- Денис Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова мишка
- Достоинства:
- Обплетений провід, можливість налаштування під себе, можливість різного підключення(провід, блютуз, віддалено через USB адаптер)
- Недостатки:
- Трохи зависока під мою руку, але звик
- Ян З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все працює справно, дякую
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Паровозик. Цвет: Черный
Чудова миша
- Достоинства:
- Вага, матеріали, зовнішність
- Недостатки:
- Не виявив
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Через неделю перестала подключаться. Ещё через неделю даже на шнуре перестала работать.
- Недостатки:
- Отвратительно
Представник брендуДобрий день.
Нам дуже шкода, що ви зіткнулись з такою проблемою. Будь ласка, зверніться до магазину Rozetka за гарантійним обслуговуванням.
- Тимофей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мышка хорошая, сенсор не срывает. Глайды неплохие
- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка як мшишка, працює поки що добре. Але матеріал корпусу мені не дуже зайшов
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки що нема
- Іван І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Супер мишка якби її зробити коротшою на 1-2 см, нищою і кнопку DPI перенести під мишку.
- Достоинства:
- Легко підключилася, чудово працює на білому столі, можна міняти DPI, довго тримає акумулятор
- Недостатки:
- Дуже велика: довга і висока, швидко рука від неї втомлюється, ще кнопка переключення dpi впирається в палець коли крутиш колесико.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В мене позитивний досвід користування. Дизайн якість збірки чудове. Підключилося все без проблем. Крутий тканевий провід для зарядки. Чудовий ргб. Колесо мишки дуже зручне для скролінгу. Тримає чітко 2 дні заряд.Дуже задоволений як раз чудово підходить до мого ноута msi leopard.
- Достоинства:
- дуже легка, якісний ргб, все що треба в ній є
- Недостатки:
- можливо десь 4-5мм розміру зайві
- Андрей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мышь ужасного качества. Искал что то интересное на замену Razer Deathadder Essential но чтобы была возможность работы в беспроводном решиме. Увидел эту мышку, подкупило что производитель MSI, решил взять.
Начнем с эргономики - после Рейзера ощущение какой то малютки в руке хотя ладонь у меня обычная средняя а на сайте указано что мышь большая. Ощущение от пластика такое что мышь ноунейм за 200 гривен а не от Msi. До дальней клавиши с левого бока дотянуться не смещая положение ладони просто нереально.
Подключение - это просто ужас. Сначала вставил usb-приемник в ноут, все заработало сразу, то есть мышь не бракованная. Потом решил подключиться по блютузу, тоже вроде все норм. Потом ко мне попал второй ноут в руки - а не через приемник ни через блютуз (с первого ноута удалил мышь с устройств) не подключается.
Полный шлак, никому не советую брать эту мышь. Больше ничего не буду брать от этого производителя. Закажу снова старый добрый Рейзер- Достоинства:
- Класный длинный провод - за него добавлю еще одну звезду)
- Недостатки:
- Ергономика, качество пластика, непонятное подключение
- Артем Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Рекомендую
- Достоинства:
- Не знаю, не столкнулся с срывами, сенсор отлично работает. Мне супер!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Это самая плохая мышка , купил подождал , забрал , подключил , софт на нее нету , зарядку не посмотришь никак , сенсор срывается даже на рабочем столе , в игре вообще молчать можно рвет сенсор не возможно даже подвигать мышкой пришла скорее всего бракованной , но уже есть минусы за которые я ее не рекомендую!
- Достоинства:
- Нету никаких
- Недостатки:
- Все
Представник брендуДобрий день.
Нам дуже шкода, що ви зіткнулись з такою проблемою.
Справді, мишка MSI VERSA 300 Wireless не підтримує підключення до MSI Center. Ви можете змінити чутливість сенсору кнопкою DPI, а підсвічування – комбінаціями кнопок:
DPI + Права кнопка миші – Регулювання яскравості підсвічування
DPI + Середня кнопка миші (колесо) – вибір ефекту підсвічування
DPI + Бічна кнопка 1 – Регулювання швидкості ефекту підсвічування
DPI + Бічна кнопка 2 – Вибір кольору/напрямку ефекту підсвічування
Щодо зриву сенсора, це – не нормальна ситуація, ми рекомендуємо вам звернутись за гарантійним обслуговуванням.
- Сергій Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
як бездротова миша - то нажаль нічого гарного не скажу - якщо ви повільно працюєте нікуди не біжите - тоді вона вам ок - але є в 100 раз дешевше тоді.
заряд тримає дня 2 якщо працюєте повний день . як для мене миші з 1 аа або з 2ма ааа. набагато краще - ресурс в десятки раз вище - самі батарейуі коштують мізер. Яакож як для мене маса занадто мала - комусь це ок - але мені то жах - прямо невистачає тих десятків грам від батарейок.
якщо про ігри - то не про неї! запамятайте і шукайте щось інше.
як в іграх так і в повільній роботі часто буває повільно тягнути курсор потім знов все ок ( як з донглом так і без доречі ) - так і хочеться зразу шнурком підєднати . *але у мене наприклад юсб нема треба переходник в макбуці ..
короче за такі гроші для звичайної роботи - є багато нормального але в рази дешевше.для ігор - це лажа - треба щось краще - кажуть разори треда - якраз і подивимось.
( пс. також не допомагає та кнопка перемикання чутливості - іноді між над повільною швидкістю і наступною перемикаюсь - всі інші непотрібні - миша літає і всеодно не попадає туди куди вам треба ) даке відчуття що тупо для підняття ціни воно треба.
msi була геймерська клава - то норм - а з мишою у них щось не склалось.- Достоинства:
- варіанти підєднання
- Недостатки:
- як бездротова - то норм як блютуз - 3-
- Сергій Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальна миша від перевіреного бренду. Сенсор в іграх не зриває, кліки нормальні, батарею тримає добре. Управління РГБ підсвіткою виконується за допомогою комбінації клавіш (добре це у тому, що не потрібно встановлювати купу ПЗ на кожен пристрій). Для Домашнього користування і роботи - чудова миша.
- Достоинства:
- За таку ціну чудова миша.
- Недостатки:
- 1. Не має ПО (але це для когось навіть і краще). 2. Дивлячись на коментарі - багато у кого виявився брак. (у мене все чудово)
- Ярослав Л***
А як рівень зарядки акумулятора перевіряти,якщо немає пз?