- AI аналіз відгуків44 відгуки: позитивний — 85%, нейтральний — 10%, негативний — 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Дуже смачні!!!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Цукерки смачні. Начинка, як на мене занадто солодка, але з чаєм без цукру ОК.
- Илья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Розетка - це красуньчики! Бажаю всім працівникам здоров'я та щастя. СЛАВА УКРАЇНІ!
- Достоинства:
- Дуже смачно! Бажаю всім такі цукерочки
- Недостатки:
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Смачний чорний шоколад в поєднанні зі смаком м'яти та апельсину
- Достоинства:
- Якісні солодощі
- Недостатки:
- Для мене засолодкі
- Жанна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Приємні цукерочки, але мені недостатньо апельсинового смаку , тільки в після смаку є натяк на цитрус, та і ментол відчувається слабко. Очікувала відчути більш явний смак апельсину. А взагалі все ж таки було смачно. Дякую.
- Достоинства:
- Гарно упаковано, смачно.
- Недостатки:
- Мало апельсину )
- Алина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Смачний шоколад за гарну ціну
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Просто супер.
- Олексій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Дуже,дуже смачні!!!
- Достоинства:
- Смак приємний
- Недостатки:
- Дороговато
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Я понимаю, что скидка, но есть єто невозможно. Сначала подумала, что плохая транспортировка, но вместе заказала еще и зеленьіе коробки (мятньіе). В них конфетьі в лучшем состоянии (скидка на них меньше).
- Недостатки:
- Все внутри слиплось. Есть их можно только с бумажками
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Термін придатності до 01. 26. До кави, або до міцного чаю - просто супер.
- Достоинства:
- Чудовий продукт, акційна ціна.
- Недостатки:
- Не виявив
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Ок
- Валерія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Дуже смачно!
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Їсти можна
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Мои любимые конфеты, что тут скажешь... всё отлично!
- Недостатки:
- Михаил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Цукерки супер
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Не замовляйте їх влітку в поштомат :D
- Леонид М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Очень даже неплохо!
- Достоинства:
- Отлично закусить ром.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Сподобались ці цукерки, навіть більше ніж просто м'ятні
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Це несмачно. Ні чорний із м'ятою, ні чорний щ апельсином. Занадто багато цукру. Смак губиться.
- Достоинства:
- Зручна упаковка.
- Недостатки:
- Смак дешевих цукерок із пресолрдкою начинкою.
Представник постачальникаДобрий день, Людмило! Нам дуже шкода чути, що смак цих цукерків, не відповідає вашим очікуванням. Ми піклуємось про те, щоб якість та смак нашої продукції відповідав бажанням наших споживачів, однак, ми також розуміємо, що в кожної людини свої фаворити та смакові вподобання.
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо!
- Таня М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Смачно!
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Смачний шоколад. Дуже солодко)
- Svitlana P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
більш приємний смак ніж в аналогічних просто мятних
- Достоинства:
- тепер улюблений смак
- Недостатки:
- мало)))
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
На смак - звичайні цукерки, нічого особливого, трохи засолодкі.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Обожнюю!!!
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Ок.
- Svitlana B***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Очікування справдилися.
- Достоинства:
- Смачні, незвичайні!
- Недостатки:
- Ще не виявлено
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Дуже кльові по смаку та оригінальний подарунок на свята
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Дуже смачнющі цукерки,рекомендую.
- Мельник Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Супер!!!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Брала цукерки для себе та на презент. Смак незвичний, але дуже смачний! Рекомендую! Розетка, як завжди, на висоті!
- Достоинства:
- Оригінальний смак!
- Недостатки:
- Немає!
- Евгения Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Смачні, якісні цукерки за привабливою ціною. Термін придатності до 08.25 р. Дякую. Рекомендую
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, ціна, смак
- Недостатки:
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Цукерки смачні з м'ятним післясмаком, зручно що кожна в індивідуальній упаковці
- Чорна-Маринець О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Терпкість чорного шоколаду та свіжість м'яти - чудовий варіант для літньої спеки. Мені смакує.
- НАТАЛІЯ Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Мої улюблені міні-міні суперцукерочки з моїм улюбленим м"ятним смаком !!!
- Достоинства:
- незвичні порційні цукерочки
- Недостатки:
- відсутні
- Наталия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
дуже смачні солодощі - поєднання шоколада, м'яти та цедри. зручно, що порційно. але... якби дешевше )))
- Достоинства:
- смачно, порційний
- Недостатки:
- ціна