Топ вибір інфлюенсерів

Отзывы покупателей о Сушка для посуды MVM DR-05 GRAY Серая (DR-05 GRAY)

Оставьте свой отзыв об этом товаре
    Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Іван

Приїхала крива

• Інна

відмовились?

Доброго дня, Іване! Нам прикро, що Ви отримали товар в такому стані. Рекомендуємо скористатися чат-ботом підтримки @Rozetka_helpBot за для вирішення Вашого питання.

• Александр Павленко

Приберіть 700грн мінімалку, то дуже багато, знайшли мажорів!

Добрий день, Олександре! Ми є постачальником, тому нам дуже шкода, що Ви поставили таку оцінку нашому товару, адже ми не встановлюємо тарифи на доставку. Нам було б дуже важливо почути Вашу думку саме про товар. Якщо Ви маєте скарги чи пропозиції щодо доставки, рекомендуємо скористатися чат-ботом підтримки клієнтів @Rozetka_helpBot

• Александр Павленко

Поставив, таку оцінку бо воно браковане, остання перегородка (та що пластикова) зайва, воно не сідає на свое місце, довелося її обрізати!

Дякуємо за зворотній зв'язок. Прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Нам важлива думка кожного покупця, ми візьмемо Ваше зауваження до уваги.

• Елизавета Панченко

Внешний вид и материал неплохой, но серая накладка оказалась кривой - не надевается на металлическую часть, перекосилась на несколько сантиметров. Надеваешь справа - выскакивает слева и наоборот. Отказалась в отделении

Достоинства:
    Выглядит красиво, небольшая
    Недостатки:
    Кривая, поддона не было

Елизавета, нам дуже шкода , що трапилась така неприємна ситуація . Приносимо вибачення за створенні незручності.

• Светлана Берназ

Я очень жалею, что не осмотрела её в магазине Розетка, спешила, настолько была уверенна что сушилка мне подойдёт. Короче была разочарована ( кривая, ровно не стоит,тарелки в ней не помещаются, падают)
    Выкинула чек, хорошо что дома, а не на улице, быстро побежала и достала. Буду делать возврат.

Достоинства:
    Не увидела
    Недостатки:
    Кривая , тарелки падают.

Дякуємо за Вашу оцінку!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: IDei

Фігня повна. В неї така ширина що тарілки не тримаються в цій сушарці.

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: IDei

Как писала в другом коментарии, связали вместе две штуки и получилась хорошая сушилка для умывальника :)

• Продавец  IDei

Дякуємо Катерино за ваш відгук. І креативний підхід. Хай довго служить.

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: IDei

Всю розетку перерыла, но немогла найти маленькую сушилку которую мы могли бы поставить во второй умывальник. Решила купить две таких, как раз по размеру должны были поместиться, и связали их вместе. Идеально поместились. Я очень довольная. Качество также хорошее. Если не забуду позже прикреплю фото.

• Продавец  IDei

Доброго дня. Катерино, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: IDei

маленька, якраз на маленьку кухню. Несподівано містка, міцна і надійно стоїть, можна і тарілки, і 2 чашки, і навіть велика доска комфортно почувається

Достоинства:
    маленька але несподівано містка
    • Продавец  IDei

Дякуємо за відгук) користуйтесь в задоволення)