- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
#розпакуваннядіти Дітям подобається, нормальна інтерактивна іграшка, свинка рухається, ходить, співає. Працює від 2 батарейок типу АА які не йдуть в комплекті, невеликого розміру, не 20 см. як пише в характеристиках, навіть якщо по діагоналі міряти.
- Достоинства:
- Якість, вигляд
- Недостатки:
- Немає.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Артем Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Чудова іграшка. Танцює, співає, махає хвостиком)))
Все працює))
Дитина задоволена))) - Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Отримала іграшку, замість свинки прийшов ослик, і до того ще не в робочому стані, як повернути назад???
Эксперт RozetkaДоброго дня, Юлія! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Игрушка прикольная! У нас точно такая уже есть и ослик и корова, и жаль конечно, что музыка у всех одинаковая, но ребенку все равно! Он на своем языке играется с ними. Ребенок начал увлекаться в 1,5 года и уже нам 2-года и он каждый день включает и играется с ними. Спасибо за доставку и за качественный товар!
- Свеженцева Е***Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Игрушка симпатичная, но открыв ее дома обнаружила что у хрюши отломана нога. Как и куда мне вернуть поломанную игрушку?
- Юра
а при получении что не смотрели
- Катерина С***Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Весела та позитивна іграшка заряджає малюка позитивними емоціями, чудовим настроєм і усмішкою. Свиня зроблена з плюшевої тканини, нешкідливої для здоров'я дітей. Під час гри малюк розвиває дрібну моторику рук, пам'ять, уважність, зір, слух, координацію рухів.
- Достоинства:
- Інтерактивна іграшка рухає хвостиком, головою, ніжками, наспівує веселу пісню.
- Максим І***Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Прикольная игрушка. Ребенок был в восторге. Приятный на ощупь.
- Достоинства:
- Симпатичная, цена
- Недостатки: