Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Подарочный набор Mr.Scrubber Гладкость и красота с маслом макадамии (4820200376417)

• Алла К***

Прийшло замовлення швидко,упаковка якісна,замовляла на подарунок.

• Евгения Б***
    Продавец: Rozetka

Прекрасный набор, все самое нужное, запах очень приятный и легкий. На подарок вообще замечательно

Достоинства:
    Не сушит
  • Валерия Ш***
    Продавец: Rozetka

Скраб хорошо очищает кожу головы, шампунь отлично пениться, а маска питает волосы. Приятная цена, отличное качество продукции.

Достоинства:
    Цена, эффект, запах.
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Галина С***

Не поганий.

• Любов С***

Мені набір не підійшов. Хоча приємний запах, легко змивається, але моє волосся проти

Недостатки:
    Не моє

Любов, дякуємо за відгук Шкода, що набір не підійшов саме вашому волоссю.
      Раді, що ви відзначили приємний аромат та комфортне використання. Волосся у кожного має свої особливості, тому іноді навіть хороші засоби можуть не дати бажаного результату. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Поліна
    Продавец: Rozetka

Так і не змогла отримати замовлення і дочекатися. Замовила 5 лютого, спочатку термін був до 10 лютого, перенесли до 12, а сьогодні вже перенесли на 17 лютого,вибачте, але чекати на товар майже 2 тижні таке собі. Якщо немає в наявності то можна було просто хочаб попередити, замовляла на подарунок…
    Обробка замовлення і сервіс просто нульовий…

Достоинства:
    Недостатки:
    Сервіс, обробка замовлення.
  • Юлианна
    Продавец: Rozetka

Отличный набор. Волосы стали живые лёгкие появится блеск. Сухости когбудто и не было класс.

Достоинства:
    Я довольна
    Недостатки:
    Дорого но стоит того