Отзывы покупателей о Органайзер для мелочей или таблеток MBM HOME PC-07 пластиковый прозрачный (PC-07 T)
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Головним критерієм при виборі таблетниці для мене було те, щоб влізла величенька капсула. Для моїх цілей чудово даний органайзер чудово підійшов.
- Достоинства:
- Оптимальний розмір відділень. Запах від пластику відсутній. Кріплення надійне, але при цьому відкрити можна без "вилітання" вітамінів
- Недостатки:
- поки що ніяких
Представник постачальникаМи дуже раді, що Ви задоволені нашим органайзером. Користуйтесь із задоволенням.
- Анна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая удобная штучка, то что нужно для женской сумки. Сделана с качественного не вонючего пластика
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням !
- Таня Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая, полезная штука. Сложила туда свои витамины, теперь куча блистеров и баночек не занимают половину полки .
- Достоинства:
- Наполнение не перемешивается между собой
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все необхідне влазить, хоча дуже маленька коробочка.
- Достоинства:
- Не займає багато місця, можна взяти з собою в поїздку, поміщається в малесеньку сумочку. Зручно закривається і відкривається.
- Недостатки:
- Немає.
- Сережка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне 29 и она мне уже понадобилась ! Удобно !
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь в задоволення.
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная таблетница
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Приємного користування
- Тамара Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручно у подорожі зберігати пігулки, займає мінімум місця, рада що купила
- Достоинства:
- компактність
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Приємного користування та гарних подорожей.
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я задоволена покупкою. Зручний та компактний органайзер, щільно закривається.
Представник постачальникаДякуємо, що поділились своїми враженнями. Раді, що вам сподобалась наша продукція.
- вера К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобная
- Достоинства:
- Удобный размер. Плотно закрывается, но легко открывается о
- Алла О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень удобная таблетница. Хорошо взять в сумочку, или в короткую поезду . Нет необходимости везти баночки и блистеры. Куплю ещё одну для более длительных поездок.
- Достоинства:
- Компактная, дешёвая.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Користуйтесь в задоволення) .
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Міцний пластик, зручний, компактний органайзер
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Приємного користування
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий органайзер, закривається щільно, компактний
- Достоинства:
- Розмір
Щільність закриття - Недостатки:
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий органайзер, закривається добре, компактний
- Достоинства:
- Розмір
Добре закривається - Недостатки:
- Олександра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою ціну гарний товар якщо для невеликої кількості пігулок
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Щиро раді, що Ви задоволені нашою продукцією
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобная коробочка для небольшого кол-ва таблеток. Есть перегородка, которую можно передвигать на нужный размер. Закрыть/открыть легко. Без запаха.
Рекомендую.- Достоинства:
- Симпатичная небольшая коробочка, без запаха пластмассы, легко открывается
- Недостатки:
- Большие витамины "Лецитин" не вмещаются
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Нам важлива думка кожного клієнта)
- Мария О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не зручний органайзер.
Представник постачальникаДякуємо, що поділились враженнями.
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Два з двох брак. На згибі кришкчки зломане. У другому взагали на соплях тримається, скоро відпаде.
- Достоинства:
- Відділення регулюються
- Недостатки:
- Бракований товар, кришки скоро відпадуть.
Представник постачальникаТатьяна, нам шкода, що до вас потрапив неконденційний товар і ви залишились незадоволенні від покупки.
Для швидкого вирішення даного питання прохання звернутись до чат боту @Rozetka_helpBot .
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Річ дуже малого розміру, користуватися не зручно. Жалкую, що придбав цю дрібничку, розміром як дві коробки сірників.
Представник постачальникаДобрий день! Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Ми завжди намагаємося максимально точно описувати характеристики товару, тому у описі зазнечені розміри органайзера, а також додана схема: ссылка Розуміємо, що інколи фото може здаватися оманливим, тому радимо орієнтуватися саме на розміри в описі перед покупкою.