Картка Rozetka

Оценка пользователей 4.01/5
на основе 291 отзыв
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

все б нічого якби воно так ужасно не скрипіло.

Достоинства:
    виконує свій функціонал
    Недостатки:
    гвинти не тримають спинку і воно зїжа в крайнє положння

Добрий день.

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Кресло прожило чуть больше года.
    При сборке кресла обнаружил, что болты для крепления подлокотников не подходят под резьбу, так как резьба то ли слизана, то ли просто сделана криво. С горем пополам как-то силой закрутил болт, но подлокотник таки продолжил болтаться. С самого сидения сыпалась пыль и древесные опилки. Само кресло, несмотря на сборку согласно инструкции, со всех сторон люфтило и болталось и к концу 14 месяца окончательно доломалось. После поломки произвёл деконструкцию самого стула, чтоб посмотреть качество сборки основных составляющих производителем и в принципе на этом этапе вопросов больше не возникло, так как качество оставляет желать лучшего. Рекомендовать сию поделку не могу, так как это просто перевод времени и денег.

Достоинства:
    Недостатки:
    Качество
      Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок! Ваша думка цінна для нас, ми докладемо всіх зусиль, щоб стати краще. Гарного дня.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло як крісло. Прийшлось його доробляти, бо дуже жахливо скрипить

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок! Ваша думка цінна для нас, ми докладемо всіх зусиль, щоб стати ще краще. Гарного дня.

• Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Через 6 місяців почало потроху розпадатись, то гвинт десь випаде, то підлокітник (здається, що в кріпленні підлокітників не вистачає допрацьованості)
    Навантаження на нього було - 90% часу 55-60кг, інколи 100кг, при заявлених 130
    Через 9 місяців розвалився повністю. (Брав 2 роки тому стілець цього ж виробника, але дешевше. Працює без нарікань).
    Швидше за все, просто попалось трішки браковане

Представник бренду

Добрий день. Вдячні за Ваш відгук. Гарантія на нашу продукцію складає 12 місяців. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Щоб дізнатися найближчу адресу, треба надіслати листа на наш мейл [email protected]
      Гарного дня.

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Недорогий стілець дитині, дуже сподобався зручний

Достоинства:
    Ціна адекватна
      Представник бренду

Добрий день. Дуже вдячні за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням. Гарного дня.

• Семен С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороше крісло за свої кошти

Достоинства:
    Дешеве та надійне
    Недостатки:
    Шумне, задній кожух тріснув через півтора місяці, краще не сидіти без якогось покриття на ньому бо плями з нього важко вивести, я от плед поклав)

Гарного дня.

• Руслан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Норм. Витримує мої 120 кг.

• Евгеній Д***

Негативний досвід
    Не якісно зроблено
    Не можу Зібрати

Достоинства:
    Популярний варіант
    Недостатки:
    Не можу зібрати Брак

• Хоменко Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графит

Купували тут, на "Розетка", два крісла (на роботу), в 2019 році. Жодних нарікань. Працююють, так би мовити, добре. РЕКОМЕНДУЮ.

Достоинства:
    Співвідношення "ціна-якість".

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Это третий стул, что я купил у вас, ну 2 я собрал, а третий это жесть, крепление ручек что через втулку вкручивается сделано впритык к краю, втулка 2 мм, а там и 1 нет, вы прикалываетесь?

Представник бренду

Добрий день. Для розв’язання питання стосовно виявлених недоліків товару у доставленому замовленні, пропонуємо Вам звернутися до чат-бота інтернет-магазина Rozetka у розділі "Зв’язатися з нами". Гарного дня.

• Шмідт В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло зручне, довговічне. Придбала замість такого ж, що вірою і правдою слугувало 14 років. Збирається легко: одним оком поглядала на інструкцію, другим - на попереднє. Крім викрутки нічого не треба.
    Сподіваюсь, що строк служби нового крісла буде не меншим ніж у його "старшого брата".

Достоинства:
    Невелика вартість, зручність, легке збирання.

• Антон Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Швидко зібрав,проблем не було,все підійшло

Достоинства:
    М'який, зручний
      Представник бренду

Добрий день. Дуже вдячні за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування. Гарного дня.

• Анатолий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графит

На свои деньги, обычный стул. Не ждите большого комфорта однако если ищете не дорогую модель то вполне... Сборка местами требует смекалки но все /- надёжно.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Тонковат слой паралона на сидушке.

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Зібрав. Поки що особливо не користувався. Виглядає, наче, нормально. Але людині без мінімальних технічних навичок його не зібрати. Особливо отвори під боковушки зроблені вкрай жахливо

Достоинства:
    Функціі виконує
    Недостатки:
    Збирати дуже важко

• Володимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Через два місяці почало скрипіти!

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло в принципі нормальне за свої гроші, дивно було б очікувати від нього суперзручності та іншого.

Достоинства:
    Недостатки:
    Скрип
      Представник бренду

Добрий день. Вдячні за Ваш відгук, завдяки зворотньому зв’язку, ми стаємо кращими. Бажаємо приємного користування.Гарного дня.

• Єгор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло сподобалося, користуюся досить не довго, але вже визначив переваги і недоліки. Деякі відгуки пишуть що прийшов брак, не знаю в мене все чудово коробка прийшла ціла, немає подряпин чи якогось пошкодження на кріслі, роз'єми під болти чіткі та рівні, все стало на свої місця. Рекомендую до покупки

Достоинства:
    Ціна, за таку ціну не знайдешь крісла кращого ніж це. Якість на вищому рівні
    Недостатки:
    Є поскрипування, в окремих випадках.

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Для своей цены - хорошо и лаше удобно, все винтовые крепления в меру кривые.

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Стілець для роботи. Зручний та якісний... Все було в комплекті, тому зібрались швидко і без проблем... За таку ціну кращий вибір.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Леся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Зручний

Достоинства:
    Зручний

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Стан товару просто жах. Вся захисна плівка в якихось подряпинах. Коли почала збирати помітила, що одне з коліщаток зовсім неможливо прикріпити. Там був зламаний отвір. Купувати не раджу

Достоинства:
    Крісло зібрала, але без одного коліщатка

Добрий день.
      Нам дуже прикро, що така ситуація сталася. Її можна вирішити, звернувшись до нашого сервісного центру. Дізнатися найближчу адресу, можна надіславши листа на наш мейл [email protected]. Гарного дня.

• Сергій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Непогане крісло, добротні матеріали за ту ціну те що треба. Збирається доволі легко, механізми працюють, все регулюється. Але не без "Але". Я не перший в кого проблема зі зборкою підлокітників. Так криво зробити отвори під гвинти - то треба постаратись, або взагалі забити на це( Довелося трохи розсверлити отвори, ладно, не по центру зроблені, але, якщо, незрозуміло для чого, зробили дооовгий отвір, то чому не можна на 5мм подовжити його в інший бік? Все чудово, але ті два отвори застопорили сборку.

Достоинства:
    Непогана якість за ці гроші. Зручний, непогана якість матеріалів, ціна
    Недостатки:
    Криворукі проектувальники
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Стул з легкістю зібрали. Якість гарна, все як треба. Дякую за швидку та не дорогу доставку. Я повністю задоволена.

Достоинства:
    Якість, легко збирається. Швидка, дешева доставка в порівнянні з іншими магазинами.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пришло все целое, быстрая сборка, удобное. За такие деньги очень неплохо!

• Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло прийшло трішки лопнувше, спинка туже туга для дітей щоб відкинути його назад, а так їздить гарне

Відмінний

• Леонид Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графит

Не рекомендую. Брак. Не совпадают отверстия под болты на подлокотниках. На одной стороне подлокотника сбита резьба под болт, устраняется только метчиком. У всех есть в офисах метчики? Колёса из пазов выпадают при поднятии стула и не ездят если сидишь на стуле. На ткани стула есть дефекты, незначительные, но всё равно неприятно. Угол между сиденьем и спинкой максимум 90 градусов, расслабиться не получится, будешь всё время сидеть как истукан. Крайне не советую покупать.

Достоинства:
    Недостатки:
    То что я решился купить это чудовище.

• Леонид Д***

Добавлю. Кресло я собрал, благо у меня мастерская на дому. Но другая напасть. Ужасно скрипит. Шевельнуться на нем нельзя беззвучно. Жутко раздражает.

• Сергей З***

Задоволений

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купували для дитини 10 років, але підійде і для дорослого. Хороша якість для своєї ціни.

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування. Гарного дня.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

На свою вартість, відмінне крісло!

• Хоменко Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графит

Купував тут на "Розетці" два крісла (на роботу) 5 років тому. За ці роки жодних зауважень. Служать відмінно. РЕКОМЕНДУЮ ДО ПОКУПКИ.

Достоинства:
    Співвідношення "ціна-якість".

• Олександр І***

За свої кошти - топ

• Олег П***

Чудове крісло для офісу,

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо, що обрали нас. Ваша думка цінна для нас. Користуйтеся із задоволенням. Гарного дня.

• Лідія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сервіс Розетка дікуємо: швидко та якісно. А от зібрати до кінця не змогли, бо після того як оболонку одягли на направляючу механізму зверху, то гвинтом А закріпити спинку не можливо. Оболонка не пускає спинку вставити до місця отвору на оболонці. І що от робити? Представник бренду допоможить!

Достоинства:
    Бюджетний варіант.
    Недостатки:
    Збірка крісла не співпадає з Інструкцією.
      Представник бренду

Добрий день. На жаль, немає фото. Але спинку треба прикручувати не через отвір, а через паз у механізмі (перманенті). Можливо відео огляд від покупця по цьому кріслу буде користним. Посилання на відео огляд:ссылкаДякуємо за Ваше звернення.

• Михайло Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вже купив. Зібрав без проблем. Сидіти зручно з моєю тушею в 135кг зріст 182см. Обивка крісла наче із жіночих панчох-чулків, кіт махнув 2 рази лапою і куча дірок з висячими нитками, буду шити чохли на сидіння і спинку. Кіт забракував фабричну обшивку

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Обшивка
  • Ирина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Поки все подобається. Зібрали без проблем, швидко.