Отзывы покупателей о Дождевик Noble Pet Moss Yellow M4108/3XL-Long (00001342)
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: L-Short
Чудовий легенький дощовичок. Для нашого француза 14,5кг ідеально підійшов xl short.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшли
- Ксения К***
Ого,а підскажіть довжину тіла вашого французика ?хочу замовити,але за розміром не можу вгадати
- ЯрославнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 4XL
Краса ❤️
- Алексей К***
Доброго вечора,а підкажіть розмір який ви вибрали?)
Дякую - Ярославна Г***
Алексей колосов, добрий вечір!4ХЛ
- ДимаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: L-Short
Собакину очень нравится, одевается с удовольствием.
- Марина А***
Какие обьемы у вас,и какой рамер брали-помогите опредилиться
- Дима
Брали размер l-short собака 11 кг. Шея 45 см. Грудь 55. Сидит отлично, только рукава надо затягивать, чуть длиноваты.
- Наталя
А розмір? Так важко написати?
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 6XL
Можливо комусь буде корисний коментар. Голден 1 рік вага 29 кг. Параметри: шия 48см, грудка 73-74, довжина від холки 65-67. Спочатку ми замовили 5хл але в грудці все таки малувато. 6 хл сидить досить вільно, рятують штучки для регулювання на лапках і животику.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 6XL
Отличный дождевик! Прекрасно подошёл Лабрадору. Рекомендуем сделать замеры собакена перед покупкой.
- Достоинства:
- Легкий. Яркий.
- Ксения Р***
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, какой вы брали размер?
- Катерина Д***
Подскажите, какой у вас размер?
- Христина Г***
Доброго дня,скажіть будь ласка який обхват шиї у вашої собаки і який розмір ви брали?
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 6XL
Легкий та зручний дощовик. На лабрадора, 45 кг розмір 6xl чудово підійшов.
- Ксенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 7XL
Дощовик сподобався, колір не відрізняється від картинки, гарно пошитий, тканина приємна. Взяли 7XL на лабрадора, трохи вільно сидить, але ми ще в процесі росту.
- Достоинства:
- Якість, колір, стильно виглядає
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 3XL-Long
Гарний дощовик для корга ,розмір xl підійшов але впритул бо собака комплекції немаленької 15 кг
- Олександра Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 6XL
Стильний
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 5XL
Лабрадор 1 год вес -28кг,размер 5хл подошёл даже немного свободен в области живота,но за счёт резинки можно отрегулировать.
- Достоинства:
- Через час прогулки под дождём второй слой не промок.
- Недостатки:
- Если капюшон надет, дождевик сползает вперёд, но может это только у нас так.
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 6XL
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, можна обміняти дощовик розмір 6XL на 7 ХL.
- Михайло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 6XL
Хороший дощовик, це вже другий, брали 6XL на ротвейлера, собака не дуже великий, то навіть трохи вільний, але 5XL вже був замалий. Може він і десь намокає на швах, але не критично, якби не відгуки то я б і не помітив, навіть не скажу що це недолік, головне його завдання це не мити повністю собаку від багна, а тільки частково і з цим він справляється.
- Достоинства:
- Яскравий, свтловідбиваюча стрічка, захищає від багна і головне виготовлений в Україні! - все що було потрібно
- Недостатки:
- не дуже зруно защіпати на пузі, можливо було б краще якби навпаки, защіпався зверху, попередній трошки порвався через рік часу, але собака активний він не може носитись вічно
- Єлєна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: L-Short
Дощовик свої функції виконує дуже добре.
- Достоинства:
- Яскравий, добре захищає від дощу
- Недостатки:
- Не знайшли
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: XL
Дуже гарний дощовик, якісно пошитий, надійна фурнітура. Розмір XL підійшов ідеально на середнього Пуделя вагою 6 кг.
- Достоинства:
- Якість, зовнішній вигляд, зручність
- Павел Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: L
Дуже гарний дощовик! Цвергшнауцеру (4 місяці) розмір л підійшов ідеально.
- Ираїда К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 4XL
ДУЖЕ КЛАСНИЙ. ВСЬО ПІДІЙШЛО, АЛЕ З ДРУГОГО РАЗУ. ПО ХАРАКТЕРИСТИЦІ МИ ВЗЯЛИ 7ХL,АЛЕ ВІН БУВ ЗАВЕЛИКИЙ. МИ ОБРАЛИ ПО СХЕМІ І ВИЙШЛО-4 ХL.РОЗЕТКА РЯДОМ,ТОМУ ОБМІНЯЛИ ДУЖЕ ШВИДКО. З ПОСМІШКОЮ, ДЯКУЮ ВСІМ ХТО РОБИТЬ В ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ РОЗЕТЦІ. ІДЕАЛЬНИЙ ДОЩОВИК. БОМБЕЗНИЙ.
- Достоинства:
- УТЯЖКИ. СВІТЛОВІДБИВНА СТРІЧКА. МАТЕРІЯ. ЛІПУЧКИ.ПЕТЛЯ ДО ШЛЕЇ.
- Недостатки:
- НЕМАЄ
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 5XL
Прекрасний плащ, на золотистого ретрівера брали 5xl, сидить вільно. Всім задоволені)
- Достоинства:
- Чудова тканина, шви. Воду повністю відштовхує
- Христина Г***
Скажіть будь ласка обхват шиї вашої собаки?
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: L-Short
Все супер
- Достоинства:
- Дощовик шикарний - по розміру підійшов, зроблений дуже якісно
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 3XL
Дощовик з якісної прогумованої тканини, одягати на собачку зручно. Нашому песику сподобався.
- Достоинства:
- Якісний виріб
- Дар'я Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 5XL
Брали 5 размер бордер колли 22 кг. Все отлично.
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 5XL
Досить зручно в користуванні. Хороша якість.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 7XL
Брали для черного русского терьера (60 кг) самый большой размер. На животе сходится, а в груди маловат, не застёгивается. Со своей задачей справляется, от дождя хорошо защищает, так что в целом довольны. Для владельцев ЧРТ и подобных пород совет - обращайте внимание на обхват груди.
- Достоинства:
- Хорошего качества
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 3XL
Чудовий дощовик, служить нам уже рік, ваш улюбленець не змокне, не замаститься
- Достоинства:
- Цупка тканина, легко витирати без прання
- Недостатки:
- Не побачили
- Дмитро
Підкажіть, будь ласка, який розмір для спаніеля брали?
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 3XL-Long
Не дуже зручно надівати і знімати, бо застібки на пузіку. Захищає від дощу і бруду нормально.
- Достоинства:
- Захищає собаку від дощу і бруду
- Недостатки:
- Важко надягати і знімати
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: M-Short
Отличны дождевик :)
- Недостатки:
- Нет.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 7XL
Отличное качество. Сел идеально на маламута. Уже давно искала ему дождевик, но на грудь 98 см уже казалось, что и не найду никогда. Хорошо стирается в машинке, быстро сохнет. Шикарная вещь.
- Достоинства:
- Качество и размер
- Недостатки:
- Анастасия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: L-Short
Супер!
- Достоинства:
- Легко мити, на всі сезони окрім літа
- Недостатки:
- Застібки внизу
- Ираїда К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 4XL
- Достоинства:
- УТЯЖКИ. СВІТЛОВІДБИВНА СТРІЧКА. МАТЕРІЯ. ЛІПУЧКИ.ПЕТЛЯ ДО ШЛЕЇ.
- Недостатки:
- НЕМАЄ
- Хамаза О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 2XL-Long
Гсрна якість,шви,вигляд. Подвійна тканина,липучки,все зручно!Мій пекінес не хотів знімати після примірки:)
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 4XL
Класний дощовик, зручно одягати на тварину. Приємна на дотик тканина та якісно пошита річ. Покупкою задоволені та раді, що це річ українського виробництва.
- Достоинства:
- гарна якість
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 6XL
Хорошо видно собаку в лесу и в темное время суток благодаря светоотражающей ленте!
- Достоинства:
- Красивый! Не промокает. Хорошо видно собаку в лесу и в темное время суток благодаря светоотражающей ленте.
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: S
Дощовичок супер: не тисне, не шелестить, закриває добре спинку (середній йорк). Собака почувається в ньому комфортно, хоча не привчена до одягу.
- Достоинства:
- супер
- Наталя
Чому не написати розмір, який купили? Те, що курточки добрі, написали всі, а от розміри, щоб інші могли зорієнтуватися- вказати важко.
- НаталяПродавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: M-Short
Розміри L-Short та XL-Short підійшли для доволі вгодованого мопса. Добре захищає від дощу- навіть капюшон підійшов, тільки трохи "прищепили" його ззаду, щоб на мордочку не з'їжджав.
Єдиний мінус- доволі цупка (не гладка) тканина і треба прикласти багатенько сил, щоб відіпрати у жовтому кольорі плями від бруду. - Ніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 3XL
Дощовик дуже гарної якості. Але маломірить. На міттельшнауцера підійшов розмір 3XL.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Маломірить
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 2XL-Long
Класний дощовик, не промокає!
Але для мого коргі трошки за короткий на пузіку, бо половина лишається чистою, а половина пузика все-одно брудниться
Та і по спинці можна було б додати трошки довжини, але то не критично.
По обʼєму взагалі питань немає, все підійшло добре.
Ще ніколи не розумію, навіщо каптур а одязі для собак, але це більш риторичне питання - Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 6XL
Купив 6XL на лабрадора 43кг. Сів нормально, обирав по розмірній сітці. Якість зрозумієм з часом, виглядає прикольно