- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Материал приятный, пошито качественно. Сильно полномерит - пришлось вернуть.
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Серый
Справжній Nike! Все як на фото.
- Достоинства:
- Якість тканини, нормальна молнія, тепло взимку, стильно, нічого зайвого!
- Недостатки:
- Відсутні!
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Темный синий
По якості рекомендую,але з врахуванням більшемірності.А саме:на мій розмір L,після примірки ,що толстовки,що штанів, з запасом підійшов розмір М
- Достоинства:
- Добре зберігає тепло, в парі з "Спортивні штани чоловічі Nike ike Nsw Club Jggr Bb BV2671-410 M Сині" складають гарний теплий спортивний костюм ,суттєва скидка ціни
- Недостатки:
- Значно більшемірять
Соответствие размерной сетке
Большемерит
- Едуард
В мене така синя толстовка та штани, толстовка дуже швидко втратила колір, та виглядає наче її 100 разів прали, при цьому штани тримаються. Також є такий комплект у чорному кольорі, ситуація з ним така сама (пайта вже сіра, а штани ще чорні). А у вас як носиться?
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Голубой
Толстовка сподобались. Зазвичай ношу XL , але ця модель маломірить. Підійшов розмір XXL на зріст 190см
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный
Качество супер,внутренняя часть из мелкого и приятного к телу флиса.Пошито всё отлично,швы ровные.Как и соответствует качеству Nike.Только страна производитель не Иордания,а Китай.Размер полномерит.
- Достоинства:
- Качество Nike
- Марина Н***Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный
За таку ціну і на бірці вказано Єгипет. Жах…. Читайте уважно що продають і потім дивіться уважно що прислали !