- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це тупо топчик за ці кошти
- Достоинства:
- Гарний та обʼємний звук
Представник постачальникаВітаю, Дмитро. Дякую за Ваш відгук !
- Василь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово
Представник постачальникаВітаю , Василь. Дякуємо за Ваш відгук .
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звук ідеальний.Дуже сподобався.Поки що недоліків не знайшли.
Представник постачальникаДобрий день,Юлія . Дякуємо за відгук.
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь уже кілька тижнів - звук і досі радує, нічого не хрипить, баси м’які. Дуже задоволений, що взяв саме цей варіант!
- Достоинства:
- Ціна-якість
Представник постачальникаДобрий день, Єгор. Дякуємо за відгук!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав цей саундбар і дуже задоволений покупкою. Його класичний дизайн добре вписався в інтер’єр - виглядає стильно й доречно в будь-якій кімнаті. Зручність підключення приємно здивувала: можна користуватись Bluetooth або підключити через USB, оптику чи RCA.
Звук потужний і чистий, 30 Вт цілком достатньо навіть для великої кімнати. Особливо вразила технологія DSP - ефект повного занурення в музику або фільм. А 5-смуговий еквалайзер дозволяє тонко підлаштувати звучання під свій смак. Рекомендую всім, хто цінує якісний звук і універсальність!- Достоинства:
- Гарне звучання, керування пультом
- Недостатки:
- не знайшов
Представник постачальникаДобрий день, Богдан. Дякуємо за відгук.
- Виктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість збірки доволі не погана. Швидко з"єднується по блютуз. Проте присутні суттеві недоліки.
Дуже погана якість звуку, не допомагае, навіть, вбудований єквалайзер. При прослуховуванні здається що саунбар знаходиться у металевому відрі. Дефект вдалося усунути заповнивши внутрішній простір саунбара ватою.
Закороткий кабель живлення, не вистачило 50см. до розетки. Маю ще декілька саунбарів у користуванні - там провода довші.
Відсутня паперова інструкція та будь які посилання на електрону версію.- Достоинства:
- Якість збірки.
- Недостатки:
- Погана якість звуку, закороткий провід живлення
Представник постачальникаДоброго дня, Виктор. Дякуємо за відгук.
- Сергій Р***Продавец: Rozetka
Можна відео огляд на саундбар Blow?
- Достоинства:
- Звук
- Віктор Ш***Продавец: Rozetka
Купляв не тут, але напишу відгук. Якість звуку посередня. Порівнюючи з вбудованими динаміками тв то прям супер як гарно звучить. Я перейшов з системи акустики 2.1 то цей сундбар ні прощо. Перейшов бо дістав пульт ДК. Щоб щось перемикнути треба вже так цілились, так вигинатись. Але і тут є з цим проблема. Чомусь девайс реагує на пульт тільки з другого кліка. Мало того, він ще реагує на інші пульти. Як от пульт від люстри і підсвітки тв. Хтось пише про 5 режимів еквалайзера, неправда. Людина або бот або просто переписала з характеристик. Не має 5, є тільки 4. На сайті, до речі теж пише про 5. Ну і звук при ввімкненні трішки дістає, голосно і вимкнути не можна. Рекомендую використовувати оптичний вхід. Якість звуку суттєво краща. Ну і якість відтворення теж залежить і від якості вхідного сигналу. Блютус якісний, швидко з'єднує з телефоном. Загалом хто вперше чує звук тв через нього будуть задоволені. Приємний дизайн, добре дивиться на стіні під тв. Своєї ціни вартує.
- Достоинства:
- Дизайн, потужність, упаковка, пульт ДК, блютус, читає TF карти, кабель AV в комплекті, дюбеля для підвішування на стіну.
- Недостатки:
- Не точності в керівництві по експлуатації, відсутність самого керівництва, паразитна реакція на інші пульти ДК, відсутність оптичного кабелю,як що вже є гніздо, короткий шнур від адаптера.
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор !
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — нам щиро шкода, що продукт не виправдав всіх ваших очікувань. Ми обов’язково передамо вашу інформацію у технічний відділ для детальної перевірки якості даної моделі.