Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Ноутбук MSI Cyborg 15 (A12VF-1063XUA) Black / 15.6" IPS 144 Гц / Intel Core i5-12450H / RAM 16 ГБ / SSD 512 ГБ / RTX 4060, 8 ГБ / LAN

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ

Дуже сильно гріється!Прямо доторкнутися до панелі не можливо іноді!Все інше супер

• Олена М***

Через три дні користування почав глючити.
    Чи то шлейф коротить чи то артефакти відеокарти, для нового ноутбука за таку ціну це жесть.

Достоинства:
    Хороші характеристики
    Недостатки:
    Через три дні почав глючити
      Представник бренду

Добрий день.

Нам дуже шкода, що ви зіткнулись з такою проблемою.
      Це - не нормальна робота ноутбуку MSI Cyborg 15 (A12VF-1063XUA), ми рекомендуємо вам звернутись за гарантійним обслуговуванням.

• Руслан П***

Додати нічого, сиджу граю Helldivers 2 і насолоджуюсь життям, поки можу.

Достоинства:
    Хороша характеристики, якісно збитий та відшліфований у всіх відношеннях. Поміщається у максимальну Оплату частинами, яку мені дозволяє Приват, без цього не купив би)
    Недостатки:
    Хіба що наявність у продажі ноутбуків, у яких деякі характеристики кращі (але інші - гірші). Значних недоліків не виявив.
  • Сергій О***

Дота літає, каеска - також, нарешті можу ні в чому собі не відмовляти, викрутити налаштування на максимум і чілити в улюблених іграх.
    Вимогливі ігри теж потягне, особливо якщо знати міру.

Достоинства:
    Швидкий проц, швидка пам'ять, швидкий SSD.
    Недостатки:
    Кришка повільно закривається)) Якщо серйозно, то поки не знайшов.
  • Костя

Тепер можу ні в чому собі не відмовляти. Добре, що є оплата частинами і завдяки цьому я зміг собі дозволити кращий варіант ноута ніж планував спочатку. Але вліз в дєбрі характеристик, чатів, форумів і дуже загорівся саме цим красунчиком.

Достоинства:
    Тихіший ніж мій попередній, дозволяє відкривати все що завгодно і не паритись, в ЛоЛ стало набагато комфортніше грати. З ним швидше виконую свою роботу.
  • Сергей В***

Кто выше пишет что играет в игры это или шутка или не понимает ничего , тут карта работает в 45 ват максимум . Стандарт для 4060 это 115 ват. Все игры будут работать в 3 раза с меньшей частотой кадров . То есть в современных играх получить 60 ФПС невозможно , разве что все ставить на минимум , и радоваться ужасной картинке на не особо то и хорошей матрице дисплея . Но выбор всегда за покупателем .

Достоинства:
    Только имя msi
    Недостатки:
    Tgp карты 45 ват, full hd матрица среднего качества
    • Владислав

Чел ты видимо не шаришь за ноуты, во первых в ноутбуках идёт урезанная видеокарта, и она будет в любом случаи показывать меньше ват чем в компе, а во вторых этот ноут может вытянуть спокойно даже того самого ведьмака 3 который не оптимизирован полностью на ультра настройках в full hd и будет около 100 ФПС