Продавец: Rozetka

Мне очень нравится этот гель из за запаха. Он шикарен и на теле после душа остаётся ещё на пару часов

• Ольга И***
    Продавец: Rozetka

Решила подарить мужу что-то новенькое - он оценил. Гель приятно пахнет, не пересушивает кожу. Отличный вариант, мы довольны.