- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний дозатор, базове зволоження, досить добре всмоктується
- Марія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраще молочко для тіла
Гарно зволожує, не залишає липкості
Використовується економно - Валерія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені подобається. Невелика витрата цього засобу зволожує відмінно. Швидко вбирається, запах не нав'язливий.
- Недостатки:
- Анастасия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре зволодує.
- Достоинства:
- Швидка доставка.Хороша якість.
- Таня П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно зволожує
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класне молочко, добре зволожує та живить суху шкіру, швидко вбирається.
- ВікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно зволожує, не липкий. Зимою саме те. Рекомендую.
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Молочко справді швидко вбирається шкірою, що дозволяє відбутись мінімум брудних і липких слідів.
Також хочеться відзначити аромат - скоріше можна описати як бузковий, але дуже нейтральний, підійде і чоловікам і жінкам.
Нажаль ефект після нанесення молочка - нагадує ефект від копійкових вітчизняних кремів, де так само серед компонентів є рідкий парафін - тобто шкіра хоч і пом'якшується, але в місцях де є загрубілості - натягується (і може навіть лопатись), а не розтягується.
Дорожчі креми зазвичай дають інакший результат, коли загрубіла шкіра також розтягується.- Достоинства:
- швидко всотується
- Недостатки:
- нічим не краще вітчизняного копійкового крему для рук
- юлия
Це неправда! Молочко дуже круте та якісне!
- Ірина Г***
Порівняння бальзаму для тіла з кремом для рук не зовсім доречне.
- АннаПродавец: Rozetka
Чудовий зволожуючий лосьйон, швидко всотується, шкіра після доглянута та нелипка. Для мене став чудовим та більш дешевшим аналогом молочка Сераве.
- ЕленаПродавец: Rozetka
Шикарное молочко. У меня очень сухая кожа, зимой это просто ужас. Но вот это молочко меня просто спасает. Моментально впитывается, кожа после него упругая и увлажненная. Не представляю свой уход без него.
- ОленаПродавец: Rozetka
Давно знайома з цією маркою, їх крем для рук просто рятує мене кожної зими. Вирішила спробувати також молочко для тіла - дууууже класне! Гарно зволожує, не залишає липких та білих слідів на одязі. Тепер буду весь час купувати.