Отзывы покупателей о Мужские кроссовки New Balance 574 ML574EVE 42 (8.5US) 26.5 см Черные (195907808535)
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44.5
Ця модель, різні розцвітки. Саме цей колір купувався два рази. Прослужили не один рік, а з моїм стилем хотьби у кросівок час життя рік за два, підошва не протерлась, без дірок
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44
- Недостатки:
- Взуття не відповідає якості бренду. Мабуть це підробка.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Владимир Б***
Для чого мені звертатись до служби підтримки?
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 44.5
Чудові,гарної якості.
Це вже друга модель яку купляю чоловіку.
Він задоволений- Достоинства:
- Гарний дизайн
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44.5
Чоловік дуже задоволений
- Достоинства:
- Гарна якість без нарікань
- ЄвгенійПродавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 41.5
Товар неякісний. Кросівки порвались через два тижні після початку користування. На лівому кросівку був незначний дефект, але при отриманні все одно вирішив забрати. Але, неочікувано для мене, через два тижні експлуатації я помітив, що підкладка всередині почала рватися, а замша порвалась після звичайної ходьби… Судячи з відгуків і фото покупців, товар є бракованим або підробкою. Купувати не рекомендую.
- Достоинства:
- Порівняно з іншими або попередніми моделями виробника наразі переваг немає.
- Недостатки:
- Товар неякісний, з дефектами .
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 40.5
Порвалися через 3 тижні носив не постоянно пішли в мусору
- Достоинства:
- Недостатки:
- Рвуться
- Світлана Ч***
Скажіть будь ласка, хто виробник ваших кросівок(вказано на бірочці язичку)
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 46.5
Провались спустя 1 неделю носки
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
Кросівки дуже класні але не підійшов розмір пробую обміняти або повернути
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 43
Кросівки досить комфротні, окрім гладких вологих поверхонь (типу керамічної плитки, якою так часто оздоблені наші будинки і не тільки) - можна підсковзнутись.
Але відношення ціна/якість - незадовільне: за місяць носіння зсередини протерлись дірки.
Не можна сказати, що це геть дешеве взуття. В мене є взуття яке за роки користування не протерлись зсередини, а тут за один місяць дірки.
Не купуватиму більше такі.- Достоинства:
- Нозі комфортно. Зручні для стопи по ширині. Приємні матеріали та зовнішній вигляд.
- Недостатки:
- Неодноразово послизнувся на мокрій плитці. За місяць протерлись до дірок на внутрішній стороні.
Широкая
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 40.5
Прислали менше
- Гліб З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 40
быстро начали отклеиваться , но в принципе норм
- Тимошина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 42
Ношу сама 6 месяцев. Ничего не порвалось, ничего не перекосилось, ничего не хлюпает. Очень удобные. Вот только шнурки ооооочень длинные. И выглядят дешевыми. И еще язычок мягкий и тонкий. В предыдущих был плотнее. Других претензий нет. Хороши для повседневной носки.
Рекомендую.- Достоинства:
- Удобные, крепкие.
Широкая
Высокий
- Сергій
Шнурки у всіх кросівках занадто довгі. Можна зав'язати і запхати вузол під язичок
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Купил 574 два года назад, серые. Носил их каждый день — и зимой, и летом, вообще не снимал. Ходил в них по сугробам, грязи, по болотам — хоть бы хны. Нигде ничего не порвалось и не лопнуло, единственное — слегка надорвались отверстия для шнурков, но это чисто моя вина, я люблю сильно затягивать. Перечитал кучу отзывов и вообще не понимаю, как люди умудряются так убивать обувь. У меня 574-е до сих пор живут и выглядят нормально. Если носить адекватно — модель реально крайне живучая.
- Недостатки:
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41.5
Чудове взуття
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым и белым. Размер: 44
Доброго дня, сьогодні придбав даний товар, відразу скажу це оригінал, якість на висоті, коробка не помʼята, не дуже важливо, але естетично приємно, взагалі при примірці враження дуже приємні, як тактильно так і візуально, розмір рекомендую брати саме на цю модель чорного кольору плюс 0,5 до основного, в мене так нога сіла ідеально, на сірий колір мабуть свій розмір бо коли поміряв 0,5 до свого розміру, на диво трохи завільні, я перезамовив на 0,5 меньше:)) сподіваюсь не помилився, завтра дізнаюсь, візуально і тактильно сірій колір теж круті, рекомендую, не буду приховувати, теж переживав що підробка, але все супер, я дуже задоволений, дякую розетці за акцію у цей надскладний час, я інвалід 2 групи і для мене кожна копійка важлива, всім мирного неба
- Достоинства:
- Оригінал, якість, враження
- Недостатки:
- Стирчала одна маленька ниточка на шві:))) легкий рух ножицями і все супер:)))
- Ігор
коментар +++хай щастить.
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44.5
Года два тому назад тут мною были куплены 574 другого цвета. Как и говорили тут многие , качество никакое. Дырки шнурков рвутся, ткань лопается возле подошвы. Сделаны те кросмовки были во Вьетнаме.
Серые визуально другие. Швы без клея и ровные стыки. Но сделаны в Индонезии. - ЕгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42.5
Интересно, какая вообще вероятность подмены оригинальных кроссовок на реплику клиентами на пункте выдачи или на почте? Кажется, что те, кто пишут, будто у них кроссовки разлетаются или рвутся после пары носок, просто нарвались на такие подменные фейки. Я получил свои - всё в порядке. До этого были похожие, качество и на ощупь, и внешне на уровне. Время покажет, а пока 5 звёзд - кроссовки топ, могу рекомендовать к покупке.
- Недостатки:
- Я не добавлю в свой отзыв фото, потому что мне лень. А у кроссовок недостатков нету, если Вы об этом.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым и белым. Размер: 45.5
Якісні, зручні
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 44
Все добре. Якісний товар. Швидка доставка
- АняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 46.5
Це просто жах, п‘ять раз одягались (навантаження на взуття було мінімальне), боюсь уявити, що буде далі, однозначно неякісний товар. Прошу магазин «Розетка» звернути увагу на товар який у вас представлений і позиціонує як оригінал…
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- ЄВГЕН Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 41.5
Рекомендую.
- Достоинства:
- Удобные при ходьбе, хорошо фиксируют стопу.
- Недостатки:
- Скользкие на мокрой плитке.
- Лев З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 40
Жуткая паль, ткань разошлась с некоторых местах и разорвалась на стыке дырок для шнурков, при ОБЫЧНОМ ПОВСЕДНЕВНОМ использовании, даже не беге. Как такое вообще попало на рынок
- Достоинства:
- Недостатки:
- Непонятный материал, который разлазиться
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 43
Дякую
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 41.5
Гарно виглядають. Комфортність нормальна, проте не супер, хоча це залежить від особливостей стопи.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 43
Чудові кросівки, але їх вистачає на один сезон при ходьбі містом.
П'ять зірок за те, що зручніших не знайшов.- Достоинства:
- Дуже зручні, підошва гасить удари та стабілізує ногу
- Недостатки:
- Якість може бути кращою за таку ціну, бояться вологи
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44
Реально круті кросівки. З тих, що я мав, ці - найзручніші!!!
- Олег Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 46.5
Товар відповідає моїм вимогам, цю модель використовую не перший рік
- Достоинства:
- Класична модель
- Недостатки:
- Якість відповідає акційній ціні
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 41.5
Все добре. Думаю, оригінал. Розмір підходить відповідно опису.
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Думаю, до вологи вони досить нестійкі.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 40
Отличные кроссовки
- Достоинства:
- Приемлемая цена
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44
Не проходив і місяць часу порвались
- Достоинства:
- Недостатки:
- Низька якість.
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 41.5
Порвались біля отворів для шнурівки після другого виходу. Вперше таке з нью беленсами((
- Недостатки:
- Порвались
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44
Незадоволений, якщо чесно.
По-перше, права п’ята кудись завалюється, ніби в мене косолапіє. Це ледь помітно, але якщо ходиш багато, дратує.
По-друге, в них справді спекотно на сонці! Уся ця «сіточка» в районі пальців зовсім не зрівняється з чорною (!) тканиною на моїх старих кросівках. Вона була набагато прохолоднішою — якийсь нонсенс!
По-третє, під час інтенсивної ходьби в лівому кросівку щось починає клацати/цокати, і це чутно.
По-четверте, надто довгі шнурки. Для кого/чого це? Яка з цього практична користь?
По-п’яте, ці сріблясті вставки мають світловідбивальні властивості й світяться в темряві під променем. Комусь може й плюс, мені ніт, я цього не просив.
Це мій перший досвід з New Balance і, мабуть, зупинемося.- Достоинства:
- Нормальний вигляд на фото
- Недостатки:
- Мають недоліки в експлуатації
Соответствует
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размер: 44
Все чітко, прийшли швидко.
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 45
Хотів повернути, але не зберіг чеку. А слідів придбаного взуття не залишилось ніяких, як не шукав. Тому остання спроба такого замовлення.
- Недостатки:
- Хлопають при ходьбі.
- Влад
Ви ж купували не за готівку на базарі. Все є в ваших замовленнях. Електронні чеки там теж є.
- Іван П***
А треба зберігати. Ви ж не дитина щоб вчити вас що згідно закону про захист споживачів для повернення товару ви маєте 14 днів, повинні зберегти чек, а на товарі само собою мають бути відсутні сліди експлуатації і збережені всі етикетки.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 45
Одягав може раз з 10. І от така халепа.
- Достоинства:
- Зручні, легкі.
- Недостатки:
- Попався брак.
- Виталий М***
Це не шкіра, модель Green Leaf
- Іван П***
Ви їх прали? Вологими вдягали чи може під час експлуатації намокали?
- Андрій
ні. не прав. не мочив. та й толком я в них не походив. від порогу до авто, та від авто до порогу. це 100% БРАК!