День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Детская смесь начальная молочная сухая NAN 1 Optipro с 5 олигосахаридами и L. Reuteri для детей с рождения 1 кг (8445291394407)

Оценка пользователей 4.34/5
  • Фатима Сефер

Просто ужасно,отрава!

Недостатки:
    Просрочен

Добрий день, Фатімо! Компанія Nestlé суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва наша продукція проходить систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.

Якщо у вас залишились питання щодо складу або якості продуктів Nestlé, ви можете звернутися на нашу Лінію турботи: 0 800 50-06-04 для консультації або написати нам на сторінку NestléBaby в Facebook. Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!

• Ольга

Адаптована суміш

• Любов Фарцова

Жахлива суміш,в дитини почалися закрепи,не раджу

Добрий день, Любове! Компанія Nestle суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва суміші проходять систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.

Хочемо зазначити, що випадки виникнення небажаних реакцій у дітей можуть бути викликані різними чинниками. Вам необхідно звернутися до Вашого педіатра, адже лише лікар зможе провести індивідуальний огляд та встановити причини такої реакції.
      Якщо у вас залишились питання щодо складу або якості продуктів Nestlé, просимо звернутися на нашу Лінію турботи: 0 800 50-06-04. Дякуємо за ваш відгук

• Юрій Мартинюк

Все ок

• Надежда Лузан

Смесь в коробке отличается от той же смеси но в банке!!!!!! Не рискуйте!!! Даже визуально они разные . Из банки она хрустит как снежок , в коробке как мука. Ну и результат конечно мгновенный - болит животик , отказывается её кушать , рыгает фонтаном . Пожалейте ваших деток

Добрий день, Надіє! Наприкінці 2022 року Україна синхронізувала свою законодавчу базу з європейською у сфері дитячого харчування, що зобов’язує виробників дитячих сумішей ще більш відповідально ставитися до продукції, яку вони виробляють З року в рік ми пропонуємо інновації та реновації для наших споживачів, аби задовольнити потреби малюків у якісному харчуванні, яке допоможе малюкам рости здоровими та щасливими. NAN OPTIPRO - один із лідерів впровадження зазначених інновацій. Окрім відповідального ставлення до законодавчих норм, ми покращили склад своїх продуктів. Ключові зміни у рецептурі даної суміші: подвоєна кількість DHA-ARA та вітаміну D. Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!

• Юлія Сівченко

Каша не підійшла. Дитинку кріпило.Перейшли на іншу кашу, яку рекомендував гастроентеролог.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не підійшла

Добрий день, Юліє! Малюкові дійсно може не підійти продукт, так як травлення у дітей раннього віку незріле і дуже вразливе. Малюк не завжди може впоратися з перетравлюванням того чи іншого продукту. Індивідуальна реакція може виникнути або через будь-який компонент у складі продукту, або в тому випадку, якщо продукт ввели занадто швидко.

При появі індивідуальної реакції у малюка, ми радимо вилучити продукт із раціону малюка і сконтактуватися з лікарем - педіатром. У цей час, використовуйте тільки звичні для дитини продукти (введені раніше каші, пюре). Вводити новий продукт можна буде з дозволу педіатра після зникнення всіх симптомів. Також ви можете проконсультуватися із лікарем-педіатром нашої Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-06-04.

• Інна Козачек

Дитина їсть з пологового. Немає алергії, запорів, не зригує.
    Добре набирає вагу.

• Христина Зегря

• Ольга Зимка

Супер суміш!

• Тетяна

Весь час купувала цю суміш в аптеці.Скористалася пропозицією і замовила на Розетці. Через декілька днів використання,у дитини почалися проблеми з травленням,болів живіт. Спочатку не пов'язувала це саме з цією сумішшю.Замінила на аптечну - все нормалізувалося.Але скільки ж то коштувало нервів, переживань і зусиль . Отже,маю такий негативний досвід.

Добрий день, Тетяно!

Компанія Nestlé суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва суміші проходять систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.
      Також хочемо зазначити, що сайті Rozetka продається лише оригінальна продукція.
      Та випадки виникнення небажаних реакцій у дітей можуть бути викликані різними чинниками. Вам необхідно звернутися до Вашого педіатра, адже лише лікар зможе провести індивідуальний огляд та встановити причини такої реакції.
      Хочемо також зазначити, що сайті Rozetka продається лише оригінальна продукція.

Ви також можете проконсультуватися із лікарем-педіатром нашої безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-06-04.
      Дякуємо за звернення до нас!

• Анжела Давиденко

Все добре,сроки виготовлення в порядку

• Юлія Троян

• Марія Кумець

Быстрая доставка,отличная смесь.

Достоинства:
    Удобная упаковка
  • Анастасия Зозуленко

Для нашої дитини чудова суміш, не погана за складом. Та нормальна ціна

• Інна Добронос

Швидко відправили

• Емілія Максименко

Вигідний формат

Достоинства:
    Якісно запаковано
  • Маріанна Ковач

Хороша суміш

• Катерина Гужвенко

Дитині подобається.Нам тільки ця суміш підійшла.

• Дарина Оменюк

Зручна упаковка, суміш можна просто засипати в стару банку.

• Виктория Бацмановская

Доброго дня, скажіть чи не помітили ви різницю в консистенції суміші між баночною та цею?

• Тамила Крупник

Я помітила в банці більш розсипчата в упаковці якась густіша чи плотніша,думала мені здалось ))

• Олексій Мінайлов

Зашло

• Иван Литуев

В залізних банках інша суміш!!! Тільки назва однакова, дитина не може це їсти, а з залізних банок їсть з задоволенням!!
    Беріть на свій страх та ризик…
    Брав у продавця розетка

Достоинства:
    Недостатки:
    Або підробка, або інше. У дитини від цієї суміші розлад, гази та інші спец ефекти.
    • ІННА

не знаю, в мене мала виросла на ній
      три роки пила, все гаразд

Добрий день, Іване!
      Компанія Nestlé суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва суміші проходять систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.
      Хочемо зазначити, що випадки виникнення небажаних реакцій у дітей можуть бути викликані різними чинниками. Також хочемо зазначити, що на сайті Rozetka оригінальна продукція.
      Радимо Вам звернутися до Вашого педіатра, адже лише лікар зможе провести індивідуальний огляд та встановити причини такої реакції. Для того, аби ми могли детально розібратися у даній ситуації, просимо звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-06-04, або написати на сторінку Nestle Baby у Facebook. Дякуємо!

• Иван Литуев

Партія на яку реакція негативна l-32130346ba nlnwpb278.
      Партія на яку реакція нормальна
      L-32110346aa nlnwpb278.
      Для перевірки що це була не хвороба годували через день. Реакція закономірно змінювалася.

• Віта Новак
  • Тетяна Смокольчук

Можете мені перезвонить

• Іннуся

це не зворотній звязок
      ссылка

• Юлія Картава

Купували в банці дитина спокійно їла, купили в даному упакуванні, кричить, плаче, їсти нехоче зригує фонтанами після кожного прийому їжі.
    Купила аж 2 упаковки, хотіла зекономити вимагаю повернення коштів, пачку відповіло назад!!! Нічого дурити людей і подавати підробку, тим більше ми цим годуємо діток!!!

Добрий день, Юліє!
      Радимо Вам звернутися до Вашого педіатра, адже лише лікар зможе провести індивідуальний огляд та встановити причини такої реакції. Для того, аби ми могли детально розібратися у даній ситуації, просимо звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-06-04, або написати на сторінку Nestle Baby у Facebook. Дякуємо!

• Марина Власюк

Може просто дитині не підійшла суміш ! Це настільки індивідуально від організму дитини залежить .

• Анна Довженко

Так почитайте що імпортер Росія. І повністю все російською. Як ця суміш до нас потрапила? Я таку ж купила в аптеці.

• Руслан Пасека

Суміш супер!! Перейшли на неї з експерт про))

• Руслан Пасека

Супер!!

• Олександр Гриценко

Супер!

Достоинства:
    Всі!
    Недостатки:
    Нема.
  • Руся Єрмоленко

Ми пробували три суміші і ця найкраща. З двома попередніми донька то зригувала постійно, то в неї були проноси. З Опріпро нічого подібного немає. Натомість донька стала їсти з апетитом і спати спокійно. Мені також подобається розмір упаковки, не потрібно часто покупати.

• Маруся Вітенко

Це суміш преміум класа, з добрим складом, в якому є все, що потрібно для здоров'я дитинки з народження. Упаковка зручна, для зберігання дома саме те.

• Люба

Розетка виручає як завжди. Тільки тут можу замовити і ця суміш є в наявності. Кілограмова упаковка сама зручна. Я чесно кажучи і не знаю чи є інший варіант, бо почала з кілограмової, так і продовжую. Суміш дуже хороша, донечка її обожнює. Животик не турбує, запорчиків, кольків немає.

• Христина Лепкі

Неймовірно зручна велика упаковка. Мені її вистачає навіть трохи на довше, ніж розраховувала, бо донька не з"їдає норму. Вона в мене дюймовочка, трошки залишалось постійно, тому вже навчилась корегувати дозу. Мала гарно її їсть, та і я задоволена якістю, хорошим складом, смаком і запахом

• Аля Манзій

Що можна сказати про суміш, якщо її нам рекомендував саме педіатр, з яким ми вже третю дитину ростимо, вона слідкує за тим, що є на ринку і яка буде краще для малят. Ця суміш нам підійшла ідеально. Як за складом, так і за оформленням упаковки.

• Надя Зайчук

Не знаю з чим порівнювати, бо окрім Оптіпро я іншої суміші своєму сину не давала. Лікар як сказав почати з неї, так ми і зробили. Малий активний, довольний, посміхається. Його нічого не турбує, то ж в нас спокійні ночі, а це щаслива мама.

• Настя Журба

Очень крутой состав, продуманный до мелочей: белок, олигосахариды, пробиотик. Мне врач говорил, что это самое хорошее сочетание. Так что покупаем эту смесь уже третий месяц и ничего плохого сказать про неё не могу. Меня устраивает абсолютно всё, потому что моему ребёнку она тоже нравится.

• Оля Чала

Для мене підбирати суміш самостійно не варіант, бо виробників багато, на що звертати увагу не знаю. То ж довіряю своєму педіатру, бо він точно знає яка реакція може бути чи не бути. Тому ми з Нан Оптіпро майже з перших днів. Суперова суміш, смачна, приєсній запах. А ще окремий жирний плюс це упаковка. Кілограмова пачка за доступною ціною.

• Юля Фещак

Покупаю всегда несколько упаковок, потому что именно этот формат смеси раскупают быстро. У нас в магазинах и аптеках очень редко можно встретить, выручает розетка. Доставка быстрая, как возможно сейчас, Олигосахариды и пробиотик в составе отлично работают, потому что с рождения у сына не было коликов, наш педиатр ставит плюсики нам.