Топи продажів

Отзывы покупателей о Увлажняющий гель для лица Neutrogena Hydro Boost для нормальной и комбинированной кожи 50 мл (3574661533827)

• Светлана Ф***

Згодна з попереднім коментарем - мені також прийшов товар з м'ятою упаковкою.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не товарний вигляд

• Сергей С***

Честно сказать упаковка ужасная, если на подарок то не рекомендую, приехало все сжатое и в пыли

Достоинства:
    Пока нет
    Недостатки:
    Не рекомендую как подарок, упаковка удачная

• Катерина К***
    Продавец: Rozetka

На літо під макіяж з крутезною формулою! 100% рекомендую. Ще гарна міцелярка і спф з цієї лінійки.

Достоинства:
    легка текстура, не залишає ликості
  • Тетяна Н***
    Продавец: Rozetka

Цей гель — справжній ковток води для мого обличчя. Легка, майже невагома текстура миттєво вбирається, не залишаючи липкості, ідеально підходить навіть під макіяж. Після тижня використання шкіра стала гладенькою, пружною та свіжею, як після спа-процедури. Обожнюю його свіжий аромат і те, як він оживляє мій ранок!

Достоинства:
    Ідеальний порятунок для зневодненої шкіри!
  • Ольга З***
    Продавец: Rozetka

Користуюся засобами Neutrogena вже кілька років — якість завжди на висоті! Шкіра зволожена, чиста, без подразнень. Рекомендую всім, хто шукає надійний догляд.

Достоинства:
    Супер зволоження
  • Надія З***
    Продавец: Rozetka

Обирала серед багатьох засобів, спробувавши не пожалкувала, для сухої шкіри те що треба

Достоинства:
    Добре зволюжує