- В'ячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Все добре
Добрий день, В’ячеславе!
Дякуємо за ваш відгук та п'ять зірок!
Ми дуже раді, що ви задоволені придбанням нашого туристичного набору.
Цей мультитул 6 в 1 — незамінна річ для тих, хто цінує комфорт навіть у польових умовах, адже він дозволяє мати всі необхідні прибори компактно під рукою.
Бажаємо вам цікавих подорожей, смачних пікніків та тільки приємних вражень від використання!
Чекатимемо на ваші нові замовлення у JoyPoint.
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Все гаразд. Коштує своїх грошей.
- Достоинства:
- немае
- Недостатки:
- немае
- Продавец Joy Point
Пане Валерію, вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою і вважаєте, що туристичний набір JoyPoint повністю виправдовує свою вартість.
Нехай цей мультитул стане надійним помічником у ваших поїздках та на відпочинку! Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
З повагою, команда JoyPoint!
- Коробский А***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Чудовий товар. Все працює без нарікань.
Пане Олександре, вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що туристичний мультитул JoyPoint виправдав ваші очікування і працює без нарікань.
Ми спеціально обирали модель із харчової нержавіючої сталі, щоб вона була максимально довговічною в польових умовах.
Бажаємо вам приємних подорожей та успішного використання набору.
Будемо раді вашим новим замовленням.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Нормальний набір,чохол дуже поганий
- Достоинства:
- Своє призначення виконують
- Недостатки:
- Чохол під заміну,бо можна загубити прибори
- Продавец Joy Point
Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв'язок щодо мультитула JoyPoint!
Нам приємно, що набір виконує свої функції та став корисним у використанні.
Ми спеціально обирали модель із харчової нержавіючої сталі, щоб прибори були надійними та безпечними для прийому їжі в похідних умовах.
Щодо чохла — дякуємо за зауваження.
Ми обов'язково передамо цю інформацію виробнику для покращення комплектації наступних партій.
Бажаємо вам приємних виїздів на природу та лише вдалих покупок!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
На перший погляд якісний і надійний мультитул, те, що потрібно для військового. Єдине, що ніяк не міг зрозуміти з першого разу, як відкрити ніж))
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Андрію, за відгук та високу оцінку!
Раді, що мультитул справив гарне враження та відповідає Вашим очікуванням. Дякуємо також за Вашу службу. Щодо ножа — інколи механізм відкриття може бути трохи тугим на початку, але після кількох використань він стає значно зручнішим.
З повагою, команда JoyPoint.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Класна річ.
- Достоинства:
- Все є, без люфтів.
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец Joy Point
Пане Олександре, щиро дякуємо за ваш відгук!
Надзвичайно приємно що мультитул JoyPoint вам сподобався і якість збірки не підвела.
Нехай цей маленький помічник завжди буде під рукою, служить вам довгі роки і виручав у будь-якій ситуації.
Бажаємо вам яскравих вражень та мирних походів!
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Сподобалось
- Продавец Joy Point
Дякуємо, Олександре! Нам дуже приємно, що мультитул JoyPoint 6 в 1 вам сподобався.
Ми намагалися підібрати модель, яка буде максимально корисною та компактною.
Користуйтеся із задоволенням!
Нехай цей набір служить вам довго і виручає у будь-яких ситуаціях.
- МіленаОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Мультитул сподобався. Виглядає якісним.
Дякую продавцю за швидке відправлення!- Продавец Joy Point
Добрий день, Мілено!
Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку.
Нам неймовірно приємно знати, що якість мультитула вам сподобалася!
Працюємо для того, щоб кожна посилка приносила лише радість та користь
- Макіяшина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Замовлений товар, приємно вразив. Має все що потрібно для віддаленого проживання, або у подорожах. Столовий набір все в одному
- Достоинства:
- Компактний, зручний.
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Галино, за чудовий відгук та високу оцінку!
Нам дуже приємно, що туристичний набір JoyPoint 6 в 1 приємно Вас вразив і став корисним у подорожах чи для віддаленого проживання. Саме компактність і функціональність «все в одному» роблять його зручним супутником у поїздках, на природі чи в кемпінгу.
Бажаємо Вам комфортних мандрівок та тільки приємних вражень!
- Марина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Якісна корисна річ
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Марино, за відгук та високу оцінку!
Нам дуже приємно, що мультитул став для Вас корисною та якісною річчю. Сподіваємось, він стане надійним помічником у подорожах, на пікніках і в повсякденному використанні.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Плохое качество, не удобно, ногти нужны стальные, что бы это открыть
- Продавец Joy Point
Дякуємо за Ваш відгук, Дмитре.
Нам щиро прикро, що мультитул не виправдав Ваших очікувань. Дійсно, у нових виробах елементи можуть відкриватися тугіше — це пов’язано з щільною фіксацією інструментів для безпеки та надійності під час користування. З часом механізм зазвичай розробляється і стає зручнішим у використанні.
Ваш коментар для нас важливий — ми обов’язково врахуємо його при подальшій роботі з товаром та виробником.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
- АскетОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
В користуванні, зручно
- Продавец Joy Point
Дякуємо вам за відгук та високу оцінку.
Раді чути, що мультитул JoyPoint 6в1 виявився зручним у користуванні та виправдав ваші очікування. Саме універсальність і компактність роблять його практичним рішенням для подорожей, кемпінгу та пікніків.
Бажаємо приємного користування і гарних вражень від кожної поїздки.
- Андрей Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Быстрая доставка очень полезная вещь
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Андрію, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що туристичний мультитул JoyPoint 6 в 1 став для Вас корисною річчю, а швидка доставка залишила позитивні враження.
Нехай мультитул зручно служить під час подорожей, кемпінгу та відпочинку.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Швидка доставка, чудова якість металу, всім задоволений
- Достоинства:
- Якість мультитула
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Владиславе, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що туристичний мультитул JoyPoint 6 в 1 сподобався Вам якістю металу та що доставка була швидкою.
Нехай інструмент стане зручним і надійним супутником у подорожах, на відпочинку та в повсякденному користуванні.
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
В цілому гарна річ але важкувато дістати ніж.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Зразу ніж не дістати.
- Продавец Joy Point
Дякуємо, Дмитре, за Ваш відгук та зворотний зв’язок.
Раді, що загалом туристичний мультитул JoyPoint 6 в 1 справив позитивне враження та Ви відзначили хороше поєднання ціни й якості.
Щодо зауваження про ніж — у цій моделі передбачена досить щільна фіксація елементів, що зроблено з міркувань безпеки під час транспортування та носіння. З часом механізм, як правило, стає трохи м’якшим у користуванні.
Дякуємо за Вашу думку — вона буде корисною як для нас, так і для інших покупців.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Чудовий мультитул, дуже якісний. Дякую за досить швидке обслуговування
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Людмило, за Ваш теплий відгук та високу оцінку.
Раді, що туристичний мультитул JoyPoint 6 в 1 сподобався Вам своєю якістю, а обслуговування було швидким та зручним.
Цей набір створений спеціально для пікніків, подорожей і кемпінгу, щоб усе необхідне завжди було під рукою. Нехай мультитул стане надійним супутником у відпочинку на природі.
Дякуємо за довіру та вибір JoyPoint.
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Чудово за свої гроші, якість, функціональність
- Продавец Joy Point
Пане Романе, дякуємо за ваш відгук.
Раді, що туристичний мультитул виправдав очікування за співвідношенням ціни, якості та функціональності. Саме ці критерії ми враховували, підбираючи його для асортименту.
Дякуємо, що поділилися враженням і обрали JoyPoint.
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Замовлення прийшло гарна упоковано.Брали на подарунок сину,сказав що все добре йому сподобався.
- Продавец Joy Point
Пані Валентино, дякуємо за ваш відгук.
Раді чути, що мультитул прийшов у гарній упаковці та став вдалим подарунком для вашого сина. Приємно, що він залишився задоволений і товар сподобався.
Дякуємо за довіру до JoyPoint.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Все Ок!
- Достоинства:
- Все супер!
- Недостатки:
- Не сає
- Продавец Joy Point
Пане Володимире, дякуємо за ваш відгук.
Раді, що туристичний мультитул повністю відповідає опису та залишив позитивне враження. Такий формат дійсно зручний для пікніків, подорожей і активного відпочинку.
Дякуємо, що поділилися досвідом. Будемо раді вашим наступним замовленням.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Цілком і повністю задоволений покупкою!
- Продавец Joy Point
Пане Іване, щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що мультитул повністю виправдав очікування — це найкраща оцінка нашої роботи. Хай служить вам довго та зручно у подорожах, на природі й у повсякденних ситуаціях.
З повагою, Команда JoyPoint
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
- Ніж потрібен частіше за інші прибори, тому таке рішення перетворило одну з переваг мультитула на основний недолік. Цього можна було уникнути, зробивши отвір на ножі більшим на зразок Victorinox One Hand або збільшивши ширину ножа щоб існуючий отвір виступав за виделку.
- Консервний ніж особисто для мене зручніше зворотньої дії.
- Гвинти Torx знижують ремонтопридатність.- Достоинства:
- Цікавий індустріальний дизайн і непогана якість.
- Недостатки:
- Ніж можливо відкрити тільки знявши виделку і повернувши важіль до штопора.
- Продавец Joy Point
Пане Максиме, дякуємо, що поділилися таким змістовним і технічно виваженим відгуком.
Ваш аналіз конструкції дуже цінний — ми уважно ставимося до таких зауважень, адже вони допомагають краще розуміти, що саме важливо досвідченим користувачам мультитулів.
Ви слушно відзначили нюанси щодо доступу до ножа, форми консервного ножа та типу гвинтів. Дійсно, у компактних 6-в-1 мультитулів інколи доводиться балансувати між універсальністю та зручністю доступу до окремих елементів, і ваш досвід підкреслює, в яких саме місцях цей баланс можна було б зробити вдалішим.
При цьому раді, що ви оцінили якість виконання і загальний дизайн — для нас це важливо.
Дякуємо за чесний зворотний зв’язок і конструктивні рекомендації.
З повагою, Команда JoyPoint - Сергій Л***
Я теж спочатку так думав. Але виявилось що веделка від'єднюється від ручки як окремий елемент. Тоді у вас в обох руках буде веделка та ніж. І в такому форматі його легко розкласти. Після їжі вони знов зістьобуються до купи щоб не погубитись.
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Відмінно. Якщо користуватися маючи хоча б спинний мозок
- Продавец Joy Point
Дякуємо, Юрію, за ваш позитивний відгук.
Раді, що мультитул JoyPoint відповідає вашим очікуванням та залишив приємне враження.
Бажаємо надійного користування у подорожах та на пікніках.
З повагою, Команда JoyPoint
- Костя Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Супер мультитул для кемпінгу!
- Достоинства:
- Гарна якість.
- Продавец Joy Point
Дякуємо, Костю, за відмінну оцінку та відгук!
Раді чути, що мультитул JoyPoint 6 в 1 став у пригоді для кемпінгу
Модель було спеціально розроблено для зручного використання в походах і подорожах — приємно, що Ви це оцінили!
Гарних мандрів і до нових зустрічей з JoyPoint
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Хороший і зручний мультитул. Дуже цікавий і на вигляд своїм функціональним мінімалізмом, і на те, як він розкладається. Виглядає й відчувається якісно, покупка цілком задовольняє
- Продавец Joy Point
Дякуємо, Денисе, за такий змістовний та теплий відгук!
Раді, що мультитул JoyPoint 6в1 не лише виявився зручним і функціональним, а й справив враження своїм дизайном та якістю виконання.
Ми дійсно прагнули поєднати мінімалізм, практичність і надійність — приємно чути, що це помітно й у використанні
Нехай служить вам на природі, у мандрівках та кожному пікніку!
З повагою — команда JoyPoint
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Зручний кишеньковий набір для поїздок на природу. Зручно, що виделка відділяється від основної частини і виходить, що в одній руці ніж, а в іншій виделка. Нічого не бовтається, заточка ножа гарна.
- Достоинства:
- Легкий, компактний та багатофункціональний набір
- Продавец Joy Point
Дякуємо, Сергію, за такий змістовний і корисний відгук!
Ми раді, що мультитул JoyPoint 6 в 1 став зручним супутником у ваших поїздках на природу
Функція від’єднання виделки справді робить його практичним — можна одночасно тримати і ніж, і виделку, як у повноцінному наборі столових приборів.
Також приємно чути, що заточка ножа вас влаштовує, а конструкція надійна та без люфтів.
Саме так ми і планували цей продукт — щоб бути надійним у будь-яких умовах: у кемпінгу, на риболовлі чи просто в дорозі.
Бажаємо приємних пригод і смачних перекусів на природі
Завжди раді бачити вас знову — команда JoyPoint.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Мультитул якісний. Доставка швидка.
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Олеже, за високу оцінку та зворотний зв’язок!
Раді, що мультитул вам сподобався і все пройшло швидко та зручно.
Нехай кожен виїзд на природу буде комфортним, а наш інструмент стане надійним помічником у дорозі
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Дякую! Все супер!
- Продавец Joy Point
Пане Сергію, дякуємо за короткий, але теплий відгук!
Нехай мультитул стане надійним помічником у кожній мандрівці чи пікніку.
З найкращими побажаннями,
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Все супер, дуже задоволена покупкою, продавець ввічливий, доставка оперативна
- Достоинства:
- Дуже гарна річ, якісна та зручна.
- Продавец Joy Point
Пані Тетяно, щиро дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що наш мультитул для пікніку вам сподобався й став у пригоді.
Нехай кожен виїзд на природу буде ще комфортнішим із ним!
Завжди до ваших послуг,
— Команда JoyPoint
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Доброго дня, задоволений, мультитул як раз те що і хотів. Дуже зручний у використанні, три в одному, не враховуючи відкривашки. Дякую.
- Продавец Joy Point
Руслане, щиро дякуємо за Ваш відгук!
Раді чути, що мультитул JoyPoint 6 в 1 виправдав Ваші очікування й став зручним помічником. Ми спеціально створили цю модель як компактне та універсальне рішення для подорожей, кемпінгу й пікніків — тож дуже приємно знати, що він уже приносить користь!
Гарного Вам відпочинку — і до нових зустрічей у JoyPoint!
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Купувала чоловікові на подарунок, якість супер! Рекомендую!
- Продавец Joy Point
Пані Ольго, щиро дякуємо за відгук і довіру до JoyPoint!
Раді чути, що мультитул став вдалим подарунком і справив гарне враження!
Дякуємо за рекомендацію — це найкраща нагорода для нашої команди!
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Дуже компактний але при цьому ложка та виделка нормальних розмірів. Є фіксатор для ножу щоб не закривався випадково.
- Продавец Joy Point
Пане Олексію, дякуємо за детальний і змістовний відгук!
Раді, що Ви оцінили компактність мультитула JoyPoint 6в1, а також зручні розміри ложки та виделки — це було одним із наших пріоритетів при розробці.
Особливо приємно, що Ви звернули увагу на фіксатор ножа — безпека в туристичних умовах справді важлива
Нехай мультитул стане надійним помічником у всіх мандрівках і пригодах!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Супер набір для кемпінгу! Гарна якість та леко користуватися.
- Продавец Joy Point
Пані Олено, щиро дякуємо за відгук і чудову оцінку!
Раді чути, що мультитул JoyPoint 6в1 став у пригоді для кемпінгу. Ми справді створювали його як зручний і надійний набір для активного відпочинку — і дуже приємно, що Ви це відзначили.
Нехай кожна поїздка на природу буде ще комфортнішою з JoyPoint!
З найкращими побажаннями,