- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В мене він в мере після дврх років користування. Просто чорний екран. А також не передає сигнал на кнопку калітки.
В користувнєанні був зручним. Але видно не сильно якісний. Шукаю зараз альтернативні варіанти
Представник постачальникаВітаю, причин виходу з ладу може бути багато від перенапруги до грози. Наберіть на сервіс і вам обо'язково допоможуть! +38 066 819-21-39
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відеодомофон спочатку працював нормально з 2023 р.. Зручні функції. Зручно було відповідати навіть по телефону за сотні км від дому.
Але в 2025 році, спочатку перестав переключатися на телефон, потім не можливо говорити з відвідувачем...сильний писк...потім экран почав блимати...як у фільмі жахів ( відключити не можливо, тільки різати провод).. а потім згас зовсім... ще не знаю чи є сенс ремонтувати ( гарантія закінчилася) чи краще купити щось інше..
Представник постачальникаВітаємо, причин виходу з ладу може бути кілька, від грози до перенапруги. Тому радимо звернутись до СЦ, вам радо допоможуть за номером +38 066 819-21-39
- Вікторія Н***
Звернулася. Відправила до Києва. Відремонтували дуже швидко за 1 день і безкоштовно. Зараз все працює.Дякую.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний та якісний товар. Відповідає очікуванням.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Хай служить!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пішла друга доба використання. Взагалі апарат норм. Але... мікрофон на панелі виклика залишає бажати кращого. Якщо говорити у під'їзді в цю панель, то на моніторі чути все зовсім нерозбірливо. Хряк-хрюк-грюк-пук...((( Чого не скажешь за динаміка на цієї панелі. Він відтворює голос гарно. В іншому поки все працює
- Достоинства:
- WiFi. Дисплей. Дизайн панелі виклику
- Недостатки:
- Мікрофон в панелі дуже слабкий
Представник постачальникаДоброго дня! Просимо набрати СЦ для вияснення деталей і оперативної допомоги в вирішенні питання. +38 066 819-21-39
Дякуємо і чекаємо на дзвінок.
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спочатку дуже сподобався пристрій. Але Проробив пару місяців, перестала працювати камера та звук. Віддали у гарантію. Два тижні поки ніяких новин.
- Достоинства:
- Зручно.
- Недостатки:
- Швидко вийшов з ладу
Представник постачальникаДоброго дня.
Будь-ласка, зверніться за номером +38 066 819-21-39 для вияснення деталей.
Постараємось знайти рішення в найкоротші строки.
Представник постачальникаОновлення. Комплект потрапив в сервіс минулого вівторка, і через 3 дні (в п'ятницю), був повернутий без ремонту.
Проблема не підтвердилась, були невірні налаштування в меню домофона.
- ОлександрПродавец: Rozetka
Купував не тут. Все працює більш менш, але:
1) через 5 місяців замінили по гарантії блок живлення - пищав під час роботи;
2) у зв'язку з відключенням світла домофон постійно втрачає зв'язок з картою пам'яті, починає бачити лише після кожного форматування після відключень.- Ігор
Мали таку саму проблему. З сервісу надіслали файли для обнови і все запрацювало
- Alina G***Продавец: Rozetka
На 15 день використання вибило з телефонів і перестав підключатись через wifi. Безтолкова штука wifi , за яку переплачуєш!!!!
Не задоволенні якістю продукта!! Вимагаю повернення коштів! З дня купівлі пройшло 16днів.- Недостатки:
- Перестав працювати на телефоні
Представник постачальникаДоброго дня. Є велика вірогідність, що є проблема в підлюченні, наберіть СЦ +38 066 819-21-39 для вияснення деталей. Дякуємо.
- Максим Б***Продавец: Rozetka
Досить добротний домофон. У нас на роботі такий.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не помітив
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук. Хай служить!
- Віктор Ш***Продавец: Rozetka
Купую вже другий такий комплект. З першим трішки були запитання бо не дочитав інструкцію. Дзвонив в тех підтримку. Все розповіли, допомогли налаштувати. Працює бездоганно. Я особисто дуже задоволений. Рекомендую.
- Достоинства:
- Зрозуміле меню, шустро працює, не маркий корпус, гарно виглядає в інтрері, одразу підключається до 220, дуже класна картинка навіть без освітлення. Особливо подобається що можна все дивитись через додаток.
- Недостатки:
- Не підсвічуються кнопки, але по факту я ним і не користуюсь особливо вночі.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Хай служить!
- ВадимПродавец: Rozetka
Купив такий домофон не на розетці, ще до обстрілів в жовтні 2022 року.
Все працює шикарно, без проблем, є архів з телефону, пише відео по 1-2 хвилини на карточку. Відразу зручно переглядати на домофоні і в приложусі.
Не знаю шо тут кому не подобається, але в мене ніяких плям немає і близько.- Достоинства:
- можна побачити відео з додатку
- Недостатки:
- немає можливості зняти шнур живлення, тільки відрізати
Представник постачальникаДякуєм за відгук!