- Петров Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Механізм оберту заклинює, але доволі вмісткі осередки
- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Погано обертається
- Дар'я Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як на фото
Представник постачальникаДякуємо за відгук та високу оцінку!
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний органайзер, механізм працює без заїдань, єдине, якщо пігулок забагато - можуть упиратися в стінки і не давати прокручуватися, тому треба насипати не "по вінця".
Дуже подобається, користуюся із задоволенням!
Представник постачальникаДуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Ми раді, що Вам подобається цей органайзер!
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий органайзер. Гарно продуманий та зроблений.
- Достоинства:
- Ціна, зручність
- Недостатки:
- Поки не має
Представник постачальникаДуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся деякий час, все добре.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна та якісна таблетниця. Швидка доставка.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Ми щиро раді, що Ви задоволені товаром.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила дві штуки. Перша зламалася на етапі розкладання таблеток по секціям. Зламалася кнопка обертання.
- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Крихкий механізм, не зрозуміло по дням який випито.
Представник постачальникаТетяно, нам прикро, що Ви залишилися незадоволені покупкою. Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими.
- Катерина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все швидко, візуально дуже гарно, по факту - зручно. Але в перший же день відпала одна теталька, проте на роботу органайзера не вплинуло.
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- В перший день відпала деталь
Представник постачальникаДуже дякуємо, що поділилися враженнями!)
- Василий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Меня устраивает, купил 2 набора: утро, вечер.
- Достоинства:
- Очень удобно
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобный. Хорошо ложиться в сумочку, не открывается при переноске. Понравился
Представник постачальникаДякуємо Вам! Чудово, що Ви задоволені та поділились враженнями.
- юрий п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень удоюный
- Достоинства:
- Полезный
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.
- Юлия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Штука зручна, але нажаль кнопка яка прокручує ячейки не працює майже- заїдає, хоча в користуванні аж пів дня:(
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, Ви робите нас кращими.
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобная ,прекрасная вещь.покупкой доволен .
- Достоинства:
- Занимает мало места, рассчитано на 7 дней.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Ми раді, що Вам подобається продукція нашої компанії. Приємного користування! Будемо раді новим покупкам!
- Мазуренко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшла тріснута, таке відчуття, що це розпродаж дефективної продукціїї. Взагалі, конструкція мене влаштовує, внутрішній об'єм, розмір
- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Не дивляться, що відправляють, тріснута
- Лідія Ж***
Так навіщо забирати побитий органайзер. Відмовились би
Представник постачальникаСергій, дякуємо за Ваше звернення. На жаль, не можливо визначити на якому етапі був пошкоджений товар. Ми впевненні, що навмисне пошкоджений товар ніхто не вдправляв. В будь якому разі , радимо Вам звернутись до чат боту@Rozetka_helpBot за для найшвидшого вирішення Вашого питання.
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Матеріал жахливий,задумка теж. Не зручно. Швидко поломається.
- Достоинства:
- Колір,форма.
- Недостатки:
- Функціонал,матеріал.
Представник постачальникаОлексій, нам шкода, що ви залишились незадоволеним від покупки.
- Алёна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарненький , компактний.
- Достоинства:
- Маленький
- Недостатки:
- Без днів тижня
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава річ.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та високу оцінку)
- Гутник А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобный, компактный. Не занимает много места)
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Щиро раді, що Ви задоволені нашою продукцією
- Леміш Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Органайзер зручний, і дуже компактний. Гарна річ для того щоб всі пігулки були під рукою.
- Желяк М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Приємного користування.
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Функції виконує, ціна якість
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та високу оцінку) Приємного користування.
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна штука
- Достоинства:
- Зручно складати вітаміни, не відкривається в сумці, відділень більш ніж достатньо
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за приємний відгук. Дуже раді, що Вам сподобалася наша продукція.
- Марьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кнопка правда заїдає, але гарний. Я задоволена.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Приємного користування.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный и удобный боксМожет заедать при выкладки новой недельной дозы табл из-за плотного прилегания верхней съёмной крышки(когда закрываешь) или когда табл стоят, а не лежат, но проблема решаема, слегка приподняв верхню крышку. Или надо потрясти бокс, чтоб табл спать легли, а не стояли. Крч, юзаю ок 3 недель и все ОК. Удобно, что маленькая( 9 см диаметр и 2 см высота) , места много не занимает, как 7-этажные здоровые аналоги. Одна ячейка максимально может вместить 3 большие капсулы из-за их объемности, иначе перестанет крутится барабан. С плоскими лекарствами объем суточной дозы будет побольше. Играю в Поле чудес каждое утро и кручу барабан нажатием кнопки в центре.
- Достоинства:
- Дёшево и удобно
- Недостатки:
Представник постачальникаДяуємо за відгук. Ми дуже раді, що Вам до душі наш органайзер. Користуйтесь із задоволенням.
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Механизм сразу же начал немного заедать, вроде как бы и работает, но надеюсь, что хотя бы быстро не сломается.
Крышка вся исцарапанная, даже несмотря на то, что был упакован в тонкую пленку- Достоинства:
- Недостатки:
- Вид как будто его уже использовали
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук. У разі винекнення питань Ви можете звернутись у довідковий центр. ссылка
- Наталія Р***Продавец: Rozetka
Виріб з розряду «остерігайтеся підробок», бо в мене є оригінал, і він дуже зручний і функціональний, але щось дьоргуло купити інший колір - і то жах! Зовні наче одне й те саме, але користуватися неможливо
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.