- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё отлично работает!!!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сам домофон сподобався, працює через вай-фай, можна через смартфон побачити хто дзвонить в дзвінок і поговорити через телефон якщо вас немає вдома. Але, товар приїхав пошкоджений, з потертостями на корпусі, ніби вже був у використанні( на пошті не оглянула, на жаль(
- Достоинства:
- Працює через вай-фай, можливість керування через смартфон
- Недостатки:
- Прийшов вже пошкоджений візуально
Представник постачальникаВітаємо, всі наші продукти перевіряються перед відправкою, і вони точно нові.
Можливо ви маєте на увазі технічну плівку на склі підсвітки панелі виклику. На ній немає хлястика, але її можна (і треба) зняти перед використанням. Під цією плівкою абсолютно нове скло.
Чекатимемо на вашу відповідь, дякуємо.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово працює Wi-Fi з'єднання.
- Достоинства:
- Зручний по вибору опцій.
- Недостатки:
- Немає.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь більше року. Все працює нормально. Єдиний мінус, це те, що в додатку неможна форматувати карту пямяті. Потрібно заходити в меню на дисплеї, і вже там форматувати.
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за відгук!
Форматувати картку пам'яті (якщо вона справна) не обов'язково, домофон сам перезапише старі відеофайли новими.
Гарного дня
- Бондарчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово працює. Додаток, wifi, запис на карту. Підключення додаткової камери. На разі працює 2 викличні панелі і додаткова камера в коридорі
- Достоинства:
- Всі функції що описані працює. Краще аналогів не знайшов
- Недостатки:
- Трохи підтуплює система, хотілось би потужніший процесор
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за відгук, хай працює!
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Схожа ситуація виникла, як у коментарі нижче у "Марина Мовчан". Тільки я все ж таки перевірив товар на місці разом з працівником Розетка.
Замовив 22.03. - повинні були прислати до 26.03.
26.03 перенесли на 27.03.
27.03 перенесли на 28.03.
Відеопанель була з потертостями і невеликими подряпинами (особливо місце на відеопенелі де датчик руху чи сенсор (точно не знаю як називається - чорна полоса). Працівник розетка також побачив і порадив змінити все ж таки товар. Але для того, щоб його замінити - треба знову робити замовлення та знову оплачувати. А гроші за цей неякісний товар повернуться лише після того, як товар потрапить на склад. Ось така історія.
Також дуже здивувало, що на відеопанелі немає жодних захисник плівок - ні на камері, ні на сенсорі. Але ніби їх там і не повинно бути.- Недостатки:
- Неякісний товар
Представник постачальникаВітаємо, на відеопанелі, а саме на склі підсвітки, є транспортувальна плівка, яку треба зняти після встановлення. Вона не має жодних хлястиків для зняття, тому зняти її потрібно за допомогою негострого предмету типу зубочистки, піддівши плівку скраю віконця. Після зняття плівки там буде абсолютно нове скло.
Будь-ласка, відпишіться в коментарях, як вийде її зняти, щоб інші користувачі дізнались про її існування від реального клієнта.- Вадим
Люди, не тупіть, зніміть плівку)))
- Владимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
доброго дня! Купив таке ж чудо китайського ширнетребу мало того, що перевод робився машиною або тим же китайцем бо рис.на солов'їній мові пишиться мал.
1) порядок налаштування повинен бути іншим, а не таким як він є в інструкції
2)повинно писатись як робити, а не загальними словами "виконайте налаштування"
окрема оцінка за інструкцію 1-! видно, що її писав продавець, вибачте "менеджер з продажу"
я маю досвід експлуатації попереднього відеодомофону (5 років) і більше 35 років експлуатації різної техніки за складністю вище ніж ваш відеодомофон, тому пробачте за різкість в висловлюваннях, але це ваше обличчя і Ви його показуєте.
доброго дня.- Достоинства:
- якісна панель виклику
- Недостатки:
- інструкція з експлуатації написана без здравого глузду та неграмотно з технічної сторони, нею керуватись не можливо
Представник постачальникаВітаємо.
NeoLight - перший в Україні бренд, що впровадив українську мову в відеодомофонах (як на коробках і інструкціях, так і в меню, де українська мова - мова за замовчуванням), ще задовго до повномасштабної війни, розуміючи важливість цього аспекту. Наші клієнти кажуть, що переклад українською - кращий серед тих, що вони бачили в відеодомофонах. Крім того, меню домофона інтуїтивне, і в 99% використання інструкції не потребує. Також варто зазначити, інструкція постійно оновлється і QR-код з актуальною версією є на коробці з пристроєм.
Але, розумємо, що завжди є шляхи до покращення нашого продукту, тому в майбутньому ми проводжимо його вдосконалення.
Дякуємо за відгук і бажаємо приємного користування.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Негативний досвід покупки: отримала вживаний товар замість нового
На жаль, я не перевірила товар на пошті, адже була впевнена, що Rozetka ніколи не продасть Б/У товар. Такого ще не було, тим більше від самого продавця Rozetka.
Що сталося?
Проблему виявили вже під час встановлення домофона: на пристрої були видимі пошкодження, затертості, сліди використання. На фото це чітко видно. Для порівняння, мій попередній домофон, якому більше 5 років, виглядає значно краще.
Доставка теж була з проблемами:
– Товар везли тиждень, переносили терміни, вибачалися за затримку.
– А після всього ще й прислали не новий товар за 8699 грн!
Чому я цього не помітила одразу?
На пошті товар був дуже щільно запакований, панель лежала в прозорому чохлі, і візуально все виглядало добре. Але як виявилося, перевіряти потрібно завжди – навіть у надійних продавців.
Висновок:
Я шокована таким сервісом. Не розраховую на компенсацію, але більше не довіряю Rozetka. Ось цей відгук для тих, хто, як і я, поспішає, довіряє й не перевіряє товар на місці. Будьте уважні!- Недостатки:
- Прийшов БУ товар
Представник постачальникаВітаємо, шкода що з вами трапилась така ситуація. Будь-ласка, наберіть нас на +38 066 819-21-39 для вияснення деталей. Можливо питання в транспортувальних плівках, які не були зняті і були сприйняті як БВ товар, який NeoLight звісно не поставляє на Розетку.
Дуже чекаємо на Ваш дзвінок.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Бондарчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Попередньо все чудово, поки що не підключили, але виглядає все якісно. Панель виклику досить важка і якісно зроблена.
- Достоинства:
- Якісно зроблено
- Недостатки:
- Не побачив
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Домофон супер, рекомендую!!!
Представник постачальникаДякуємо за відгук, хай служить!