Отзывы покупателей о Лосьон для тела Neutrogena Глубокое увлажнение для сухой кожи 75 мл (3574661750538)
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий крем/лосьон, використовую для зволоження шкіри рук, діє миттєво, не залишає відчуття жирності, миттєво вбирається в шкіру. Шкіра після нього гладка і приємна на дотик
- Нина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лосьон великолепный, впитывается быстро, кожа действительно хорошо увлажняется.
- Достоинства:
- Соответствует описанию.
- настя м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самый любимый крем !
- Достоинства:
- Хорошо увлажняет
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Проверенный бренд, хорошее качество, хорошо впитывается, не липкий, запаха почти нет.
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на подарунок колегам на день Св. Миколая ❤️прекрасний крем. Легко наноситься, всотується в шкіру, ледь чутний приємний аромат. Рекомендую.
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо
- Достоинства:
- ,
- Недостатки:
- ,
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надеюсь понравится.
- Достоинства:
- Пока не пользовалась
- КристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лосьон нормального качества, можно брать
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё супер,рекомендую
- Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре зволожує.
- Юлія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь цією фірмою давно, один із засобів який роками тримає якість. Дуже гарний крем, приємний запах.
Швидко зволожує, не залишає слідів.
Рекомендую
Розетка виконує замовлення вчасно, і є багато акцій.- Достоинства:
- Добре зволожує
- Алена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово зволожує суху шкіру, економне використання, запах дуже приємний, зручно брати в басейн, акція, все сподобалось
- Достоинства:
- Дійсно працює як заявлено
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем класний, дійсно зволожує суху шкіру тіла після душу і мені, наприклад, ефект тримається і на наступний день. Швидко поглинається. Упаковка зручна і як дорожній варіант, і як кинути в сумку в басейн. Після однієї проби з першої упаковки одразу ж замовила собі ще 3 шт.
- Достоинства:
- Дійсно зволожує, швидко поглинається шкірою, ціна
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лосьон действительно впитывается моментально. Имеет достаточно стойкий запах, но и достаточно приятный для тех кому нравятся цветочные ароматы. Я покупкой довольна.
- Достоинства:
- Для сухой кожи очень хороший крем-лосьон
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарно зволожує. Крем виготовлено у 2021р. Скоріш за все з промонабору, який продавався тут по акції. Тому що сама упаковка має клейкі сліди двустороннього скотчу, який прибрати дуже важко. На подарунок не згодиться,бо липне. А так би була чудова ідея. Термін крему до 12.2023
- Достоинства:
- Швидко вбирається, зволожує, загоює тріщини, прибирає сухість рук надовго і має приємний запах.
- Недостатки:
- Клейкі сліди на упаковці
- Касьян Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятно пахнет, хорошо впитывается, но на ладонях после нанесения крема остается ощущение липкости, на теле этого не чувствуется. Крем произведен в 2021 году, срок годности 3 года
- Достоинства:
- Запах, консистенция, производитель, цена
- Недостатки:
- В целом нет, но после нанесения на руках остается ощущение небольшой липкости
- TaniaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем сподобався, вперше купила продукт цього бренду, приємні враження, хочу спробувати також інші крема/лосьони neutrogena
- Достоинства:
- Ненав'язливий натуральний запах, зволожує дуже суху шкіру
- Недостатки:
- Мало, швидко закінчується