Отзывы покупателей о Мужские кроссовки New Balance 370 U370AG 45 (11US) 29 см Синие (197967983702)
- Беата Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размер: 45.5
Гарне та якісне взуття
- Достоинства:
- Легке, довго можна носити.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 43
Кросівки гарні, якісно зроблені, але змушений був повернути з двох причин: 1. у мене звичайна стопа, але тут вперше зіштовхнувся з ситуацією, коли через вузький носок кросівки сильно стискали ногу. 2. У даної моделі піднятий носок, як у бігових кросівок. Але якщо це зручно саме для бігу, то для повсякденних, як дана модель, це вкрай незручно - при кожному кроці виникає неприємне перекочування з носка на решту стопи.
- Достоинства:
- Якість кросівок
- Недостатки:
- вузький носок, незручна платформа
Соответствие полноте
Соответствует
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 42.5
Все супер
- Олег Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 47.5
Підошва жорстка, особливо відчувається у п’ятковій частині, тож перші кілька днів доведеться звикати. Через високу платформу (приблизно 4,5 см у п’ятці) відчувається підйом, що може трохи змінити ходу, але це плюс для тих, хто хоче здаватися вищим на зріст.
- Достоинства:
- Красиві, не жарко, через сітку гарно дихають
- Недостатки:
- Жорстка підошва і висока платформа
Соответствие полноте
Средняя
Соответствие по подъему
Средний
Соответствие размеру
Соответствует
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 42.5
Розетка молодцы как всегда. Доставили быстро, кросы оригинал.
По поводу самих кроссовок, на много лучше чем на фото, качество .
Берите размер в размер.
На любую ширину стопы.
Рекомендую - Андріан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Модель якісна, круто виглядає, жодних слідів клею. Перший мій досвід з брендом NB, до того подобались лише NB 327 по дизайну, але в 2025 вважаю їх вже застарівшими. По дизайну сподобалась модель NB 370. Купив, не пожалів. Кроси зручні, приймають форму стопи та дуже легкі. Сам я любитель Nike, але в порівнянні з цими кросівками, найки просто деревʼяні
- Достоинства:
- Дизайн, комфорт в ходьбі, якісь виготовлення.
- Недостатки:
- Для мене мінус це замш, але навіть тут вона дуже якісна. Тому це діло смаку
- Кирило К***
На літо не будуть жаркими?
- Герасименко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Быстро доставили. Хорошего качества
- Кирило К***
На літо не будуть жаркими?