- AI аналіз відгуків130 відгуків: позитивний — 87% нейтральний — 5% негативний — 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Мирослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Супер.
- Владииир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Нормальні сукерки. Але тонкі в порівняні з тими, що пролають на Заході (наприклад у Польщі). Ішрколад трохи не той.
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Тонкі.
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Дуже смачні цукерки з м'якою начинкою.
- Достоинства:
- М'ятний смак натуральний, шоколад чорний смачний.
- Недостатки:
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Було цікаво спробувати, які вони на смак. Сподобались. Якщо буде ще така акція, то буду купувати.
- Достоинства:
- Приємний смак, цікаве пакування. Можна брати на подарунок.
- Недостатки:
- Частина цукерок подавлені, а враховуючи, що начинка рідка, то поприлипали до упаковки. Без акції ціна завищена.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Гарні цукерки
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Цукерки для любителів поєднання свіжої м'яти та солодкого шоколаду. Цікаві і смачні.
- Достоинства:
- Смак м'яти
- Недостатки:
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Смачні цукерки. Класна ціна
- Достоинства:
- Якість, смак, ціна.
- Недостатки:
- Альберт Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Якісні смачні цукерки, добра ціна, брав як складову подарунку, дуже сподобалось.
- Достоинства:
- Якість, вигляд, ціна
- Недостатки:
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
задоволення для дорослих, дітям не сподобаються
- Достоинства:
- незмінна якість
- Валерия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Смачні цукерки, з кавою просто топ
- Регина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Мені дуже подобається.
- Достоинства:
- Освіжаючий смак
- Недостатки:
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Вдале поєднання кількості шоколаду і желе.
Чудовий смак м'яти - Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Все відповідає опису
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Дуже смачні
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Досить цікаві цукерки, але специфічні. Мені дуже сподобались, наче жуйка з шоколадом. Чоловік сказав не смачно
- Достоинства:
- Смачні
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Странно, вроде, не жарко, а пришли с частично вытекшим кремом из конвертиков, который налип на верхнюю защитную бумагу. Так-то конфеты хорошие...
- Достоинства:
- Хорошие конфеты, сбалансированный вкус
- Недостатки:
- Почему-то, оказались повреждёнными. Отдирал верхнюю защитную бумагу с налипшим кремом от конвертов.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Мені дуже подобаються.
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Дуже цікавий смак
- Достоинства:
- Якість шоколаду
- Недостатки:
- Не знаю
- Геннадій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Дуже гарні
- Достоинства:
- добре
- Недостатки:
- Мирослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Супер. Дякую. Така акція напевно буває раз в житті. У всякому разі мені трапилось таке вперше. А цукерки безподобні.
- Ляшенко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Цукерки з незвичайним смаком, мені дуже сподобались.
- Ніна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Смачні шоколадні цукерки
- Клименко Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
часто покупаю, коли є така можливість
- Достоинства:
- Чудовий шоколад
- Недостатки:
- Илья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Найс
Цукерки мають оригінальний та цікавий смак,якісний чорний шоколад чудово поєднується з м'якою за смаком м'ятною начинкою!
- Достоинства:
- Я знаю ці цукерки дуже давно і вони мають незмінний ,чудовий смак чорного шоколаду з м'ятною начинкою!
- Недостатки:
- Немає.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
стильно і смачно
- Достоинства:
- стильно
- Недостатки:
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Улюблений шоколад до кави вже як 20 років)
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Купував жінці вона такий любить. Все супер
- Зоя Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Яскравий смак шоколаду доповнює мʼяка мʼятна начинка. Шоколад смакує як до чаю чи кави, так і до алкогольних напоїв. Покупкою задоволена, періодично поповнюю запаси
- Достоинства:
- Зручне порційне фасування
- Недостатки:
- Дмитрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Приїхали 2/2 цілі коробки, повезло-повезло. А так нормальні м'ятні цукерки, в міру солодкі, але багато за раз їсти не рекомендую !:
- Достоинства:
- Да
- Олександра
Приходить 2 пачки по 200 грам?
- Дмитрий Р***
Якщо що, я мав на увазі: приїхали цілі дві з двух пачки
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Дуже люблю цей шоколад. Якість завжди на висоті
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Смачні
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Ну дуже смачно
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Мені вони дуже смакують, чудове поєднання чорного шоколаду і ментолу
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Тонкий, мятный вкус. Брать без разговоров!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200
Купував дружині, вони їй подобаються, - все чудово.
- Достоинства:
- якість