Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Набор для бадминтона Newt 2 ракетки + волан + чехол Бирюзово-оранжевый Newt (NE-BD-220)

Код:  520554624
Оценка пользователей 4.2/5
  • Наталія Д***

Користуємося вже тиждень. Подобається і якість і вигляд. Все добре, нічого ще не поламалося. Єдине валанчик приїхав покинутий і ніяк не вирівнювався, але я одразу замовила запасні.

Достоинства:
    Все тримається
    Недостатки:
    Покинутий валанчик
  • Анастасія

Була дуже здивована, що ракетки, які йдуть в комплекті разом з білим(!) чохлом, відправили без пакування. Відповідно, чохол прийшов весь брудний, тож мені довелось прати його вручну. Не розумію, невже це так важко запакувати хоча б в харчову плівку. Самі ракетки ще не тестувала, але вони вже трохи подерті, брудні та на них видно клей.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Пакування

• Вікторія Н***

Ракетки в цілому хороші, але приїхали вже трохи потерті. А ось воланчик зовсім жахливий, просто розвалився після першої гри….

Недостатки:
    Потерті, воланчик жахливий
  • Віра П***

придбали собі на дачу, і ракетки і чохол дуже стильні. Легкі, грати одне задоволення, рука не втомлюється

Достоинства:
    якість набору
    Недостатки:
    ні
  • Іван Б***

Класний набір, нам сподобався, ще не грали, але навіть з виду зрозуміло, що норм ракетки і міцна сітка

Достоинства:
    є зручний чохол, швидка доставка
    Недостатки:
    нема