Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Крем-уход для рук и ногтей Neutrogena Норвежская Формула 75 мл (3574661133935/3574660342352)

Оценка пользователей 4.69/5
  • Лина

Хороший, питательный и одновременно не жирный. У мужа сильная аллергия на холод и я купила несколько кремов, но он облюбовал именно этот. Покупала два раза, куплю ещё.

Достоинства:
    Реально хороший крем.
    Недостатки:
    Мне не достаётся, муж отбирает
  • Інна З***

Крем гарної консистенції, лагідно доглядає за руками

Достоинства:
    Крем для рук дуже гарний
    Недостатки:
    відсутні
  • Сафонова О***
    Продавец: Rozetka

Хороший крем, заліковує подразнення за ніч. Був такий з червоною кришечкою, теж добре заживляє, але занадто плотний. Ще був синій, але в сірій упаковці сподобався найбільш

• Ирина Б***

Крем, супер! Очень классный

Достоинства:
    Крем отличный
  • Гость

Мне очень нравится этот крем. Постоянно им пользуюсь. Быстро впитывается. Хорошо питает кожу рук. Особенно помогает осле домашних дел.

Достоинства:
    Увлажнение и питание
    Недостатки:
    Быстро расходуется
  • Катерина

Ефект відчула одразу. Руки наче оксамитові, загоїлись маленькі подряпинки і зникли задирки. Через тиждень помітила, щр нігті стали більш міцними

• Ольга К***

Пользуюсь с удовольствием

Достоинства:
    Хорошо впитывается
  • Елена

Из трёх популярных кремов для рук - этот произвёл наилучшее впечатление. Пока не знаю, как он действует на ногти, но рукам хорошо.

Достоинства:
    Сделано во Франции
  • Анна В***

чудовий,як і всі креми цієї лінії

• Галина Д***

Якість відмінна, доставка вчасно.

Недостатки:
    ---
  • Валерій

Чудовий крем. Мазав руки перед сном, пропали задирки і перестали ламатись нігті

Достоинства:
    Відносно швидко всотується, дійсно працює
  • Лукьянчук К***
  • Яна З***
    Продавец: Rozetka

Спасает сухие руки
    Жирнкнький, впитывается не быстро.
    Один из лучших , особенно в зиму

Достоинства:
    Помогает
    Недостатки:
    Цена
  • Інна

За час свого існування крем сильно втратив у якості(
    Ніби й не поганий, але вартує тієї суми

• Олена Ч***

Нажаль виробник зіпсував формулу крема. Крем став жидкий, консістенцією більше нагадуючи лосьон, вибирається в шкіру "так собі" - спочатку катається по шкірі як вода, а потім залишає на шкірі катишки. І ще виробник добавив віддушку з запахом "на любителя". Це був мій улюблений крем, але більше я його не візьму: жидкий та занадто пахучий

Достоинства:
    Була чудова марка крему, але виробник зіпсував формулу
    Недостатки:
    Крем жидкий, погано вибирається, коли мажеш - спочатку як вода по шкірі, а потім на шкірі катишки, які не вобралися в шкіру. І в нього не дуже приємний запах, виробник додав до формули "віддушку".
  • инна ч***

взяла в розетке по промокоду.до этого пользовалась разными кремами для рук.намазав на руки поняла что это одно из лучших за последнее время что приходилось покупать для рук.у меня свойидом и появились впервые цыпки.крем супер казалось это не мои руки от первого применения.очень рекомендую.и глпвное нету этого дикого запаха как у боро плюс.спасибо.а вообще прежде чем его купить штурмовала интеренет.и нашла его в интернете по многочисленным отзывам

Достоинства:
    Одни достоинства
    Недостатки:
    их просто не существует