- Руслана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сам товар брала на подарунок.
Прийшло все ціле і не пошкоджене. - Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляли два набори, все гарне і якісне.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала на подарунок, все дуже класне.
Рекомендую - Яніна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За таку ціну це знахідка, на пошті оглянула чи поклали наклейки і качечку, бо писали що не кладуть) все ок
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло все ціле, все по комплектності
Дуже швидко - Дарина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, дякую
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За ці кошти , супер подарунок
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Пінка і гель для душу чудові, мають дуже гарний запах. Гарний подарунок для дівчинки
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Косметика хороша. Але упакування повністю зімʼяте . Це мав бути подарунок(
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір чудовий дитині сподобався
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Упаковка порвата. Дуже не приємно, брала на подарунок
- Таня Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго вечора, щойно забрала посилку, в ній немає стікерів. І пудра також трохи розсипана( Трохи засмучена, де мені взяти тепер такі наліпки?? Хто вкрав мої наліпки?
Буду вдячна за зворотній звʼязок- Достоинства:
- Недостатки:
- Набір не повний, та пудра для ванни розсипана
- Дар'я Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Перший раз прийшло розірване пакування, сказали,що можно зробити дублікат. В наступний раз ,все прийшло ціленьке.
- Недостатки:
- Після до другого миття ,мочалка просто розлізлась. Дуже прикро...
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар в скрито не відповідає заявленій комплектації
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляли набір,в комплекті вказане каченя,нам не прлали.Розчарували
- Недостатки:
- Не поклали каченя