Завжди замовляю! Якісно і швидко доставляють!
Подкармливала этой смесью ребенка. Спасибо Розетке за приятные скидки
Хорошего смесь
Все підійшло з 6 по 12 місяць годували
Мене теж цікавить чому банка відрізняється ?!
Добрий день, Валеріє! Наприкінці 2022 року Україна синхронізувала свою законодавчу базу з європейською у сфері дитячого харчування, що зобов’язує
продуктів. Ключові зміни у рецептурі даної суміші: втричі більше DHA, вдвічі
Останнє замовлення в кінці вересня прийшло в іншому дизайні (темна кришка) та з іншим складом. Чому так?
Добрий день, Михайле! Наприкінці 2022 року Україна синхронізувала свою законодавчу базу з європейською у сфері дитячого харчування, що зобов’язує виробників дитячих сумішей ще більш відповідально ставитися до продукції, яку вони виробляють. З року в рік ми пропонуємо інновації та реновації для наших споживачів, аби задовольнити потреби малюків у якісному харчуванні, яке допоможе малюкам рости здоровими та щасливими. NAN OPTIPRO - один із лідерів впровадження зазначених інновацій. Окрім відповідального ставлення до законодавчих норм, ми покращили склад своїх продуктів. Ключові зміни у рецептурі даної суміші: втричі більше DHA, вдвічі більше лактози та вітаміну D. Покращене співвідношення білка молочної сироватки/казеїн: 60/40 vs. 50/50. Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!
Доброго дня!
Прочитала відповідь постачальника.
Щодо Nan 2 з блакитною (раніше) і синьою кришкою (наразі), які по складу відрізняються.
Нажаль, у мене один з близнюків не захотів їсти нову версію Nan 2.
Добрий день, Яно! Компанія Nestlé суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва наша продукція проходить систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.
Якщо у вас залишились питання щодо складу або якості продуктів Nestlé, ви можете звернутися на нашу Лінію турботи: 0 800 50-06-04 для консультації або написати нам на сторінку NestléBaby в Facebook. Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!
Хороша суміш
З сумішшю все добре
Відмінна якість
Країна-виробник зазначена в характеристиці товару не відповідає дійсності! На банці взагалі не зазначено її походження! Відмовилися від замовлення!
Розетка підробками не торгує. Годували малу 3 роки цією сумішшю, краща.
Ми замовляли дуже багато товару в Розетці, нарікань ніколи не було. Але не це замовлення. Якщо змінилась країна-виробник, потрібно це вказувати в характеристиці товару, тому що там і склад різний!
Ну так вони можуть і не знати, виробник і склад може змінити без попередження
классная смесь, лёгкая, вкусная
Хорошая смесь. Кушали до гола
У ребенка появилась аллергия от данной смеси, покраснение на лице, прыщики и сухость кожи. Вернуть товар нельзя. Только зря купил сразу 6 банок.
Добрий день, Олександре! Нам дуже шкода, що Ви зіштовхнулися з такою реакцією на суміш. Компанія Nestlé суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. В процесі виробництва суміші проходять систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.
Ми цінуємо думку кожного споживача, тому хочемо розібратися у цій ситуації. Для цього просимо Вас написати на нашу офіційну сторінку NestléBaby в Facebook свій контактний номер телефону, щоб наш представник зміг зв'язатися з Вами та обговорити всі деталі, або самостійно зателефонувати за номером: 0 800 50-06-04. Дякуємо!
Відмінна суміш.
Ребёнок хорошо ест, усваивается легко, запах и консистенция приятные. Состав ок.
Дитина їсть добре немає проблем з травленням. Перейшли з хумани тому що оновлений склад взагалі не підійшов нам.
На сайті розміщено фото nan optipro 2 за новою рецептурою (оновленим складом). Опис також до цієї суміші. Однак прислали суміш за старою рецептурою, не ту, що замовляла. Читала минулорічні відгуки, що присилають не те, але чесно кажучи, вважала, що за стільки місяців старий склад вже розпродали. Так як оплата через «пакунок малюка» і до замовлення входили ще товари, морочитися з поверненням не хотіла.
Хорошая смесь, брала 1ну банку на пробу - доце понравилось, заказываю еще. До 6 месяцев малышка была на NAN Тройной комфорт - брала партиями по 6 банок только у этого продавца Нареканий не было ни разу.
Хороша і якісна суміш. Підійшла нашій малечі.
Кормим своего сына этой смесью с рождения. Отличная смесь
Берём постоянно.смесь подошла ребенку аллергику.
Хорошая смесь, моим двоим детям подошла, адаптирована
Замечательный продукт. У нас ребёнок плохо ел, но сейчас благодаря этой смеси все хорошо. Переходим уже на Nan 3
На фото на сайті Розетки була банка НАН з новою рецептурою, замовили таких 3 шт., бо саме суміш з оновленим складом (з олігосахаридами) купували дитині і раніше в себе в місті. Проте, надіслали 2 банки старого складу суміші і 1 банку оновленого. Ви серйозно???
По-перше, я замовляла суміш як на фото, а мені надіслали 2 банки іншої, яку я не замовляла.
По-друге, чим думали ваші працівники, надсилаючи в одній посилці різні суміші, вони ж відрізняються за складом?! Для Розетки можливо немає різниці між цими двома товарами, але мами і педіатри знають, що міняти суміші просто так не можна, до того ж період переходу на нову суміш займає багато часу. А не сьогодні дали одну, завтра іншу.
Суміш НАН хороша, доставка миттєва. Але Розетка розчарувала комплектацією посилки. Фото на сайті не відповідає товару, який надсилають! В цій категорії товару вважаю таке неприпустимим!
Специально заказали банку 800 грам с новой рецептурой , так как она нам подошла! Кушаем её уже достаточно долгое время так как привозили из за границы. Очень обрадовались что наконец-то появилась в Украине. Но на почте не обратили внимание , что нам прислали старый образец. Дома открыли и покормили ребёнка. На следующий день высыпало на ножках и на попе. Сразу начали искать причину и досмотрела , что банка отличается рисунком!! Нам прислали старый образец на который нас и высыпало. Очень расстроились, возврат уже не сделать так как открыта банка. Деньги на ветер . Будем кормить котов !
ко всему банка со смесью было погнута !
В нас та ж історія. Нова формула підійшла обидвом донечкам, бо попередня тільки одній добре підійшла. Замовила тут 2 (бо були на 1) і прислали стару формулу, хоча на фото вже банка з новою формулою. І що тепер робити.
Открыла посылку на почте.
Расстроилась, потому что заявленная новая рецептура с новый дизайном упаковки, мне так и не пришла.
Так как смесь очень нужна уже сейчас, посылку с почты забрала.
Очевидно освобождают склады от этой смеси, а затем будут присылать обновленный вариант.
Отличная детская смесь. Сын с 3х месяцев на смеси, сначала давали 1ку, сейчас 2ку (с 6 месяцев). Ни разу не возникало проблема с аллергическими реакциями или чем-то подобным. Ест с удовольствием, лишнего веса не набирает, все отлично.
Отличная смесь, ребёнку нравится
Качество отличное
привезли. занесли по премиум покупке. цена не очень привлекательная при покупке 6 банок
Переходили с nan тройной комфорт на nan optipro 2,пепешли плавно и без проблем
Добре розводиться, багатий склад.
Заказали с самовывозом с 18-ти часов. Были там вовремя. Но в начале 19-го товара ещё там не было !
С учетом , что это детское питание, оно нужно было сегодня. Пришлось по пробках ехать в другой магазин.
Не сладкая,хороший состав,легко растворяется,без комочков
Суміш з хорошим складом і приємним смаком! Забезпечить вашого малюка необхідними вітамінами та мінералами! Найвигідніша ціна на сайті розетка та швидка доставка!