Отзывы покупателей о Взуття-буття. Історія Nike, розказана її засновником нове видання - Філ Найт (9786178115616)
- Євген А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень интересная книга! Зашла за неделю. Читается легко. Удачный перевод.
- Достоинства:
- Есть закладка.
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классная книга на украинском языке)
- Достоинства:
- Хороший переплет, приятная обложка
- Мазур Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крута книга, раджу проситати.
- Достоинства:
- Хороша якість книги та наявність закладки.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень понравилась книга. Рекомендую. Очень полезная для тех, кто строит свой бизнес.
- Павло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всім рекомендую. Надзвичайно цікава історія про важку працю на шляху до мрії, а не просто похвальна ода.
- Достоинства:
- Хороша якість книги та наявність закладки (тканинної смужки) полегшує читання.
- Роман Л***Продавец: Rozetka
Книжка настільки гарно написана, що забуваєш що це автобіографія засновника компанії Nike, а не цікавий бізнес-роман, від якого дуже важко відірватись...
Історія реалізації Божевільної ідеї ( «весь наш світ побудований на божевільних ідеях» ). Ініціативний Філ об’єднав зусилля з легендарним тренером Боверманом, який постійно експерементував і винайшов підошву нової якості - розплавивши резину у вафельницях.
Хочи починали вони перепродуючи взуття японського бренду Onitsuka ( зараз це Asics), а вже згодом започаткували власний бренд і виробництво по всьому світу. Примітно те, що Філ навіть не придумав назву компанії, логотип, технологію, але точно був потужним підприємцем.
Історія бренду дуже цікава, з багатьма викликами ( спроба ворожого поглинання, кризи, взіт курсу, непорядність, зрада, конфлікт з урядом, постійний тиск, навіть смерть ) але і нові ідеї і шалений успіх.
Оповідь великої компанії від її засновника - рекомендую.
“боягузи ніколи за це навіть не бралися, а слабаки померли дорогою”
“бухгалтер у мені бачив ризик, а підприємець - можливості”.
“Щастя це ЯК, а не ЩО”.
Рекомендую також переглянути фільм “Air Jordan” - про легендарну співпрацю з Майклом Джорданом.- Достоинства:
- класна книжка
- Александр М***Продавец: Rozetka
Тільки закінчив читати і ... пішов купувати кросівки Найк :-)
Дуже цікава книга про авантюристі Філа Найта - Валентина С***Продавец: Rozetka
Дуже люблю такі історії становлення брендів. Вони надихають і викликають захоплення. Мені дуже сподобалась.
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Book café
Для мене дуже надихаюча історія бізнесового життя засновника легендарного бренду. Читати цікаво і легко.
Видання якісне, папір приємний на дотик і для ока. Запакована в плівку, прийшла неушкодженою. Роботою продавця задоволена на всі 100%: швидко, ввічливо, з турботою.- Продавец Book café
Дякуємо за відгук))