Отзывы покупателей о Корзина натуральная Natural House Nature с ручками 30 х 25 см (NEW-14)
Нет в наличии
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 25. Ширина: 30
Сьогодні кошик встав на місце, яке я для нього придумала. Майже ідеально!
- Достоинства:
- Натуральний
- Недостатки:
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 22. Ширина: 25
Корзинки зподобались, досить непоганої якості, відповідають своїй ціні. Сірі полоски я сама фарбувала, відповідно до базового кольору кімнати.
- Достоинства:
- Сучасні, колір універсальний, є декілька розмірів в лінійці.
- Недостатки:
- Треба відпарювати парогенератором, щоб надати більш правильну і симетричну форму, приходять трохи прим'яті і перекошені, але піддаються формуванню за допомогою відпарювання.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 28. Ширина: 35
Крутая!!!!
- Дарина О***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 22. Ширина: 25
Всім привіт. Корзинка дууууже приємна на дотик і у використанні. Має приємний запах, приємно шелестить . І звісно вона якісна та багатофункціональна.
- Інна Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 25. Ширина: 30
Зручний , неймовірно красивий та стильний кошик . Я дууууже приємно здивована та задоволена покупкою. Раджу всім
- АлександраПродавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 28. Ширина: 35
корзина смотрится аккуратно, плетение корзины идеальное, в квартире гармонично смотрится в интерьере, можно использовать как для хранения принадлежностей,так и в качество кашпо для цветов, я в нее ставлю горшок с цветком и выглядит очень круто.
- Достоинства:
- симпатичная корзина,хорошего качества
- Шевченко О***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 22. Ширина: 25
очень качественная вещь, качество супер,все как в описании, смотрится в интерьере очень круто, можно кстати поставить внутрь горшок с цветком будет очень круто смотреться.
- Достоинства:
- внешний вид,качество
- Недостатки:
- нет недостатков
- Катя К***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 22. Ширина: 25
дійсно натуральний кошик з джутова тканини, тримає форму, якісно виготовлений, без дефетків, колір 1 до1 як на фото
- Достоинства:
- натуральність, дизайн
- Недостатки:
- не виявила
- Ніна М***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 25. Ширина: 30
Кошик зручний у використані, я брала для того щоб складати іграшки для дитини, є ручки за допомогою якого дуже зручно передвигати сам кошик.
Він великий і місця вистачає, тому дуже вмісткий. Рекомендую - Владислав Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 28. Ширина: 35
Купил, использую три месяца, не испортилась, единственное что нужно отметить, тяжело отмывать если пачкается, но в целом очень круто, ценю натуральные материалы и за такую цену это очень качественная корзина, спасибо розетке за такую корзину, рекомендую.
- Достоинства:
- Натуральная, простая, совсем не броская
- Галина Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 25. Ширина: 30
Сподобалося те що кошик виготовлений із натуральної тканини і покращений натуральними барвниками, має красивий і естетичний бежевий колір, використовую для білизни. Особливістю цього кошика є те що це ручна робота, а ціна для такого виробу дешева, що є великим плюсом. Дизайн теж особливий і стильний .
- Виктория Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 25. Ширина: 30
Замовила корзину для всіляких дрібниць, які не мають свого місця. Це дуже зручно, нічого не буде заважати і ви завжди все знайдете. Корзинка з натурального матеріалу:джут і лоза, форму тримає і ручки зручні, але щось важке не наважилась кидати і підіймати. Розмір 30 см і вона не надто велика, не гладенька. Думаю, що із-ща натуральності ця корзинка не довго в нас проживе, кішка ніяк не залишає іі в спокої. То точиться в неі, то стрибає або спить в ній. Вже і заминала і перевиртала, попередню форму гарно повертає!
- Достоинства:
- Натуральні матеріали
- Недостатки:
- Полюбилась кішці