- Михаил А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вважаю що це чудова книга яка є актуальною завжди. Як переосмислення минулого у теперішньому, за для майбутнього. Моя думка що нації занепадають через не бажання приймати зміни "виклики, запити" своєчасно. Світ це косплей на королівську битву Такесі Кітано на мапі гри civilization, де деякі країни мали уран, проте обміняли його на банан.
- Достоинства:
- Науковий підхід
- Ім'я П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книга
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Інформація в книзі сприймається з легкістю. Достатньо багато аналітичних даних та цікавих фактів. Рекомендую!
- Достоинства:
- Дає загальне розуміння історичних, економічних та політичних процесів
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Очень быстрая доставка в магазин Розетка. Книжку рекомендую
- Юлія Г***Продавец: Rozetka
Дуже цікава книжка
Друк, папір і палітурка - ну таке собі, але і ціна невисока- Достоинства:
- Цікава книжка
- Недостатки:
- Тріснула палітурка але нам це особливо важливо, брали для читання, а не на показ
- Ігор К***Продавец: Rozetka
Чудова книга. На основі історичних фактів пояснює чому країни мають різні рівні життя.
- Анзори Д***Продавец: Rozetka
Книга "маст рид" для общего развития и роста в себе гражданской личности. Раскрывает интересные темы социальной несправедливости, полна интересных исторических факторов и примеров.
Для тех кто пытается вырваться из "темноты невежества" окажется глотком свежего воздуха для поддержания своей мотивации на высоком уровне.
Очень сильно разжевывают одно и тоже долго, из-за этого книга кажется затянутой, но с другой стороны усваивается материал намного лучше. Забыть на следующий день трудно.- Достоинства:
- Идея, последовательность изложения, наполненность фактами
- Недостатки:
- затянута
- Григорій Л***Продавец: Rozetka
Не стоит времени затраченное на прочтение.
- Достоинства:
- Качество печати. Доставка.
- Недостатки:
- Одно и тоже. Одни и теже непонятные термины которые все время описывают одно и тоже. Жвачка глава за главой.
- Роланд Х***Продавец: Rozetka
Начинается не плохо но в середине все сводится к политике одной страны и рассказам какие они умные. Не беря во внимание все другие стороны и факторы. В общем очень однобокая политизорованная книга,
- Достоинства:
- легко читать
- Недостатки:
- Слишком политизорованна
- Руслан Б***Продавец: Rozetka
Якісний друк. Цінна інформація!
- Достоинства:
- Крейдовий папір
- ЮрійПродавец: Rozetka
Дана книга дає привід задуматися про становлення власної країни, аналізуючи історію інших країн. Цікава книга. Рекомендую!
- Достоинства:
- книга хорошої якості
- АлінаПродавец: Rozetka
Відмінний переклад світового бестселера. Гарне оформлення, тверда обкладинка, є закладка. Книга пояснює важливість інституцій і вдалої системи управління для успіху держави. Буде цікавою усім, хто захоплюється політикою чи історією.
- Достоинства:
- Гарний переклад, якісний друк.
- Недостатки:
- Немає.