Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Женские кеды низкие Nike Court Legacy Nn DH3161-100 36 (5.5US) 22.5 см Белые (195866275751)

Код:  367661931
Оценка пользователей 4.13/5
  • Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и коричневым. Размер: 36.5
    • Общее впечатление

Кеди сподобались. Виглядають стильно та дорого. Але основне, що комфортні. Можна гуляти цілий день і ніжці нічого не буде.
    Також, вражена якістю, я знала, що цей бренд досить якісний, але тепер і сама переконалась.

Достоинства:
    Стиль, якість, комфорт
    Недостатки:
    Не шукала
  • Жанна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и коричневым. Размер: 39

Оказались очень удобными и качественными. Из-за того, что носок заужен маломерят на размер.

Достоинства:
    Качество, удобство, внешний вид
    Недостатки:
    Нужно брать на размер больше
  • Марина Ж***
    • Общее впечатление

Зручно навіть на босу ногу і що головне не стираються при носінні

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и коричневым. Размер: 38.5

Товар приїхав в зазначений термін.Відповідає фотографії.Але треба зазначити в характеристиці товару,що це не натуральна шкіра.Надіюсь,що кеди будуть добре носитися.

Достоинства:
    Відповідає фотографії
    Недостатки:
    Зазначені в описі товара,що шкіра,але це не натуральна шкіра.
  • Ольга
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

За пів року активного носіння кеди виглядають і досі чудово. Донька ними дуже задоволена. Любить їх більше ніж інші. Ні разу не бачила в неї мозолів.
    Вона дуже активна, може в них і побігати і почекати. Ніде нічого не порвалось, вони чудові.

• Ксения П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и коричневым. Размер: 40

Подобаються вони мені, трошки є заломи на носках
    І вони не на широку ногу, мізинець плотненько прилягає

• Романюха Ю***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и коричневым. Размер: 39

Кеди виглядають стильно, зручні. Ношу їх рік не дуже активно, і вони виглядають наче 5 вже носила. Моя думка, за ці гроші можна купити, щось довговічніше.

• Тетяна

Швидко отримала. Зовні вони класні, зручні. При використанні одразу з'явитися заломи(

• Инга Р***

Я дуже незадоволена покупкою, адже продавець надав неправдиву інформацію. Я придбала кеди, в описі яких було зазначено, що вони зі шкіри. Насправді ж це синтетичний матеріал, а не натуральна шкіра. Якби вказали правдиву інформацію, я б їх не купувала. Відчуваю себе обманутою, і неприємно, що опис товару досі вводить в оману.

• Валерія

Я не знайшла, де вони пишуть про натуральну шкіру.

• Татьяна

Так, в характеристиках зазначено, що верх шкіра.

• Наталия И***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и коричневым. Размер: 41

Прислали кеды, производство Вьетнам, а не Индонезия, верх - искусственная кожа, а не кожа. Где соответствие за, вленым характеристикам?! От посылки отказалась

Достоинства:
    Неизвестно
    Недостатки:
    Модель не соответствует заявленной
  • Марта Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и коричневым. Размер: 37.5

Кроссовки выполнены из картона.. жуть

• Ірина М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и коричневым. Размер: 41

Они на очень узкую ногу !