Отзывы покупателей о Крем для кожи вокруг глаз NIVEA Luminous630 против темных кругов 15 мл (4005900886644)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Юлія К***

Нравится крем.

• В.Т.

Чудовий крем! Зручний тюбик. Постійно його купляю вже протягом декілька років. Мені він підходить. Добре доглядає за шкірою навколо очей: зволожує та освітлює. Має приємну текстуру та аромат.

• Анна С***

Дізнатися, чи працює крем, можна лише через 2 місяці, як пишуть в інструкції. Зменшення темних кіл під очима одразу не відбувається. Отже, поки що неможливо адекватно оцінити товар!

Достоинства:
    Хороша текстура, без запаху.
    Недостатки:
    Довго чекати на результат.
  • Тетяна П***

Хороший крем, тонко наносится, хорошо впитывается.

Достоинства:
    Соответствует заявленным характеристикам.
    Недостатки:
    отсутствуют
  • Анастасія В***

Користуюсь приблизно тиждень, помітила, що трохи зменшились мішки під очима, темні кола теж трохи менш помітні стали, шкіра навколо очей наче більш наповнена, бо мілкі зморшки зменшились, що однозначно є плюсом, сподіваюсь, далі буде тільки краще) Згодом доповню відгук.

Достоинства:
    Легка та приємна текстура, зменшує мішки та темні кола.
  • Надежда

Крем з Spf

Достоинства:
    Крем має середньої щільності структуру, наносити необхідно тонким шаром. Є невелике зволоження. Приємно, що вже містить захісні фільтри Spf. Про ефект з пігментацією говорити зарано
    Недостатки:
    Поки не помітила. Сподіваюсь, що заявлені переваги побачу
  • Наталія С***

Крем має легку текстуру, гарно розподіляється по шкірі, досить добре зволожує (в мене шкіра під очима дуже суха). Після нанесення не залишає якихось неприємних слідів, швидко вбирається, не липкий. Однозначно рекомендую додати в свій догляд!

Достоинства:
    Приємна віддушка!
    Зручний тюбік!
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Людмила Б***

Мені подобається!!!