Топи продажів

Отзывы покупателей о Гибкое покрытие для стола М'яке скло Круглое глянцевое 1.5 мм 130х130 см

Оценка пользователей 2.6/5
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размеры: 70 x 70

Не рекомендую обирати прозоре мʼяке скло. Прийшло в жахливому стані, з потертостями і подряпинами, які достатньо помітно. Скло, яке мало б маскувати недоліки, додає їх ще більше. Оформила повернення.
    Замовляла разом ще таке саме, але чорного кольору рифлене, то виглядає більш достойно, замовлю краще ще таке на заміну цьому «глянцевому».

Достоинства:
    Єдиний плюс - швидко доставили
    Недостатки:
    Стан товару не відповідає фото і опису

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що товар надійшов із пошкодженнями. Ми докладаємо максимум зусиль до контролю якості й пакування, поодинокі випадки, на жаль, можуть траплятися((
      Ми вже передали ваш випадок на додатковий контроль, щоб мінімізувати ризик повторення. Дякуємо, що повідомили нам про це, і сподіваємося, наступні покупки принесуть лише позитивний досвід. Якщо знадобиться допомога - завжди раді допомогти.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размеры: 120 x 120

Залишаю негативний відгук. Думав всі відгуки то дійсно люди щось не так заміряли. Але реальність така на круглий стіл воно не стало. Скло овальне, на столі 120 см дві точки по діагоналі через пару тижнів стали звужуватись і тепер на 0.5см вужче. Але найгірше, що якщо накреслити X на цьому овалі то інша діагональ виступає за стіль на 1.5 см. Якщо обрізати не проблема, то наростити неможливо. Шановні виробники я розумію ваш станок точний, але відчуття, що рулон матеріалу коли розкатуєте залишаєте натяжіння по довжині тому з часом скло стає овальне.

Достоинства:
    Не має.
    Недостатки:
    Жалкую про купівлю. На круглий стіл не рекомендую купувати.

Добрий день! Вирізаємо круглу форму скла точно за вказаним діаметром за допомогою станка, тому похибки бути не може. Можливо виникла помилка при замірі столу. Однак дякуємо за відгук, з'ясуємо на виробництві.

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размеры: 100 x 100

Товар прийшов меншим розміром.Мав бути діаметром 100см припуск,але по одній стороні промірян і там 99см і без припуска,по іншій 100см 3мм припуск.Купляю не вперше,тому знаю,що товар дає усадку згодом.Мені нажаль не підійде такий товар,бо стіл рівно 100см діаметр.Прошу відреагувати продавця і зробити обмін на належний товар

Достоинства:
    М'яке скло подобається по якості
    Недостатки:
    Не відповідає розміру

Добрий день! Скло круглої форми вирізається за допомогою спеціального станка, з чітко вказаним діаметром. Можливо, Ви допустили помилку у замірах столу, тому скло не підйшло під параметри столу.

• Мельник Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размеры: 90 x 90

Все класно.

Доброго дня! Раді, що Вам все сподобалося.
      Нехай гарно служить!

• Володимир Ф***

Чудова покриття. Гарно виглядає.

Доброго дня! Дякуємо за відгук.
      Завжди раді старатися для Вас!

• Олена
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размеры: 70 x 70

норм тєма, думала буде виглядати так собі, а воно прям гарно

Достоинства:
    Естетично виглядає
    Недостатки:
    прийшло трохи більших розмірів,але пояснили,що то так потрібно. Що має відбутись усадка матеріалу і через 10-14 днів все стане по розміру . Ждем)

Доброго дня, дякуємо за відгук!
      М'яке скло може з часом скорочуватись, тому ми додаємо запас на усадку (1см на 1м), проте через 2-3 тижні ви можете за потреби самостійно підрізати скло канцелярським ножем.