- AI аналіз відгуків75 відгуків: 89% позитивних, 7% нейтральних, 4% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- РроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повний слей
Представник брендуДякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- Єлизавета С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Файний органайзер. Зручний, легко відчиняється, покупкою задоволена
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, легко відчиняється
- Недостатки:
- Не дуже зручно виловлювать тільки одну пігулку, якщо за раз треба прийняти не всі
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коли запивав ліки, краплина впала на напис контейнера, взявши його пальцями за секунду стер напис - субота:)
- Достоинства:
- Майже зручний
- Недостатки:
- Написи стираються за секунду якщо тримав вологою рукою
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися враженнями! Візьмемо до уваги.
- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний, зручний, і спеціально відмічу для тих, хто як і я, за*бався від вонючого токсичного китайського пластику у всьому, що у нас продається, навіть у медичних виробах - ПЛАСТИК НЕ ВОНЯЄ, можна брати)
- Достоинства:
- Якісний пластик без запаху
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Органайзер отличный.Качество,размер-не к чему придраться.Все пришло очень быстро.Рекомендую!
- Достоинства:
- Качество,упаковка,доставка
- Недостатки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми щиро раді, що Ви оцінили цей органайзер. Бажаємо приємного користування!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар не плохой, жаль только что поцарапаный
- Достоинства:
- Удобно
- Недостатки:
- Царапины
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень удобно)!
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подобається, зручний.
Представник постачальникаДякуємо за відгук та високу оцінку!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раджу набір для людей які забувають чи вони випили ліки-вітаміни-бади...
- Достоинства:
- Чудові набір досить не поганий пластик. І особлива перевага маркування українською мовою
- Недостатки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна річ
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер зручний гаджет
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручно.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук та високу оцінку!
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова річ, мені дуже сподобалась. З ним я перестав забувати пити таблетки
- Достоинства:
- Вище сказано)
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук та високу оцінку!
- Алена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказывала 4 шт. Для всей семьи. Один, который упакован в двойную!!!! Плёнку пришёл подбитый. Причём практически все окошки(((( обидно
- Достоинства:
- Удобный
- Недостатки:
- Разбитый
- Пшеничка І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов потрісканий і поламаний
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращій органайзер для пігулок. Якщо вам потрібні місткі комірки, то це просто знахідка!
- Достоинства:
- Кольори яскраві та велики комірки для пігулок
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що Вам сподобався цей органайзер.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука, дуже корисна тим, хто приймає нутрицефтики як я. Раз на тиждень все фасую і користуюсь.
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- Олексій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку!
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобно
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар якісний, надісланий своєчасно. Дякую продавцю.
- Достоинства:
- Зручний у користуванні.
- Недостатки:
- Трохи стерлися написи.
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасный органайзер. Очень легко и удобно открывается!!
Можно и с собой в карман или в сумочку положить, и помогает чётко видеть все приёмы таблеток по дням недели.
Теперь удобно раскладывать родителям таблетки и быть всегда на контроле. Очень выручает эта таблетница)- Достоинства:
- Легко открываются, разноцветные по дням недели, прочные ячейки и ничего не выпадает.
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо, що поділилися враженнями! Ми раді, що Ви оцінили всі переваги нашого продукту. Бажаємо приємного користування!
- Виктория Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Органайзер супер! Очень удобный! Не воняет.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала для мами і свекрухи, бо вони вже в такому віці, що не пам'ятають, випили таблетки чи ні. Зручний, легко відкривається, має поділки на ранок, день, вечір і ніч. Можна легко зняти кришечку з кожної коробочки і помити всередині. Ще б вони не лінувались туди складати таблетки)
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Ми дуже раді, що Ви задоволені покупкою та оцінили переваги нашого товару.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Трішки тугувато відкривається, але літні люди можуть користуватись самостійно. Якщо ліків багато, простіше висипати всю комірку на тарілку і брати їх звідти.
- Достоинства:
- Досить великі комірки, багато ліків поміщається
Представник постачальникаДуже дякуємо, що поділилися враженнями! Бажаємо приємного користування!
- Сомова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий органайзер. Має комірки ранок, день, вечір, сон. Зручний
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Щиро раді, що Вам сподобалося)
- Валерій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна річ коли треба приймати багато таблеток. Не забудеш, прийняв чи ні.
- Недостатки:
- Написи можуть стиратися. Можна їх покрити лаком для нігтів
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вона дууууже вмістовна, важко знайти саме таку) в одне відділення типу «ранок» влізає 10 великих пігулок)
- Достоинства:
- дуже вмвстовна, гарно тримається кришка
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобный, надежный. Особенности - в вертикальном положении не держится - может лежать на столе.
- Достоинства:
- Четкость надписей и конгруэнтность деталей
- Недостатки:
- Не выявлено
- КазимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загалом подобається, добре виконано. Корисна річ. Єдиний недолік в тому, що в дорозі таблетка розкришилася і порох проник через щілини відсіку на рюкзак.
Ще було б цікаво, якби були таблетниці на 5-6 відсіків (щоб розділяти таблетки до їжі і підчас)- Достоинства:
- Знімається кришка для масового поповнення
- Недостатки:
- Герметичність
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Приємного користування.
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший якісний органайзер. Добре закривається.
- Достоинства:
- Хороший якісний органайзер
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Ми щиро раді, що Ви задоволені покупкою.
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний органайзер!
- Достоинства:
- Хороший матеріал
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- елена з***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
беру втретє. дуже зручний та вмістовний. першим користуюсь більше двох років.
Представник постачальникаДуже дякуємо Вам за довіру! Нам надзвичайно приємно, що Вам подобається наш товар.
- Фирсова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався органайзер.Зручний у використанні.Задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Місткість.
- Недостатки:
Представник постачальникаМи дуже раді, що Вам сподобалося! Приємного користування)
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже цікава, симпатична та потрібна річ. Якісний пластик, без запаху, яскраві кольори, вмістовні шухлядки, гарненько закриваються. Рада, що придбала.
- Достоинства:
- Компактність, зручність, якість, дизайн
- Недостатки:
- Не виявила
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Органайзер з міцного пластику, коробочки гарно тримаються, кожне відділення щільно закрите, але вони відкриваються без зусиль. Написи чіткі.
- Достоинства:
- Міцність, функціональність
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДуже дякуємо, що поділилися враженнями! Нам приємно, що ви задоволені покупкою.
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё как на фото. Удобно. Практично.