Отзывы покупателей о Лосьон для тела Neutrogena Интенсивное восстановление 250 мл (3574660533286/3574661751603)
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний лосьйон, швидко вбирається, не містить запаху, ніжний. Сподобався, і шкіра на наступний день дуже гладенька.
- Лєна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний недорогий засіб для догляду за шкірою
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер крем поживнийй
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Новий білий дозатор теж не сподобався, він поганої якості. По крему поки сказати не можу чи відрізняється по якості, чи здешевили тільки флакон
- Недостатки:
- Новий дозатор
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
А ще - я написала цей і попередній відгук до нової серії Neutrogena, яка з'явилася влітку 2024, - з білим дозатором на кришці. А крем з червоним дозатором цілком відповідає всім заявленим якостям, я користуюся тільки ним вже роками.
- Достоинства:
- Крем з червоним дозатором - найкращий для сухої і чутливої шкіри.
- Недостатки:
- Зміна крему з одного на інший, крем із білим дозатором не відповідає заявленій інтенсивності зволоження, не допомагає.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я не можу сказати, що цей крем справляється з інтенсивним відновленням. Підтримує нормальну шкіру.
- Достоинства:
- Приємний, дуже легкий запах.
- Недостатки:
- Ставлю 4 зірки за те, що не відповідає заявленій інтенсивності. В мене дуже суха шкіра рук - не пом'якшуює, діє як зовсім легкий. Це просто крем для чутливої, але звичайної шкіри.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для мене важливо, що засіб підійшов для дитини з алергією на холод. Відновлює уражені ділянки за 2-3 рази. Має нейтральний запах, зручний дозатор, густий, вистачає надовго.
- Достоинства:
- Чудово зволожує та відновлює
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Улюблений лосьйон за досить прийнятну ціну! Користуюсь вже 4 роки, добре зволожує і не залишає липких слідів, можна майже одразу надягати одяг!
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я в захваті від цього засобу. Щільний, без запаху. Гарно вбирається- після нанесення дати буквально хвилинку. Насичує шкіру. Використовую також на п'яточки. Взагалі neutrogena це одна із найкращих фірм. Дуже люблю їх засоби. У мене страшенно суха шкіра, яка приносить дискомфорт. Їх крема та лосьйони дуже допомагають
- Достоинства:
- Вбирається. Зволожує. Насичує. Відновлює. Усуває сухість та відчуття стягнутості. Вистачає на довго
- Иванна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
из средней ценовой категории наилучший вариант, хорошо увлажняет кожу, нет ощущения пленки, кожа "дышит" после него. дозатор добавляет удобства.
- Достоинства:
- не создает ощущение пленки на коже
- Недостатки:
- не обнаружено
- Катерина К***Продавец: Rozetka
обожнюю цей бренд - і креми, і лосьони дуже гарної якості
- Достоинства:
- гарно зволожує, не має запаху