- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Консоль замовили 15-го червня, приїхала 21-го червня (Очікування не були марними)
Я не писав відгук щоб перкконачитя що консоль буда добре працювати й воно так і є
Граю на консолі й з нею усе добре, пройшов 4 частини моєю улюбленної гри.
Консоль ніразу не працювала погано, особливо якщо з гарним інтернетом.
Хоч я й поспішив замовивши цю консоль зараз а не потім, я не жалкую про це, бо різниця з магазинами в нашому місті по ціні - 4 тисячі, якщо брати в увагу гру що йде у комплекті.- Достоинства:
- Гарна консоль, прауює добре й не ламаеться вже як місяць
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Швидко доставили.
Дякую Rozetka та Meest Express!
Консоль виглядає чудово. Як в handheld режимі, так і в Dock.
Mario Kart World відчувається класно як перший ексклюзив для Nintendo Switch 2.
Рекомендую докупити Pro Controller 2 для більш зручної та комфортної гри.- Достоинства:
- Nintendo Switch 2. Все що потрібно для ексклюзивів Nintendo у найвищій якості.
- Недостатки:
- Неможливо грати/здійснювати онлайн операції в українському регіоні, треба використовувати польский.
- Кирило П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все клас. Прийшло гарно спаковане, без дефектів. Для завантаження MKW довелось міняти регіон на Польщу.
- Достоинства:
- Твоя улюблена портативна консоль
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Прийшла швидко, йшла десь тиждень. Прийшла робоча, з флаєром з кодом для завантаження Mario Kart World. Довелося вказувати регіон Польща бо з нашого Нінтендо єШоп недоступний, навіть для активування коду гри.
В комплекті: консоль, джойкони, якась документація, флаєр з кодом на завантаження Mario Kart World, док-станція, блок живлення, HDMI-кабель, обідки та тримач для джойконів- Достоинства:
- Більший за перший Свіч екран
- Недостатки:
- Відсутність ігор на старті, ціна, ціна на ігри, новий стандарт мікросд карток