Отзывы покупателей о Упаковка полноценного корма для взрослых собак М'ясна Миска кусочки в соусе мясное ассорти 4 x 1240 г (4820255192550)
- AI аналіз відгуків38 відгуків: 70% позитивних, 20% нейтральних, 10% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
собаці цей корм подобається
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не знаю
Представник постачальникаДякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
швидко
Представник постачальникаДуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
До розетки не додзвонитись.
- Недостатки:
- Оплачений товар їде за гроші
Представник постачальникаДуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Перша банка була 70-75% дуже рідкої юшки и зовсім трошки шматочків ( мені вперше з таким прийшлось зіткнутись). Другу банку відкрила все добре, багато шматочків і юшка желеообразна.
Приходиться змішувати шматочки с юшкою. Ще 2 банки поки не відкривала.- Достоинства:
- Бюджетний корм. Собачка їсть добре.
- Недостатки:
- В одній банці було мало шматочків, дуже багато рідкою юшки.
Представник постачальникаДякуємо, що повідомили.
Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару
- ИгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Собака ест с удовольствием
Проблем с ЖКТ, расстройства или запора не наблюдается
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Наталья Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Собачка оцінив
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Хороше співвідношення ціна/якість
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
У нас в родині з'явилася собачка із зони бойових дій, сухий корм не їсть взагалі, перепробували вологий корм декількох виробників, і щоб їла приходилось домішувати печінкову ковбасу чи паштет, а корм "М'ясна миска" їсть із задоволенням без всяких домішок.
- Достоинства:
- На цей раз вгадали з кормом і виробником, нашій собачці дуже сподобалося.
Представник постачальникаДуже дякую за чудовий відгук та вибір нашого товару! Ми дуже цінуємо, що у нас є такі чуйні покупці, як ви.
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Це просто жах! Постійно беру цей корм своїй собаці, і раніше помічала, що в банці все менше і менше шматочків м'яса, а все більше юшки, то цього разу менше половини банки (а банка велика), м'яса, а все решта юшка. Дуже прикро, що наші виробники обдурюють свого споживача!!!
Представник постачальникаДякуємо, що повідомили.
Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику.
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Пес добре їсть
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашому песику !
- ТаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Песику подобається, смачно!
Дякую
- Екатерина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Постоянно покупаем для пса ( 18 лет), хорошо поедает и переваривает, а уличные кошки за этим кормом
с ума сходят.- Достоинства:
- Нас устраивает цена и качество
- Недостатки:
- Не обнаружили
- Елена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Відмінний корм, мої німецькі шпіци їли, аж за вухами тріщало). В деяких відгуках написано, що банка неповна, або що багато желє і мало м'яса, то в мене було все ок. Банка повністю заповнена, м'яса набагато більше ніж желє. Я повністю задоволена. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Смак, ціна, якість
- Недостатки:
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Нажаль оплачений товар так і не відіслали в зазначений строк і часу на відповідь чому - Розетка не знайшла за цілий день. Такий сервіс і підтримка покупця. Про якість продукції мій пес і три кота не дізнались. Це як Ваш дзвінок "дуже важливий" для нас, але не такий і...
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Беру вже не перший місяць. Хороший корм, собака їсть з задоволенням
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Продукт собака їсть пакування погане(пупирки)дві банки трохи пом'яті
- Достоинства:
- Дякую
- Недостатки:
- Пакування
- віталій о***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Все супер
Представник постачальникаДякуємо вам за покупку та залишений відгук!
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Хороший корм, собаки едят с аппетитом.
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Дійсно, якась халепа, корму по пів банки...
Виправляйтесь!!- Достоинства:
- Якісний і смачний
- Недостатки:
- Пів банки
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашим собакам! Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.
Так, дійсно, постійно брала цей корм, але останні рази коли брала була сплошная юшка
- Достоинства:
- Смачний, собака їсть із-за доволенням, але є "але"
- Недостатки:
- Забагато юшки стало
Собаки їдять залюбки.Коти теж
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашим собакам та котикам!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Корм був дуже добрий але зараз пів банки просто підливи
Може така партія
Замовив 12 банок і в кожній пів банки підливи- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає навіть кілограму корму в банці
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Хороший корм, собака ест с удовольствием. Временами добавляем в сухой. А один из котов просто обожает)) Рекомендуем!
- Достоинства:
- Вкус (по отзывам хвостатых), качество, цена.
- Недостатки:
- Не обнаружили.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені якістю нашого товару.
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Собачка ела нормально
- Достоинства:
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Собаки їдять із задоволенням, котикам теж подобається.
- Достоинства:
- Велика банка, вигідна ціна. Тваринам до смаку.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашим котикам та собакам!
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Собаці подобається. Їсть з задоволенням !
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Як на мене, запах не дуже, але мій пес їсть дуже гарно і ніяких проблем із травленням і випорожненнями.
- Достоинства:
- Ціна.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Корм собаки дуже смакують.
Представник постачальникаОлена, дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що корм добре смакує вашому чотирилапому другу!
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Мої собаки їдять з великим задоволенням цей корм.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Немає пластикової кришки
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та за те, що допомагаєте нам стати кращими.
Собаки їдять з великим задоволенням.
- Достоинства:
- Має приємний запах. Подобається собакам.
- Недостатки:
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
До якості корму не маю питань. Собаки їдять з задоволенням.
Але після останнього замовлення одразу після відкриття помітила що корма значно менше ніж було в банці з попереднього замовлення. Лишилась ще одна банка з попереднього разу і для порівняння відкрила і її.
Різниця вочевидь. І в грамах і зовні.
Колір корму різний. Термін придатності однаковий. Хотілося б почути пояснення і варіанти вирішення неприємної ситуації... тим більше якщо з нового замовлення всі банки неповні.- Достоинства:
- Корм собакам подобається
- Недостатки:
- Не повна банка
Представник постачальникаСтосовно колірності корму - дата виготовлення це виробіток за 1 добу. Технологічно протягом доби формується до 50 замісів проміжного продукту - фаршу. Для виготовлення продукції використовується мясо та субпродукти. Субпродукти можуть мати різні відтінки: наприклад легені можуть бути від світло червого до темно червоного кольору, відповідно це впливає на колір готового продукту.
Стосовно об'єму наповнення - візуально видно недонаповненість банки. Нажаль так трапилось. Це помилка співробітника на етапі контролю ваги. Для попередження подібних ситуацій в майбутньому ми провели додаткове навчання персоналу та посилили контроль на лінії виготовлення корму.
Просимо зв'язатись із представником виробника, ми готові надати компенсацію для вашого улюбленця за недоотриману порцію корму.
Представник постачальникаОлена, як з вами можна зв'язатися? Ми готові надати компенсацію для вашого улюбленця за неотриману порцію.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
всё отлично!
- Достоинства:
- по акции хорошая цена
- Недостатки:
- Галкина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Моя собака полюбляє це асорті. Ціна сама спокуслива на «Розеткі»
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Мой собака ест не захотел. Дал дворовым не захотели тоже. Запах мяса есть но не ярко выраженный. Слабо верится в наличие 72% мяса в корме. Цена по всей видимости тому подтверждение.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Джессі дуже смакував.
- Достоинства:
- Мабуть смак та ціна.
- Недостатки:
- Не має.
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 шт: 1.24 кг
Собака спаніель 2,5 роки - їсть , нормально.Стул не змінюється.за ці гроші нормальний.
- Достоинства:
- Це на ,состав
- Недостатки:
- Не має