- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с бежевым. Размер: 36.5
Ну що від найків хотіти. Гарно та стильно виглядають. Якісні, ніде немає ні сліду браку. З розміром теж все чудово та зрозуміло. По зручності теж ніяких питань.
- Достоинства:
- Гарні, стильні, зручні, надійні
- Недостатки:
- Треба полювати на знижки
- Любов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с бежевым. Размер: 36.5
Відчуваються вміру м'яко і водночас достатньо жорстко. Вентиляційні отвори працюють, навіть у найспекотніші дні серпня я не згадувала, що на моїх ногах не сандалі і не крокси. Nike отримав нову поціновувачку :)
- Достоинства:
- Хороше співвідношення ціни та якості (з такою-то знижкою!)
- Недостатки:
- Бігати в них я б не стала, тільки ходити і бажано не в траві/пилюці.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с бежевым. Размер: 38
Дуже гарні, рекомендую!!!
- Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с бежевым. Размер: 36
Точно рекомендую, якщо шукаєте щось зручне. Якість приємно здивувала
- Лера Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с бежевым. Размер: 40
якість дуже така собі, заломи з'явились одразу
- МАРИНА Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с бежевым. Размер: 41
пришли кросівки інші
- Достоинства:
- не те замовлення