Отзывы покупателей о Зарядная станция NIUESS NE-700 Pro / 700 Вт / 720 Вт⋅ч / Li-Ion Black (NE-700P)
- Юрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав цей товар 15.11.2025. З самого початку експлуатації станція була неналежної якості: постійно вимикалася, відчувався стійкий запах горілої гуми.
Хронологія подій:
Перше звернення: Через місяць після покупки здав станцію в ремонт. Попри моє прохання повернути кошти за неякісний товар, мені відмовили, погодившись лише на ремонт. Станцію повернули тільки 26 січня (хоча в документах дата ремонту — 5 січня).
Повторна поломка: Після ремонту станція пропрацювала лише кілька тижнів, після чого симптоми повернулися: самовільне вимкнення та некоректна робота.
Друге звернення (15.03): Здав товар повторно. На момент передачі працівнику відділення рівень заряду складав близько 90%, що я продемонстрував особисто. Станцію прийняли з коментарем: «Вимикається, самовільно вмикається, погано тримає заряд».
Дзвінок від працівників (14.04): Лише через 30 днів мені зателефонував працівник і заявив, що я нібито порушив правила експлуатації, здавши станцію розрядженою. На мої пояснення, що за місяць очікування акумулятор міг розрядитися самостійно через несправність ,моє звернення записали.
Позвонили 20.04: Мені відмовили у ремонті та поверненні коштів, наполягаючи на поверненні несправного товару без жодних дій.
Моя позиція:
Товар має заводський брак, який не був усунутий під час першого ремонту. Звинувачення у «розрядженні» через 30 днів після прийому товару є абсурдними, оскільки при прийомі працівник бачив рівень заряду 90%.
Очікую на оперативний зворотний зв'язок та вирішення ситуації: повернення коштів за товар неналежної якості або його заміну на новий справний агрегат. У разі ігнорування буду змушений звертатися в різні служби. Вперше подібна проблема виникла на розетці(- Достоинства:
- бистро ломається,
- Недостатки:
- Скарга щодо неякісного товару та неправомірної відмови у гарантійному обслуговуванні
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станция работает супер!!! Очень выручает! Надо было два брать по той цене!!! Рекомендую!
- Данило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Той, хто порадив оновити прошивку, тобі горіти в пеклі!
Станція працювала собі як треба довго, після оновлення взагалі не приймає заряд...
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює пристойно. Раджу одразу оновити прошивку
- Достоинства:
- Акумулятор
- Тарас С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює ефективно. Котел при підкюченні 6 годин працює.
- Достоинства:
- Відповідає своїм характеристикам.
- Недостатки:
- Недоліків немає.
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це просто жесть!!! Станція перестала працювати за 2тижні, і її вже ремонтують більше місяця, я купив її 18 жовтня, здав в ремонт 2 листопада, сьогодні 5 грудня, станцію мені досі не повернули, більше місяця вона в ремонті!!!!!
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Вона не працює, розетка не ремонтує,
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволений пристроєм. Користуюсь більше двох тижнів і кожного дня. За свої гроші гарне спів відношення по потужності і якості. Брав до електроніки загового котла. При споживанні 70 ват показує 10-11 годин чого на даний момент вистачає. Досить швидка зарядка до 100% менше як за 2 години. Коли працює чути звук вентилятора і запах теплого пластику но не дуже сильний. Порадили біля нього причіпити авто ароматизатор. Помогло позбутимь запаху))). Адекватний додаток для моніторингу роботи пристрою і контролю зарядки. Назва додатку Niuess в плей маркеті бо в інструкціїї його назви ніде менає
- Достоинства:
- Гарний переносний "павер банк із автоматикою". Є всі необхідні виходи для зарядок. Швидка зарядка і є додаток на смартфон шоб за ним стежити по заряду. Невеликі габарити майже як тостер
- Недостатки:
- Помітний запах пластику, трішки відчутна вага якшо часто потрібно переносити, інколи щось клацає при зарядці но то мабуть більше від мережі автоматика спрацьовує
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Первое впечатление отличное. Все работает согласно функционала. Запускал для теста электро чайник и кофемашины. Тянет 1,5 КВ. Шумность при не долгой работе не большая. Как нагреется думаю быстрее будет вентилятор крутить и будет слышнее. Но это норма
- Достоинства:
- Цена. ТТХ характеристики. Не тяжёлая. Удобная ручка. Не надо морочить голову жене и детям как пользоваться, в отличии сборной конструкции
- Недостатки:
- Пока не выявлены. Срок гарантии покажет...
- Евгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює. Перші 3 зарядки дуже відчутно було запах пластику, тому заряджав на балконі). Наче відповідає ємності. За таку ціну аналогів по ємності, на момент покупки, не було. Жінка навіть фен від неї запускає)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах пластику при заряджанні
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Середня якість.
- Недостатки:
- Шумний, особливо під час зарядки. Не витримує заявленого терміну роботи.
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала в підмогу до bluetti ac60, з нею і порівнюватиму:
- шумна: як під час роботи, так і під час заряджання, так і на "холостому ходу";
- корпус - пластиковий і не дуже міцний (все ціле, але саме таке враження);
- до оновлення прошивки зміни в додатку не синхронізувалися з пристроєм: я змінювала час переходу в "режим сну", бо хотіла використовувати батарею як дбж для холодильника і котла, і була неприємно здивована, що вони вимикалися; інструкцію прочитала, там зазначено, що як дбж може бути використана тільки для одного пристрою (що дивно); bluetti без проблем працює на тих же умовах і без сюрпризів;
- без навантаження саморозряд за 4 год склав 14%: зарядили до 100% і не вимикали (але і не підключали нічого), і на екрані лишилося 86%.
- час автономної роботи, який розраховує/показує станція та додаток, не відповідають реальності.
Загалом: користуватися можна,свої функції виконує, дешевша за bluetti але зі своїми недоліками.- Достоинства:
- Швидке заряджання (з 0 до 100% десь за 1 год 40 хв); не важка (в порівнянні з bluetti ac60), дешевша за bluetti з меншою ємністю та потужністю
- Недостатки:
- Шумна; не дуже тримає заряд без навантаження (в "холостому" режимі); якість матеріалу корпусу
- Каролина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
автономку газовую тянет, холодильник, компьютер, блендер!отличная вещь, очень выручает
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Була чудова станція, поки працювала. Після оновлення програмного забезпечення перестав працювати інвертор — станція не заряджається і не працюють розетки.
Тож якщо у вас все працює «з коробки» — не встановлюйте застосунок! Він вам не потрібен і може лише нашкодити.- Достоинства:
- Працює стабільно, добре тримає заряд, потужність відпрацьовує
- Недостатки:
- Жахливе ПЗ
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зарядна станція хороша, працює не дуже шумно, швидко заряджається.
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- МикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
БДЖ не погане. Брав для заміського будинку, щоб працював насос опалення будинку. Підключав насос і лампочку на 10W - тримає 5 годин - посадив до 10%.
Заряджається швидко - із 10% до 100% за приблизно 2 години.- Достоинства:
- Швидко заряджається
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це в мене вже таке вдруге на Розетці,бо вже було що товар не якісний ,я дуже розчарована,прийшла ця станція ,заряд рівно годину до повного,підключила кільцеву лампу яка бере 31w пише що працювати буде 22 години,думаю оо супер,але через пів години вона пише 15 годин працювати буде і заряд показує 66% батареї ,ЦЕ ЯК?за пів години. В результаті мені хватило на 2,5 години,оформила повернення,сказали що будуть перевіряти 14 днів,хоча по гарантії пройшло 3 дні тільки після покупки.Короче ні грошей ні станції ,я дуже засмучена.Чекаю що сервісний відповість,хоча я відразу вказала на повернення коштів,нащо вона мені така якщо відразу не працювала.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неадекватно працює
- Марина Ф***
Будуть тримати три тижні, а тільки потім повенуть кошти. Вмене друг купив по моїй рекомендації, бо в мене така та ще й три в моїх родичів. Другу брак попався, вона не заряджалась та не живила пристрої. Брав він її по акції та здав на наступний день після покупки, вказавши, що порібний саме обмін. Сервіс тягнув час три тижні, а потім тупо повернули кошти.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За таку ціну відомі бренди типу Bluetti чи Ecoflow пропонували станції з вдвічі меншою потужністю.
Приїхала станція доволі швидко, без сюрпризів. Дістав з коробки, інструкція, на жаль, тільки німецькою. Дуже незручно, доводиться качати з розетки або оф. сайту.
Ввімкнув, було 37% заряду. Зарядка дуже швидка, повний заряд від 0 до 100 за 2-2,5 год, при чому майте на увазі, що станція при зарядці доволі потужно гуде, як фен.
В принципі, для простого користування прогу на телефон можна і не встановлювати. Всі кнопки є, підключай, екран достатньо інформативний - показує споживану потужність і залишковий час роботи.
Для моїх сценаріїв роботи (типова офісна робота за пк фаєрфокс на 20-30 вкладок) заряду для пк з монітором і підключений смартфон в якості модему вистачає на 10 год. Старенький ноут, якому більше 10 років, працює 16 годин. За ту ціну, яку я витратив, я вважаю, це непоганий результат.
При роботі станція не гріється і майже беззвучна. Хіба що після 5 годин роботи вона з частою періодичністю вмикає вентилятор. По звуку наче муха літає в сусідній кімнаті. Людей з сильним слухом може дратувати, мені однаково. Щоправда, я не вмикає максимальну потужність, можливо, там ситуація з шумом інша.
Програма на телефон непогана, дає достатньо інформації, щоб не вставати і вмикати екран станції. Більше смислу в ній особисто я не бачу. Прошивати станцію я не збираюся. А навіщо? Все працює норм.- Достоинства:
- Потужна, компактна і не важка. Проста в керуванні, якщо не підключати щось реально потужне.
- Недостатки:
- Дорого на данний час.
Не беззвучна.
Інструкція на німецькій.
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила цю станцію,спочатку вона була з зарядом батареї 37%,підключила кільцеву лампу і заряду батареї хватило на 20 хв.,зарядила до 99% ту ж саму кільцеву лампу включила пропрацювала 3 години хоча спочатку писало що 12 годин працюватиме,бистро сіла.
- Недостатки:
- Швидко розрядилася
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував на Розетці влітку 2024 року. Обрав саме цю станцію за ціною та об'ємом Вт. Двоконтурний газовий котел Protherm 12-річної давності та холодильник десь такої самої давності тягне без проблем при одночасному підключенні. За порадами з інтернету не оновлював ПЗ, оскільки писали, що після оновлення є якісь обмеження. В цілому за свої гроші, я би рекомендував. Пробував навіть чайник на 1.5 кВт підключати, працює, але станція видає заявлені 700 Вт. Якщо вам потрібен більший об'єм чи потужність, беріть відомі бренди, не потрібно шукати за 10 грн мега круту станцію. Читайте характеристики, дивіться огляди в YouTube.
- Достоинства:
- Ціна, обєм Вт .
- Недостатки:
- Трохи незрозуміле програмне забезпечення, без додаткового огляду та читання відгуків не міг під'єднати станцію до телефону.
- Вікторович Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тягне пк на rtx 2070super та ryzen 5 3600 з монітором, заряду вистачило на кс2 приблизно за 3 години з'їло 63%, у звичайному режимі (Гугл) при повному заряді писало що вистачить на 9-10 годин. Наче є режим дбж, але краще без нього, бо проживе тоді дійсно лише рік або два. Можна підключити до кондиціонера, але лише на провітрювання, бо на охолодження чи нагрів не тягне. Провітрювання їсть дуже мало, 20-30 вт.
- Достоинства:
- За 10к це неймовірно крута покупка під час блекаутів. Якщо підключити ноут на 85w, вистачить ледве не на 2 дні (якщо ігри то годин 10±). Заряджається повністю за 2-2,5 години. Гудять вентилятори трохи
- Недостатки:
- Ліхтар такий собі, написано зверху покладіть пляшку щоб розвіяти світло, ну таке, ще й потрібного для цього перевертати дбж. При швидкій зарядці починає трохи пахнути пластиком, але це ще норм. Гудить
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня, сьогодні отримав товар поки що задоволений, до телефону підключилися зразу все ясно показує. Прийшла станція 30% заряду, поставив на зарядку за одну годину зарядилася 100%.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Валерій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всім привіт. Багато років замовляю з "Розетка". Завжди, все було чудово.....але не цього разу. Перед замовленням даної станції передивився багато відео, почитав відгуки. Сподобалось....замовив. Красива, компактна, але в роботі не зміг спробувати. Прийшла з зарядом 37%, думаю - попробувати чи робоча вистачить. Ввімкнув в розетку телевізор Android, але діод AC виходу потух. Подумав, що можливо мало заряду, хоча 37%..... Поставив на зарядку, але зарядка не пішла. Подзвонив на "Розетка", після спілкування з менеджером, заповнив гарантійний ремонт та відправив. Доповню відгук після ремонту, бо практично нічого писати. Працювали тільки USB виходи та ліхтарик.
- Достоинства:
- Ще не знаю
- Недостатки:
- Ще не знаю
- Марина Ф***
А Вам що , з сервісу повернули неправну?
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає характеристикам. Швидка зарядка, зрозуміла в керуванні.
- Достоинства:
- Майже вдвічі дешевша за відомі бренди з аналогічними характеристиками.
- Недостатки:
- Поки єдиний. Що такі речі мусимо купувати через йрню...
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна за свої кошти, заряджається швидко, інтерфейс зрозумілий.
- Достоинства:
- Характеристики
- Недостатки:
- Не знайшов ніякого додатка в інтернеті, хоча в коментарях його згадують часто.
- Катерина
Я в App Store скачала. Niuess називається
- Владислав С***
На офіційному сайті є посилання
Взяв собі ще одну
- Достоинства:
- Дуже виручала в попередні відключення,питань ніяких не було.
- Недостатки:
- Ціни ростуть як на дріжджах
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легка, компактна легко переносити в потрібне місце. Швидко заряджається, за годину. При цьому великий холодильник тримає 4 години. Телевізор взагалі цілий день.
Купив вже другу таку, першу купив рік тому. Працює, як годинник, без нарікань- Достоинства:
- Компактна, надійна, функціональна, недорога
- Недостатки:
- нема
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Інструкцію треба шукати українською,бо я тільки здогадався як його ввімкнути,боюсь що з бодуна щось там не те зроблю) вай фай є, треба якось підключити
- Достоинства:
- Крута штука
- Недостатки:
- Не знаю
- Юрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні привезли, встановив додаток, оновив прошивку, не заряджаеться, постійно блимає значок, червона батарейка зі знаком оклику і пікає, показу що зарядка на нулі. В налаштуваннях світиться друге оновлення, яке не запускається!
- Достоинства:
- Швидко привезли, ціна
- Недостатки:
- Не працює
- Марина Ф***
А до сервісу зверталися? Проблему вирішили?
- Максим К***
Де той додаток знайти?
- Юрій Ш***
Повернув на розетку 17 жовтня, до сих пір проблема не вирішена! Коштів немає, світла також...
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший багатофункціональний пристрій. Зараз особливо дуже потрібний.
- Достоинства:
- Компактний корпус, та достатня ксть інтерфейсу. Зручно керувати, через додаток. Є дві розетки 220в. Ідеально підходить для живлення ноута, смартфона, та інших домашніх гаджетів.
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща станція в цьому бюджеті, зі швидкою зарядкою, та оптимальною ємністю. Також плюсом є велика пускова потужність, до 1800 w в моменті. При першому заряджанні трохи є запах пластику. Двокімнатну квартиру з холодильником, котлом та світлом тримає близько 4 годин. Рекомендую до покупки. Звісно краще щоб вона знадобилась тільки на кемпінгу з сім'єю, а не при відключеннях.
- Достоинства:
- Швидка зарядка, ємність.
- Недостатки:
- Шум вентиляторів.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запписано в недолоіках, пропоную
- Достоинства:
- працює без проблем, запускав однокамерний хородильник, заряджається швидко 500 ват
- Недостатки:
- Відсутні штекери для зарядки від сонячної панелі, невже це така проблема для виробника, це меенше 1 прроцента від вартості, але проблема для користувача (знайти, ппайка , проводка і інше)
- Захар К***
Є вхід лдля сонячної панелі збоку
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляли для холодильника, тримає 8 годин. На довший час не було потреби. Коли вимикали світло, включали торшер та настільна лампу.
- Достоинства:
- Швидко заряджається.
- Недостатки:
- При заряджені трохи гуде, коли включає вентиляцію. Нам не заважає.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогана станція за свої гроші!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щойно забрав станцію.
Після першого повноцінного запуску - враження тільки позитивні.
Не знаю як буде потім, але поки пішла обкатка , то пластиком трохи воняє . Але це впринципі нормально думаю і далі сподіваюсь запах пропаде .
За таку ціну у конкурентів значно слабкіші показники і функціонал.
Що буде на довгій дистанції - побачимо.- Достоинства:
- Ціна , характеристики , тех підтримка
- Недостатки:
- Запах пластику на початку використання
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прошивку не оновлював,станція працює відмінно