Оставьте свой отзыв об этом товаре
- Продавец: Rozetka
Самые вкусные и самые крепкие стики из имеющегося ассортимента
- Достоинства:
- Вкус
- Продавец: Rozetka
Тільки ці стіки можу курити з усього асортименту
- Достоинства:
- Класичний смак
Просто поставив 5 зірок, сам не пробував, але батя сказав, що самі стіки хороші
Дмитро, дякуємо за відгук. Раді що вам все сподобалось. Це дуже важливо для нас!
- Продавец: Rozetka
мне эти стики больше всего нравятся. Куришь и накуриваешься. Без никаких дополнительных приколов вроде ментола и ядерных ароматизаторов. Пробовала сначала перейти на айкос - вообще не то. Очень рада, что нашла гло и эти стики. +5 лет жизни, а то и все 10 :) теперь хожу и обращаю друзей-курильщиков в новую веру)))
- Достоинства:
- оптимальный табачный вкус
- Недостатки:
- мусора он них много...
Катерина, спасибі за відгук.
Так, стік залишається цілим і тому відходів більше, але переваг набагато більше: відсутність продуктів горіння, немає смол, ви куштуєте cправжній, чистий смак тютюну.
- Продавец: Rozetka
Заявлено:
Міцність Середні (очень слабые)
Сумісність Система GLO (см. не влазят в GLO Pro см. фото)
Смак Тютюн (есть посторонний запах и привкус - не табака)- Недостатки:
- Есть привкус и запах не табака
На странице с товаром написано: Сумісний тільки з Набір для нагрівання тютюну Glo Hyper!
Ответ для (Гость)
Если всё читать то написано но фильтр только по GLO без подробностей по размерам или моделям...
Я в этом человек несведущий - отфильтровал - купил - Даже почему-то "открытый" договор не читал...андрей, нам шкода, що сталася подібна ситуація. На жаль, стіки поверненню не підлягають. Рекомендуємо, перед покупкою, уважно ознайомитися з інформацією. Якщо потрібна консультація по продукту можна звернутися на 8008.
- Продавец: Rozetka
Звичайний смак нагрітого тютюну. Якщо нагріти звичайну сигарету запальничкою і затягнутись, отримаєте щось схоже. Перейшов на glo, вперше спробував саме ці стіки, досить міцні як для мене. До цього вживав цигарки з міцністю 0.4. Перші декілька вдихань йдуть важко, в роті пече, в горлі дере, смак не зрозумілий. Далі трохи краще. Мабуть варто спробувати ці стіки для тих, хто курив важкі цигарки.
- Недостатки:
- Смак, міцність
Іван, сприйняття смаку - це дуже індивідуальне питання. У нас є багато інших смаків. Сподіваємось, ви підберете для себе улюблений смак.
Також ви можете спробувати девайс glo pro. В ньому використовуються стіки nano формату. Вони легче ніж demi.
- Продавец: Rozetka
Стаж курения обычных сигарет около 25 лет, всякие ментолы и прочие вонючки на дух не переношу. Месяца два в поиске альтернативы, пробовал и айкос и гло. У айкоса есть неплохие табачные стики, но не накуривают. Гло накуривает хорошо но чисто табачных вкусов нет, очень жаль. Брайт скорее похож на жаренный попкорн с каким-то посторонним тошнотворным вкусом, чем на табак. Сделали бы чисто табачный вкус без всяких лишних привкусов и сладких фильтров было бы супер
- Достоинства:
- накуривает
- Недостатки:
- не табачный вкус
Олександр, cприйняття смаку - це дуже індивідуальне питання. Якість тютюнових стіків може змінитися при зберіганні в неналежних умовах з підвищеними холодом, спекою, сухістю або вологістю.
Bright Tobacco - це делікатний смак класичного тютюну з легким приємним ароматом та післясмаком.
Також у нас є багато інших смаків.
Сподіваємось, ви підберете для себе улюблений смак.
- Продавец: Rozetka
Если Вы заядлый курец и заинтересовались Glo с целью отказаться от "классических" сигарет - как по мне, данные стики это лучшее начало.
В режиме Boost они "накуривают" лучше за остальные стики (включая Terracotta Tobacco).
Отсутсвие дополнительных привкусов может для кого-то быть как плюсом так и минусом. Лично для меня, курившего крепкие сигареты без ароматизаторов и капсул в большом количестве, это плюс. К слову, терракота имеет легкий кремовый привкус - брайт более "чистый табачный" вариант.- Достоинства:
- Накуривает, без лишних привкусов
- Недостатки:
- Накуривает, без лишних привкусов
Володимир, дякуємо за відгук. Раді що вам все сподобалось. Це дуже важливо для нас!
- Продавец: Rozetka
Ставлю 5 мне очень сильно заходят эти стики я не навижу сигареты да и вообще стики с капсулами и вкусами везде этот ментол бесит
- Достоинства:
- Хороший вкус
- Недостатки:
Євген, дякуємо за відгук. Раді що вам все сподобалось. Це дуже важливо для нас!
- Продавец: Rozetka
Самі гірші стіки з усіх. Смаку не має, але це й не дивно, тому що тут не має капсули. Вже на 2-3 затяжці починається кашель від цих стіків.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Стікі і є недоліком
- Продавец: Rozetka
Благородний смак чистого тютюну без домішків. Хто любить ароматику може не сподобатися
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Не бачу.
Назар, дякуємо за відгук. Раді що вам все сподобалось. Це дуже важливо для нас!
Дякуємо за відгук. Раді що вам все сподобалось. Це дуже важливо для нас!