- AI аналіз відгуків112 відгуків: 55% позитивних, 15% нейтральних, 30% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює чудово
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
супер
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Періодично втрачається на 20-30 секунд інтернет. Вже задовбував свого провайдера. Але причина, виявилася у роутері! Десь читав, що може допомогти перепрошивка, але ще не пробував...
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую працівників магазину за швидкість доставки ))) Все працює, товаром задоволена!!! Рекомендую)
- Василина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після підключення пропрацював 5 хв. Wi-fi не роздає і інтернет в тому числі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ще не встиг попрацювати, як вийшов з ладу((((
- Сак М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидкість непогана, ловить наче непогано.
Але, камери не працюють через цей роутер не пропускає.
В налаштуваннях показує що інтернета в мене немає, хоча він працює. Можливо хтось мав з цим справу та підкаже вирішення. На 2.4 герца швидкість та пінг падає.
На 5герц все чудово- Достоинства:
- Швидкість
- Недостатки:
- Показує що без інтернету, не працюють камери
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже скоро 5 років. Стоїть під неутепленим дахом. Літом 60,взимку, як взимку...
Раз оновив прошивку. Зв'язок не відвалюється. Обслуговує в моменті до 10 пристроїв при гігабітному інтернеті - всім досить. Правда є одне "але". З першого дня працює через стабілізатор. Інтерфейс зрозумілий. В виховательних цілях забив в контроль доступу мак-адреси компа, телефона, тв свого 12ти річного нащадка і тепер зі свого телефону керую його поведінкою та навчанням).- Достоинства:
- Ціна - якість.
- Недостатки:
- Не виявив
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре, особливо подобається у 5 Ггц. Працює в двох діапазонах, мій планшет виявився що підтримує 5Ггц. Оце швидкість. Гарантія 2 роки. Що ще треба :-)
- Достоинства:
- Два діапазоні
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорош рекомендую!!!
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре.Все робить як треба.
- Достоинства:
- 4 выхода,1гб,два режима Wi fi.
- Недостатки:
- Не виявив
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Если для вас важно стабильное соединение, которое не отваливается "просто потому что" то НИКОГДА, жаль тут нельзя жирным шрифтом с подчеркиванием комментарии писать, НИКОГДА и еще раз НИКОГДА даже в пьяном бреду не стоит брать это под названием Маршрутизатор Netis.
Это уже второй комментарий, ниже примерно такого же содержания, только в этот раз уже допекло. Как только появится возможность куплю другого производителя, к этому не вернусь никогда, разве что он захватит мировую монополию по производству сетевых устройств- Достоинства:
- Недостатки:
- Одни маты, цензура не пропустит
- Міша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює супер, сигнал передає чудово.
- Недостатки:
- не найшов
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює відмінно.
- Максим И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хто шукає потужний сигнал, зупиняйтесь на цьому роутері. У мене на самому віддаленому пристрої рівень вайфай був 13 відсотків на роутері тплінк за 2400 грн, а на цьому роутері 43 відсотки. При такому рівні сигналу навіть швидкість не страждає. Єдиним недоліком вважаю, що нема такого просто ПЗ як до тплінка.
- Достоинства:
- Дуже потужний сигнал
- Недостатки:
- Як для звичайного користувача, то їх немає.
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав вчасно. Працює добре.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую, спустя месяц использования постоянно начинает отваливаться интернет. Роутер это про подключил и забыл а не про постоянные танцы с бубнами
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Постоянно отваливается интернет
- Данило Л***
Обновлять прошивку пробовали?
- Дмитро Б***
Конечно, автообновление стоит, и в ручную проверял наличие обновлений. Тут проблема именно в роутере, провайдер хороший, старый 100Мбитный роутер Нетис тоже хороший, я почему и повёлся на это "мат", так как всё работало чётко. Пару дней тестил на старом роутере - всё ОК, на этом - несколько раз в день разрыв соединения, автоперезагрузка стоит один раз в сутки в 04:00. Швырнуть его в стену хочется, так и сделаю как куплю новый уже прямо от провайдера что бы в случае чего ему мозг совокуплять. С гарантией мучатся не собираюсь, мои нервы мне дороже.
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний гігабітний маршрутизатор. Працює без збоїв.
- Достоинства:
- Ціна, якість, гарантія 2 роуи.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює, ніяких проблем під час робити не виникало, цілком задоволений придбанням.
- Достоинства:
- гігабітний, покриття
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дизайн, ціна та якість
- Роман Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Одразу почав «відпадати» LAN та WIFI
Повернув по гарантії: на заміну чи ремонт
Розгляд займає у Розетки від 14 до 28 днів!!
Досі чекаю - Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює більше півроку. Підключено богато пристроїв: ПК, ноутбуки, тв, смартфони.Єдино що швидкість по кабелю буває падає з 1 Гб до 100мб. Спасає налаштоване запрограмоване перезавантаження в налаштуваннях(краще декілька разів на сутки).
- Достоинства:
- Гігабітна швидкість
- Недостатки:
- Треба ставити перевантаження
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забирав з магазину розетка , все на вищому рівні. Головне що безплатна доставка.
Налаштування просте і зрозуміле. Чудово працює в двох діапазонах( 5 герц в межах будиноку, 2.4 герц на більшу відстань) від будинку з несучими стінами ~50см ловить на відстань 30м. Покищо все добре, головне щоб довго послужив.- Достоинства:
- Дизайн, дальність сигналу, два діапазони частоти, версія роутера v2 ( кажуть краща у плані начинки заліза)
- Недостатки:
- Короткий кабель живлення( як для мене )
У tp-link wr840 був довший
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо буде потреба прокидання портів, то знайте, є проблеми - після першого підключення не важливо на який порт, наступне підключення фільтрується з незрозумілих причин десь 30 секунд. Виправити ніяк не вдається... Так що зростити щось через нього не вийде
- Достоинства:
- Два діапазони 1 Гбіт ethernet
- Недостатки:
- Не працює прокидання портів
- Корниенко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не дорогий і швидкий маршрутизатор, вайфай дістає за межі будинку до 15 метрів.
- Достоинства:
- Працює добре.
- Недостатки:
- Не знайшов
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
незнаю як в кого а в мене працює 24/7(за винятком часу коли світло виключали) вже 8 місяць без глюків, в мережі 3-4 компа+телефони теж 4 штуки, такщо покупкою задоволений хоча почитавши відгуки теж напрягався чи не буде глючити, тестив 1 раз на ноуті через шланг видав 800мб з 1000, що впринципі нормально, можливо комп більше дасть бо ноут недуже потужний але мені і цього достатньо, єдине планую розширятись і бракує лан портів
- Достоинства:
- нормальний роутер за свої гроші, працює
- Недостатки:
- легкий якщо зачепити скользить, незручно закріплювати на стіні чи поверхні, тільки 4 лан-порти за таку ціну
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
сьогодні раптом зник вай фай після вимкнення світла, не знаю що з ним трапилось але він падає в якусь помилку, не бачить мережу, почав грішити на провайдера, переключив кабель до пк інтернет є, можливо його добили відключки(
- Достоинства:
- нормально працював, але не довго
- Недостатки:
- відпрацював 3,5 роки і здох
- Ігорь Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
- Юрий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Швидкість, налаштування
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав даний роутер 5 місяців тому, так як перейшов на швидкісний інтернет (1Гбіт), бо старенький підтримував тільки 100Мбіт.
Спочатку нарікань не було, все підключив, налаштував доступ до мережі.
Проте з часом роутер почав сам по собі перезавантажуватися.
Почитав рішення в інтернеті, радили перевірити прошивку (роутер мав останню наявну на оф. сайті виробника), або ж налаштувати автоматичне перезавантаження (спойлер- не допомгло).
На разі дійшло до абсурдності - роутер перезавантажується деколи кожні 10хв-30хв, 2-3 рази на день. При тому, що зазвичай підключені 2 телефони 2-3 ноутбуки.
Не раджу даний роутер, оскільки проблем більше ніж нормальної роботи.- Достоинства:
- Не виявив
- Недостатки:
- Часті перезавантаження
- Микола Ю***
Може бути блок живлення. Спробуйте поміняти блок.
- Катерина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает долгое время, хороший, выглядит классно. Со своей работой справляется хорошо. Рекомендую, особенно тем кто в частном секторе.
- Достоинства:
- Ловит хорошо на большом расстоянии. Долгий срок службы.
- Недостатки:
- Иногда не работает 5G.
Представник брендуДобрый день. Можно изменить в настройках беспроводной сети 5G с авто выбора канала на 44. Если ситуация не измениться, тогда обратиться в сервисный центр
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже рекомендую. В роботі просто супер.
- Володимер К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В маршрутизаторі через нічний час чомусь пропадає 5G треба перезагружати роутер щоб зявилася 5g.
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює, швидка пересилка.
- Достоинства:
- Якістю задоволена
- Володимер К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий роутер витримає багато пристроїв неглюче невисне.
- Достоинства:
- Якісний
- Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий роутер за чудову ціну,поставив, підключив і забув) Гігабіт підтримує добре, тільки трошки гріється, рекомендую ставити, щоб був зазор і не перегрівався.
- Достоинства:
- Ціна, дизайн, працює на 4 кімнатну квартиру без перешкод.
- Недостатки:
- Трохи гріється
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний роутер, жодних нарікань
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не побачив