Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Смесь молочная сухая NAN 3 Optipro с 5 олигосахаридами и L. Reuteri для детей от 12 месяцев 800 г (8445291443761)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Аня
    Продавец: Rozetka

Хотела бы поделиться своим опытом пользования такой замечательной смесью, перво-наперво, хочу сказать, что оно меня очень выручила, так как узнала о таком только-только когда закончила грудное вскармливание. Очень уж боялась переходить на что-то другое, поэтому долго думала над гипоаллергенным и обычным, на таки остановилась на этой, тобишь обычной смеси.
    Вообще, я с года дочке пыталась давать уже немного молочка коровьего, кашки варила, вроде все было нормально, кашки мы ели без каких-либо осложнений, но молоко в чистом виде пока пить отказываемся, поэтому я особенно рада, что молочные смеси этой фирмы она пьет с большим удовольствием.
    Сама я, конечно, пробовала приготовленную смесь, на вкус очень… молочная, что ли, вкус немного сладковат, но не слишком, что радует. Наверное больше всего радует все же состав, не во многих продуктах найдешь такой кладезь витаминов и минералов, а особенно йода, у самой в детстве были проблемы с ним, поэтому не понаслышке знаю, на сколько он важен.
    Из плюсов так же отмечу удобную форму баночки, надежная крышка, не волнуюсь, что в баночку что-то попадет за время ее хранения, ну и очень удобная выемка для ложки над фольгой-пленкой, которой заклеена сама смесь.

Достоинства:
    Нравится дочке, очень хороший состав, удобная упаковка
    Недостатки:
    Нет таких
  • Наталія Б***

З самого народження користуємося даною сумішшю.Досить збалансована та корисна для животика малюка.Раніше купували в дитячих магазинах,але зручніше через Розетку

Достоинства:
    Доступна ціна та гарна якість
    • Сергій П***

Щодо ціни - чиста правда.
      Це - чудова акційна ціна.
      Бо якось довелося купувати терміново в аптеці . Ціна кусюча на той же НАН-3 (800 г).

• Олександр Є***

Пробували різні зупинились на NAN. Малюк тільки ним харчується, більше перебирати немає бажання і потреби.
    Зручна банка з поличкою для ложки в середині щоб ложка не падала в суміш і потім її руками звідти не викопувати.

Достоинства:
    Добре розчиняється, жодної алергії, зручна банка
  • Наталя Ю***

Дуже хороша каша

Достоинства:
    Якість
    • МАЛИК Д***

только это не каша )

• Olena

Очень хорошая смесь, ребенок в восторге.

Достоинства:
    После NAN ребенок отказывается пить другие смеси.
  • Евгения К***

Очень вкусная детская смесь, с натуральным молочным сливочным вкусом, потому что в нее входит много цельного молока, легко разводится, однородная, белая. Банка хорошо и надежно сделана, запечатана снаружи и внутри, удобно использовать, есть куда ложку класть изначально, не надо закапывать, чтобы крышка закрылась. Эта смесь намного вкуснее тех, что дороже - Hipp, Nennycare, Baby Bio, в ней больше всего молока, причем цельного, что очень полезно, нет пальмового масла. Ребенок пьет ее с удовольствием, очень любит. Срок годности - до января 2027 года, сделана в январе 2025 года.

Достоинства:
    Очень вкусная и приятная смесь, однородная, содержит много цельного молока и лактобактерии, удобная банка, свежая по срокам годности.
    Недостатки:
    Вообще нет, смесь идеальна.
    • Олена Н***

Цільне молоко?
      А ви не в курсі, що немовлятам до року не рекомедовано взагалі давати цільне молоко? Та навіть і після 12 міс віку можна давати молоко у невеликій кількості і лише як частину прикорму.

• Олена Н***

Суміш не білого кольору, а молочного, із жовтуватим відтінком!

• Алексей К***

Тільки цю марку і їсть!

• Денис Ш***

Дякую! Швидко, як завжди!

• Наталія

Довго вибирала суміш дитині , основним критерієм було відсутність цукру та пальмової олії. Перейшли на неї в півроку, спочатку на 2 , а зараз вже на 3. Дитина дуже добре її переносить , жодних проблем зі шлунком.

Достоинства:
    Відсутність цукру, пальмої олії, хороша переносимість
  • Ирина

З народження дитина на суміші NAN , спочатку Pre і так далі.
    Ніяких претензій до суміші немає , дитина залюбки смакує )
    Хоч уже і вік , і час переставати їсти але вночі ще їсть)
    Проблем в туалетом не було .

Достоинства:
    Якісна суміш .
    Недостатки:
    Шкода що банка 800 грам , було б більше - було б краще.
    Багато банок , немає куди дівати
    • Юлия Ж***

Отдавайте для оконных свечей) я так и делаю)

• Анна О***
    Продавец: Rozetka

Малюк їсть охоче суміш, рідко, щоб залишав. Суміш даю в обід та перед сном. Спить всю ніч приблизно 4 - 6 годин, міг би довше спати якби не було так жарко в квартирі.
    Мені подобається, що суміш не має цукру та пальмової олії. Склад багатий на поживні речовини та вітаміни. Виробляється в Європі, тому проходить ряд перевірок, що є плюсом при виборі суміші.
    Стосовно травлення та випорожнення у дитини, не турбує
    животик та не має проблем із запорами, як це було до суміші NAN 3 Optipro.
    Сподобалася сама упаковка, банка металева, герметично закривається кришкою. Зручно зберігати суміш.
    Загалом задоволена сумішшю, тому без вагань буду рекомендувати суміш друзям та знайомим.

Достоинства:
    Подобається склад суміші та країна виробника
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Владислава С***
    Продавец: Rozetka

Мої дитині рік і два вона з одного місяця свого життя знаходиться на суміші НАН оптіпро.
    До цієї суміші були багато різних
    Але підійшли тільки нан та нестожен
    На мою думку та на смак моєї дитини продукція Нестле плані дитячого харчування найкраща
    Суміш NAN optipro тримає гарний склад гарно растворяются у воді смачна на смак як та не визиває жодної реакції
    З випорожненнями дитини після цієї суміші все гаразд

Достоинства:
    Смак якість склад
  • Долинна О***
    Продавец: Rozetka

Оцінили суміш Нан 3,нам підходить оскільки ми з 6 міс на НАН 2.Розладів немає,смакує гарно

Достоинства:
    Ціна,якість
  • Ольга Ф***
    Продавец: Rozetka

НАН 3 суміш якою я виростила вже 2х діток. Хороший склад, гарно розтворюється не комкується. Діти з задоволенням п'ють. Зручне пакування яке зручно завжди взяти з собою.

Достоинства:
    Склад
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Люда С***
    Продавец: Rozetka

Так як грудне вигодовування ми завершили,то вирішили ще трохи побути на суміші.Nan3optipro,дуже ,сподобався нашому малюку,так як він з першого разу випив всю пляшечку до кінця)І так постійно.Смак в суміші приємний,наче топлене молоко.Легко розчиняється.Дуже подобається що в складі не має пальмової олії і цукру,а вітамінів і мінералів багато.Для повноцінного забезпечення організму.Животик у дитини мякенький,випорожнення сформовані.Сон кращий,спить всю ніч)Якісна упаковка і зручна мірна ложка.Ще одним важливим фактором є європейське виробництво суміші,що означає що її виготовлено на найвищому рівні,за всіма нормами і правилами.Я з радістю рекомендуватиму цю суміш знайомим)))

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявила
  • Юлия К***
    Продавец: Rozetka

До цього донька була на грудному вигодовуванні і рада, що перша суміш така вдала! Висипань і почервоніння після суміші немає. Сама суміш швидко розчиняється, без грудочок і дитина її швидко п' є. Дякуємо Nestle, що не додаєте пальмову олію,нас не турбує животик, донька добре спить, важливою складовою є те що суміш виготовляється в Європі.

Достоинства:
    Виготовлення в Європі,без пальмової олії
  • Анастасия С***
    Продавец: Rozetka

Добрий день, суміш малюку подобається, приємна на смак. Хочу зауважити , добре, що ложечка для суміші знаходить зверху одразу, а не в банці з сумішшю як буває у інших. Мені подобається склад суміші Nan Optipro 3, хороші жири, а також головне що у складі є пробіотики для комфортного травлення та самопочуття. Розчиняється добре, не утворює комків. Надійний виробник, якому можна довіряти. Ціна: доступна, бо є суміші і дорожчі в рази (ми їх не пробували). Знаходимся на даний час в лікарні з бактеріальною інфекцією то лікарі не забороняють давати Nan optipro 3 малюку, одобрили вибір. Рекомендую. Було б ще гарно якби виробник зробив пробники суміші, щоб можна було купити та попробувати або взяти пакетик з собою в дорогу.

Достоинства:
    Склад, виробник, хороша розчинність, приємний смак.
    Недостатки:
    Немає на мою думку
  • Закаблукова О***
    Продавец: Rozetka

Чули тільки гарні відгуки про цей продукт...І нарешті і ми його спробували...Мені дуже важливий склад дитячих сумішей і те що у Nan не використовують пальмову олію це великий плюс...Також у складі багато поживних речовин та вітамінів...Суміш гарна на смак так як дитина ість ії з задоволенням...У нас не виявилось ніяких алергічних реакцій...Дуже задоволенні продуктом який піклується про найменших тому що саме після грудного вигодовування доволі складно відшукати суміш яка б і подобалась малюку і яка б стала гідною заміною маминого молоко...Та NAN 3 з цим впоролась на 200 відсотків

Достоинства:
    Склад, смакові якості, не містить пальмову олію виробництво Європи
    Недостатки:
    Не виявилось
  • Баклицкая К*** Станиславовна
    Продавец: Rozetka

Їмо суміш на ніч, дитина з'їдає всю суміш або майше всю, спить добре.
    Склад суміші гарний: немає цукру, ароматизаторів, написано, які входять олії, немає пальмової олії, що радує.
    В сина немає проблем з травленням після того, як їсть суміш NAN® 3 OPTIPRO® і це добре, алергії немає.
    Довіряю виррбнику суміші, яку ми тестували. Вона якісна і класно, що виробляєть в Європі. Якщо є фінансова можливість і потреба купляти суміш, я б рекомендувала NAN® 3 OPTIPRO®

• Ирина Б***
    Продавец: Rozetka

Nan дуже чудова суміш, яка подобається моєму сину і він їсть її із задоволенням. Має чудовий склад і для мене, як мами, дуже важливо, щоб була відсутня пальмова олія у складі суміші. Син з'їдає суміш на ніч і спить спокійно та міцно, живіт не турбує. Тому я довіряю якості Nan 3 Optipro і можу сміливо рекомендувати її всім, в тому числі і близьким.

Достоинства:
    Чудовий склад, смак, якість
  • Катерина
    Продавец: Rozetka

Найкраща суха молочна суміш яку ми використовували NAN3 opti pro, гарно розчиняється, має приємний запах, і смак. Донечці подобається, завжди все випиває, і гарно спить всю ніч.
    Використовуючи дану суміш ми НЕ мали алергії та розладів ШКТ. Будемо продовжувати користуватись Nan 3 opti pro, та рекомендуватимемо друзям.

Достоинства:
    Nan3 opti pro містить комплекс вітамінів та мінералів, омегу3, пробіотики; також містить оптимізований білковий комплекс; НЕ містить пальмової олії.
    Недостатки:
    Не має
  • Аліна О***

Дуже сподобалась і підійшла ця суміш. Має гарний запах і смак

Достоинства:
    Якість ціна
  • Тетяна К***
    Продавец: Rozetka

Суміш сподалась своїм складом. Має приємний запах. Швидко розчиняється у воді. Не містить пальмової олії. Алергічних реакцій і розладів після вживання у дитини не було.

Достоинства:
    Має хороший склад, не містить пальмової оліі
    Недостатки:
    Не має
  • Алина
    Продавец: Rozetka

Широкий вибір серед суміші на ринку. Для мене було в виборі важливі такі критерії: якість та адекватна ціна за баночку. Привернула увага на яскраву баночку від компанії Nestlé. Перше, що одразу зачипило, то є склад, що не містив пальмової олії. Відгуки серед знайомих також зробили свою справу, бо підходила для діток ідеально. Суміш лінійки NAN підійшла і нам одразу. Не помітила у синочка негативної реакції, а саме розладів шлунку чи алергії.
    На смак приємна, має легкий молочний запах, добре розчиняється в воді та не залишає "комочків". Також не було реакції з переходу НАН 2 на НАН 3. Це було важливо, адже дітки реагують по-різному.
    Сину суміш подобається, їсть добре )))
    Дитина нагодована - мама щаслива. Сміливо рекомендую суміш для ваших діток!

Достоинства:
    Склад, який для дитини підійшов ідеально
    Недостатки:
    не помітила
  • Ірина М***
    Продавец: Rozetka

Cуміш NAN® 3 OPTIPRO® вирішили давати сину перед сном. Їсть її із задоволенням. Європейський та якісний склад суміші радує, всі необхідні вітаміни та мікроелементи присутні, і що дуже важливо без пальмової олії та цукру.

Достоинства:
    Склад, добре розчиняється, приємна на смак, упаковка з мірної ложки
  • Ірина Д***
    Продавец: Rozetka

Суміш Nan Optipro 3 у зручній упаковці, легко та герметично закривається. Наявна мірна ложечка для точного дозування при приготуванні суміші.
    У складі немає пальмової олії та цукру. Гарний склад вітамінів та мікроелементів , які потрібні для гармонійного розвитку малечі.
    Суміш Nan Optipro 3 легко та швидко без грудочок розчиняється, без ароматизаторів, приємна на смак.
    Дитина не має проблем зі стільцем, активна та має гарний сон. Рекомендую!

Достоинства:
    Гарно розчиняється, без цукру, смаку, ароматизаторів.
  • Юлия К***
    Продавец: Rozetka

Дуже смачна з гарним складом дитяча сумiш.Донька дуже любить Nan3,якщо перед сном не вип'є,то дуже погано спить.Гарно розколочується,має все необхiдне для розвитку малюка,не мiстить цукру,солi i пальмової олії,що для мене дуже важливо.

Достоинства:
    Відсутність цукру та пальмової олії,велика упаковка.
  • Мария Р***
    Продавец: Rozetka

Ребёнку 1,10 месяцев, до сих пор на грудном вскармливании, с самого рождения докармливали хуманной, решили попробовать Nan Opti Pro и не прогадали, смесь ест с удовольствием. Состав мне нравится, особенно то, что в нём нет пальмового масла. Животик после смеси не болит, спит спокойно. Пищеварение в норме, на горшок ходит как обычно. В целом смесь хорошая, качественная, жаль что не отечественного производства, хотелось бы чтобы наши производители тоже делали что-то подобное (без вредных веществ в составе) Обязательно буду советовать своим знакомым у которых такие же маленькие детки)

Достоинства:
    Нет пальмового масла, сахара и других вредных веществ.
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Эльвира

Ребёнок плохо переносит обычные смеси, до 6ти месяцев ели Нутрилон комфорт, потом перешли на эту смесь. И это вторая, которая не вызывает ни вздутия, ни расстройств ни запоров. Состав отличный, ребенок хорошо ест и развивается

Достоинства:
    Хорошая цена, особенно когда есть акция, хорошо ест, отличный состав

Супер каша

Як завжди найкраща каша

Найкраща каша

• Тетяна С***

Отличная смесь, как для нас стала лучшей, стал дольше спать ночью, больше всего что наедаешься

Достоинства:
    Отличная, не комкуеться, быстро растворяется
  • Анастасія П***

Малыш ест NAN Optipro c роддома, очень довольны выбором! Никогда не было проблем с ЖКТ, не было высыпаний или других аллергических реакций. Малышу нравится по вкусу, он сыт и доволен)
    Удобная банка для хранения. Хороший состав без сахара и пальмового масла.

Достоинства:
    Состав, нравится малышу на вкус
    Недостатки:
    Не обнаружили
  • Людмила К***

Nan порадив лікар в пологовому будинку. Гарно їли суміш з народження, ніяких проблем та недоліків не було, також не було проблем з переходом з 1 на 2, та 2 на 3. Навіть думки не було змінювати чи спробувати іншу марку суміші.
    Зручна, герметична упаковка з мірною ложкою та зрозумілою інструкцією.
    Якщо так сталося, що у вас немає молока, сміливо раджу Nan optipro

• Наталя Л***

Дуже хороша суміш. Користуємося з народження, малюку смакує, ми задоволені. Рекомендую

Достоинства:
    Якісний продукт