Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Упаковка салфеток бумажных Ніжний дотик 2 слоя 200 листов х 5 шт (4820183971913)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Марина М***

Дуже чудові серветки, м'які не прориваються. Не має натирання на шкірі навіть у дитини.

Достоинства:
    Якісь серветок, багато в упаковці. Сама упаковка зручна.
    Недостатки:
    Не помітила
  • Роман Д***

Економно і практично!

Достоинства:
    Гарно поглинають вологу.
  • Д'яченко К***

По серветкам зауважень не має, але після зміни пакування з кольорових коробок на білі і обмотані скотчем, стали не дуже гарно виглядати

Недостатки:
    Колір коробок і обмотані скотчем в останньому замовленні

Добрий день, Катерино! Дякуємо, що написали. Нам щиро прикро, що товар приїхав у такому стані.

• Дар'я П***

А що трапилось з коробкою? Чому вони вже так виглядають? Ще і скотчем обмотані, зняла разом з верхнім шаром(((( і на стіл не покладеш..

Добрий день, Дар'є! Дякуємо, що написали. Нам щиро прикро, що товар приїхав у такому стані. Щоб хоч трохи виправити цей неприємний досвід, ми хочемо надіслати Вам набір нашої продукції як компенсацію. Напишіть нам, будь ласка, на пошту [email protected], і ми про все домовимося. Вибачте, що підвели Ваші очікування. Ми вже розбираємося, чому так сталося, щоб подібне не повторилося. Чекаємо на ваш лист!

• Наталія Л***

Гарні серветки ,дійсно 2 шари,а не як в деяких тільки написане таке,мʼякі

• Роман Г***

Вже 3й раз беру. Гарні серветки, набору на декілька місяців вистачає, і вигідна ціна

Достоинства:
    Ціна, кількість
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Марина Т***

Якісні серветки,надовго вистачає,гарна ціна.Рекомендую.

Достоинства:
    Хороші паперові серветки,гарна ціна зі знижкою за таку кількість.
  • Ілля Г***

Супер!

• Діана

Користуюсь вже декілька років, зручні у використанні

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Діана

Завжди ними користуюсь

Достоинства:
    Зручні у використанні
  • Нина П***

«Ніжний дотик» — це комфорт у дрібницях. Серветки м’які, міцні, приємні для шкіри, не залишають ворсу та добре справляються зі своїм завданням. Велика упаковка з п’яти пачок дуже зручна й економна. Чудовий вибір для щоденного використання.

Достоинства:
    Формат 5 упаковок по 200 серветок — практичне рішення на тривалий час.
  • Юрій Ц***

Зручні у використанні

Достоинства:
    Чудові серветки для кухні

Добрий день, Юрію!
      Дякуємо за Ваш відгук. Нам надзвичайно приємно, що продукція нашого бренду Вам до вподоби.

• Денис Т***

Ультратонкі, дуже висока витрата, тому недоліки якості компенсують кількістю. Сильно задумаюся чи возьму наступного разу.

Доброго дня, Денисе!
      Вдячні за Ваш відгук. Нам шкода, що серветки не повністю виправдали Ваші очікування.
      Ваш коментар для нас дуже цінний — дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!

• Роксолана П***

Купую вже не вперше. Хороші серветки. Нічим не гірші за серветки інших виробників в цій ціновій категорії

Достоинства:
    Велика зручна пачка. Хороша ціна

Добрий день, Роксолано!
      Щиро дякуємо за довіру та повторну покупку! Раді чути, що серветки нашого бренду відповідають вашим очікуванням і приємно тішать співвідношенням ціни та якості.
      Бажаємо комфортного користування!

• Михаил В***

матеріал серветок або недуже якісний, або чимось його забули обробити в партії, котру придбав раніше...
    мені тяжко судити, але маємо, що маємо.... із-за деяких обставин у мене періодично серветки потрапляють в вологу і теплу середу на певний час, уже на протязі декількох років, ці розвинули нове життя зеленоватого кольору, вперше таке бачу...

Достоинства:
    красива упаковка і хороша ціна при акції
    Недостатки:
    можуть підтримувати цвітіння

Добрий день, Михайле!

Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією, і ми цінуємо, що Ви знайшли час, аби повідомити про це.
      Ми вперше отримали відгук про появу стороннього кольору на серветках після перебування у вологому й теплому середовищі. Звісно, нам прикро, що наш продукт не виправдав Ваших очікувань, адже ми завжди прагнемо забезпечувати якість і комфорт використання.
      Наші серветки виготовлені з натуральної целюлози без додавання антисептичних або консервувальних речовин, тому дійсно потребують дотримання умов зберігання, зазначених на упаковці.
      Втім, ми зацікавлені детальніше розібратися у ситуації, щоб мати змогу провести внутрішній аналіз. Якщо у Вас є можливість, будь ласка, надішліть фото упаковки з датою виробництва та фото серветок, на яких помітна вказана Вами проблема, на електронну адресу: [email protected].

Ще раз дякуємо за Ваш зворотний зв’язок — саме завдяки йому ми маємо змогу ставати кращими!

• Омелянчук О***

Гарна якість, швидка доставка

Добрий день, Оксано!
      Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що серветки бренду Ніжний дотик Вам сподобалися.

• Вікторія Р***

Нам не дуже сподобалось.

За рахунок великої кількості часто виймаються злипшимся комком по 6-10 шт і потім не можеш підцепити наступну з упаковки.

Доволі тоненьки. Тож одразу розкисають і розповзаються в руках залишаючи комочки.

Добрий день, Вікторіє!
      Дякуємо Вам за зворотний зв’язок! Прикро, що продукт не виправдав Ваших очікувань. Серветки ТМ «Ніжний дотик» створені як доступне рішення для щоденного використання.
      Ми цінуємо Вашу думку й врахуємо її для майбутнього вдосконалення продукції!

• Маргарита Н***

Чудовий товар
    Рекомендую

Достоинства:
    Велика упаковка

Добрий день, Маргарито!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію. Нам приємно, що Ви обрали нашу продукцію. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних покупців!

• Катерина М***

Хороші серветки

Достоинства:
    Багато

Добрий день, Катерино!
      Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам сподобалися наші серветки. Нехай вони завжди додають комфорту у ваш день!

• Андрій

Я розумію, що можливо не було такої великої коробки, але чи це мої проблеми? Для чого було розфасовувати?

Достоинства:
    Гарні серветки
    Недостатки:
    Порізали упакування розетка

Добрий день, Андрію!
      Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже шкода, що Вам довелося зіткнутися з такою ситуацією. Ми обов’язково передамо цю інформацію відповідним відділам.
      Прагнемо, щоб Ваш досвід співпраці з нами завжди був комфортним і приємним. Дякуємо за Ваше розуміння та терпіння!

• Наталья

Все сподобалося. Гарні на дотик

Вітаємо, Наталю!
      Вдячні за Ваш схвальний відгук! Раді, що паперові серветки ТМ "Ніжний дотик" сподобалися Вам своєю якістю та м’якістю. Дякуємо, що обрали наш бренд!

• Вєра А***
    Недостатки:
    нема

Добрий день!
      Вдячні за Вашу високу оцінку паперових серветок ТМ "Ніжний Дотик".

• Віктор Г***

Дуже хороші серветки.

Достоинства:
    Нормально достаються з коробки

Добрий день, Вікторе!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені нашими серветками. Бажаємо приємного використання!

• Віолетта Є***

Найзручніші серветки, купую завжди лише ці
    У них ідеальна щільність, не розлазяться від краплі вологи, не скатуються

Достоинства:
    Щільність , кількість в упаковці

Добрий день, Віолетто!
      Дякуємо за Ваш відгук та відзначення переваг паперових серветок ТМ "Ніжний Дотик"! Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на продукцію нашого бренду!

• Євген Г***
    Продавец: Rozetka

Чудові серветки, вже давно їх купую для дому.

Достоинства:
    Якість, ціна

Добрий день, Євгене!
      Дякуємо Вам за схвальний відгук та за те, що обираєте нас!