- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 44
Класні,стильні,вдалий дизайн
- Достоинства:
- Бренд
- Недостатки:
- Трохи важкуваті,не для пробіжок
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Занадто дубові задля Air
Помилка в описі. Написано 42 розмір 27,5 см на лейбі кросівок написано 42 eur 26,5см- Недостатки:
- Занадто дубові
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
З розмірною сіткою бренду можна ознайомитись у "Таблиці розмірів" на сторінці товару.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с бежевым. Размер: 42
Як завжди, все чудово...
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 46
Вже років 5 купую тільки монархи, тепер взяв оригінал (сподіваюсь) ну й якість не сильно краща, видно клей, нитки криві і т.д. Але найгірше це скрипіння яке почалося через 3-4 місяця, можна сказати через півтора активної хотьби, не знаю як це лікувати, але це неприємно, відчуваю себе губкою бобом. Розмір брав 46, в мене 45, знаю що краще брати так і все супер
- Достоинства:
- Гарний вигляд, зручні.
- Недостатки:
- Якість швів та проклейки; Скрипіння.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Дуже сильно маломірять. У мене все взуття 42 розміру, спортивні «дихаючі» кросівки для зали взагалі 41, ці сидять наче 40 максимум - але виробник вказав розмір 42
Проходивши день в них маю знищені пʼяти та мізинці на ногах
Стан самих кросівок при цьому «поверненню не підлягають», оскільки наповнення для «помʼякшення» знищено величезним тиском через не відповідність розміру- Достоинства:
- Гарні, надто гарні щоб не купити їх…
- Недостатки:
- Дуже маломірять
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Купив у грудні, відходив зиму і жодного разу не змерз у ноги. Ходив з ранку до вечора. ( Дорога нароботу і з роботи,і на роботі в досить холодному приміщенні) У приміщенні навіть жаркувато. Отже це чудові зимові кросівки :) Був скрип який вилікував присипкою. Після сезону як нові. Лише після покупки з`явились заломи збоку але нічого страшного несталось,не лопло. Отже я задоволений і можу сміливо рекомендувати.
- Достоинства:
- Якість,комфорт,дизайн
- Недостатки:
- Скриплять (але лікується)
Широкая
Высокий
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 42.5
Круті кроси
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с бежевым. Размер: 44
Дуже хороші та якісні кросівки. Мені особисто вони дуже сподобалися кольором і своїм дизайном.
Дуже добре та гарно виглядають у них золоті (логотип «Найк») та зелені декоративні вставки.
Ношу вже їх більше місяця і цілком і повністю задоволений ними.
Якість матеріалів відмінна.
Рекомендую цей товар до придбання цього продавця.
Також дуже порадувала безкоштовна доставка від цього магазину.- Достоинства:
- Якісний матеріал, гарний дизайн, чудовий колір.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 43
Супер! Доволен
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 43
Супер! На ноге сидят отлично! Доволен!
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
Якість найк як завжди на висоті. Кроси теплі можливо і на зиму підуть. Якщо рухатись то точно холодно не буде. Але моделька на широку ногу не підійде. В гості поки декілька днів то ввечері знімаю з полегшенням надіюсь трохи розійдуться бо виготовлені з шкіряних матеріалів. Однозначно рекомендую
- Достоинства:
- Якісні
- Недостатки:
- Вузьковаті
- Федір Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40.5
Трохи більше року назад купив
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відклеїлась підошва через рік
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 44.5
Все чудово. Швидко прийшло
- Недостатки:
- Коробка була трішки пам'ята
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 44
Классные ноги. Я в восторге.
- Достоинства:
- Чётко сели на ногу, просто, удобно, комфортно себя чувствует стопа. Мне - очень зашла данная модель. Супер!!! Спасибо
Соответствует
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 42.5
Заказывал белые. Оригинал 100% не вижу повода сомневаться. Упало ли качество по сравнению с тем что было 16 лет назад? Возможно. Но альтернатив действительно нет и по сей день. Кроссовки с изюминкой и хорошим дизайном на века. У кого мёрзнут ноги, самый лучший вариант на осень и зиму. Прошёл в них уже наверное пол жизни начиная с 2009 года, так как периодически покупаю новую пару когда они выходят из строя. Чтобы со временем было меньше заломов, можно подкинуть дополнительную стельку под основную (иногда это вылечивает скрип).
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 45.5
Кроссовки хорошо выглядят, теплые - для лета не подойдут, весна/осень как раз то что надо, на ноге сидят нормально, но маломерят, надо брать больше на 1см, для занятий спортом не подойдут т.к. слишком массивные, как и у многих - через несколько дней заскрипел правый кроссовок, скрип сам по себе не проходит, а со временем ещё и усиливается, решение нашел в комментариях - достал стельку и насыпал в правый кроссовок немного талька по всей подошве, немного потрусил и - о, чудо - скрип исчез. В целом кроссы норм, но со своим особенностями.
- Достоинства:
- Стильно выглядят, теплые
- Недостатки:
- Скрипит правый кроссовок
- Евгений М***
Зачем писать один и тот же комментарий на двох разных парах обуви ?!!
- Ліза
У них відгуки спільні, дивіться, там пишуть куди саме написано:
Колір: Білий. Розмір: 45.5
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 45.5
Прийшли в порваній коробці.
Трохи замазані гряззю на шнурках.
Якщо будете брати, беріть на розмір більше!
Вони маломірки ))- Достоинства:
- Ще не знаю
- Недостатки:
- Схожі на підробку.
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 42.5
все супер
- Достоинства:
- круто виглядають та зручні
- Недостатки:
- не має
- Тимофій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 47
Подошва начала скрипеть спустя месяц, стелька немного отклеилась. Причём только на одном кроссовке. Не знаю это брак или мне так «повезло»
- Достоинства:
- Удобные и красивые
- Недостатки:
- Скрип подошвы
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 42
Один кросівок (підошва) почав "квакати",дуже гучно і це не приємно,час використання дуже малий: частина травня,червень,липень.Що з цим робити?Як позбутися цього недоліку? Це брак виробництва? В Україну поступає відбраковка?
- Достоинства:
- Недолік перекрив переваги
- Недостатки:
- Один кросівок (підошва) почав "квакати",дуже не приємно,час використання частина травня,червень,липень.Що з цим робити?Як позбутися цього недоліку?
Соответствует
- Олександр У***
Дитяча присипка під стельки. Допомагає одразу.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 42
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 43
Месяц нерегулярного ношения. Какие-то трещины пошли. Найк как был плохим, так плохим всегда и будет.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Т ь
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 43
Все чудово. Дякую.
- Ілля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 40
Поки всьо файно . Дуже зручні і гарні
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 42.5
При ходьбі дуже сильно риплять
- Недостатки:
- При ходьбі дуже сильно риплять
- Елена Л***
В наших кросівках теж виявився такий недолік, дуже неприємно.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 46
Зручні на будь яку погоду, але ношу останній сезон - почали рватись на стику їх підошвою. Прошив, почали тріскатись по живому....
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 42
Неплохие кроссы, но как и у большинства через пару месяцев начал скрипеть правый кросовок)) я все методы перепробовал нечего не помогало, а решение нашёл тут в отзывах, под стельку насыпал пудры для ног, обстучал об пол, и не поверил, полностью перестали скрипеть. Вообщем хоть проблему и решил, вторые бы такие точно не купил
- Достоинства:
- Удобные, не убиваемые
- Недостатки:
- Скрипит подошва
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Кросівки просто бомба. Рекомендую на весну та осінь. Гарно тримають ногу. В міру жорсткі для повсякденного носіння саме те.Фірма одним словом.
- Достоинства:
- Ціна. Бренд. Зручність.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 43.5
Прослогували пару місяців, через тиждень почали скрипіти, і це ніяк не прибрати, може продали не оригінал, раньше такого не будо
- Недостатки:
- Скриплять при ходьбі
- Михайло С***
Відʼєднайте стельку і засипте туди пудру для ніг,або будь яку. Там сіточка і вона пропустить пудру далі до балонів котрі скриплять. Розходити 10 хвилин і перестане,купую вже 5-й раз монархи і ця проблема у всіх,але після цього прийому ношу вже більше року.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45
Купил осенью 23-го, почти две зимы они меня радовали. Удобные, мягкие. Но клей в соединении кожи и подошвы видимо сошел на нет, они быстро разлазятся на носке и по бокам. Обидно, не знаю, в ремонт ли нести или выкидывать.
- Достоинства:
- Удобные, мягкая толстая подошва, достаточно теплые, зимой до -5 отлично.
- Недостатки:
- Почти сразу начали хрустеть подошвы. Идешь по асфальту, но такое ощущение, словно по свежему рыхлому снегу.
Срок жизни - два сезона (не полных). В местах склейки на носках и по бокам кожа отошла
- Ростислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Отклеилась подошва, спустя 4 месяца. Есть ли гарантия, на такие случаи???
- Достоинства:
- Удобные
- Недостатки:
- Отклеилась подошва.
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 46
К
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 42.5
Добре
- Олександр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45.5
Після декількох тижнів використання нового взуття з"явились катишки на підкладці всередині кросівок
Та і шкіра ззовні не дуже якісна - на торцях виступили білі плями
Розмір не відповідає ( маломірки )- Достоинства:
- ЦІНА
- Недостатки:
- ЯКІСТЬ ПОГАНА
Узкая
Маломерит
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Купив і перші дні були якимись жорсткими, приблизно через місяць розносилися і стали дуже зручними.
- Достоинства:
- Гарні, міцні, теплі та комфортні.
- Недостатки:
- Треба трохи розносити.