Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Палатка надувная Naturehike CNH23ZP12002 Бежевая (6976023926488)

• Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Якісний намет! Купив і поставив. Стоїть 4 дні не спускає! Намет реальних розмірів, він великий! В висоту десь 180. Рекомендую цей намет. Тканина теж високої якості. Будуть фото з природи я додам.

Достоинства:
    Розміри, і швидкість установки й збірки. Якість намету.
    Недостатки:
    В наборі відсутні палиці для тенту.
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Головна перевага – це відстуність каркасу. Приїзжаєш і не переймаєшся, що тобі треба витрачати час та енергію на встановлення. Пару хвилин і намет готовий. Дуже зручно, якщо йде дощ. Для таких невеликих розмірів його висота це рідкість, можна спокійно перевдягнутись навіть вдвох. Єдиний мінус це відсутність передпокою, але якщо вас двоє, то всередині цілком вистачає місця для речей.

Достоинства:
    Швидка збірка/розбірка, захист від сонця, високий, сітка на стелі.
    Недостатки:
    Немає тамбура, немає стійок в комплекті як на фото

Юрію, добрий день!
      Дякуємо за детальний відгук та опис переваг надувного каркаса. Швидкість встановлення під час дощу та хороша висота — це дійсно великі плюси цієї моделі.
      Щодо стійок на фото: виробник використовує такі зображення для демонстрації повного функціоналу намету — тобто показує, що козирок взагалі можна поставити. Проте в базовий комплект ці стійки не входять, їх потрібно купувати окремо.
      Бажаємо вам вдалих та затишних виїздів на природу!

• Вікторія

На скільки років вистачить такого намету? Чи легко його пошкодити?

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Якісний намет. Повністю виправдав мої очікування

Добрий день!
      Дякуємо за покупку та за те, що приділили час для цього відгуку. Ми раді, що ви залишилися задоволені вибором та якістю товару. Якщо в майбутньому знадобиться консультація чи новий інструмент — ми завжди на зв'язку.

• Антон Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Надувний намет справив дуже добре враження. Його сумка це щось. Не треба паритись як ти складеш цей намет воно все в неї влізе. Цей намет для туристів які їздять на природу на машині, а не ходять туди пішки, він важкий для пішохідних походів. Але для машинного туризму це просто бомба. Ще до нього докупити матрас і на природі у вас буде комфортабельна вілла в порівнянні з іншими наметами

Дякуємо, що обрали нас! Приємно читати такі позитивні відгуки — це надихає працювати ще краще. Бажаємо лише приємних емоцій від використання і завжди чекаємо на ваші нові замовлення!