Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Лосьон для тела Neutrogena Интенсивное восстановление 250 мл (3574660533286/3574661751603)

Оценка пользователей 4.64/5
  • Алла Г***

Гарний лосьйон, швидко вбирається, не містить запаху, ніжний. Сподобався, і шкіра на наступний день дуже гладенька.

• Лєна М***

• Оксана А***

Гарний недорогий засіб для догляду за шкірою

• Анастасія М***

Супер крем поживнийй

• Ольга В***

Новий білий дозатор теж не сподобався, він поганої якості. По крему поки сказати не можу чи відрізняється по якості, чи здешевили тільки флакон

Недостатки:
    Новий дозатор
  • Олена Б***

А ще - я написала цей і попередній відгук до нової серії Neutrogena, яка з'явилася влітку 2024, - з білим дозатором на кришці. А крем з червоним дозатором цілком відповідає всім заявленим якостям, я користуюся тільки ним вже роками.

Достоинства:
    Крем з червоним дозатором - найкращий для сухої і чутливої шкіри.
    Недостатки:
    Зміна крему з одного на інший, крем із білим дозатором не відповідає заявленій інтенсивності зволоження, не допомагає.
  • Олена Б***

Я не можу сказати, що цей крем справляється з інтенсивним відновленням. Підтримує нормальну шкіру.

Достоинства:
    Приємний, дуже легкий запах.
    Недостатки:
    Ставлю 4 зірки за те, що не відповідає заявленій інтенсивності. В мене дуже суха шкіра рук - не пом'якшуює, діє як зовсім легкий. Це просто крем для чутливої, але звичайної шкіри.
  • Вікторія

Для мене важливо, що засіб підійшов для дитини з алергією на холод. Відновлює уражені ділянки за 2-3 рази. Має нейтральний запах, зручний дозатор, густий, вистачає надовго.

Достоинства:
    Чудово зволожує та відновлює
  • Ольга В***

Улюблений лосьйон за досить прийнятну ціну! Користуюсь вже 4 роки, добре зволожує і не залишає липких слідів, можна майже одразу надягати одяг!

Достоинства:
    Якість
  • Інна

Я в захваті від цього засобу. Щільний, без запаху. Гарно вбирається- після нанесення дати буквально хвилинку. Насичує шкіру. Використовую також на п'яточки. Взагалі neutrogena це одна із найкращих фірм. Дуже люблю їх засоби. У мене страшенно суха шкіра, яка приносить дискомфорт. Їх крема та лосьйони дуже допомагають

Достоинства:
    Вбирається. Зволожує. Насичує. Відновлює. Усуває сухість та відчуття стягнутості. Вистачає на довго
  • Иванна Г***

из средней ценовой категории наилучший вариант, хорошо увлажняет кожу, нет ощущения пленки, кожа "дышит" после него. дозатор добавляет удобства.

Достоинства:
    не создает ощущение пленки на коже
    Недостатки:
    не обнаружено
  • Катерина К***
    Продавец: Rozetka

обожнюю цей бренд - і креми, і лосьони дуже гарної якості

Достоинства:
    гарно зволожує, не має запаху