Отзывы покупателей о Наушники Nokia Go Earbuds+ TWS-201 Black (8Р00000142)
- Саша Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Вибір марки не випадковий, а конкретно ця модель сподобалась простим і стильним дизайном, компактністю. Дуже зручні у використані. Характерний якісний звук з чітким нижнім діапазоном. Надійна батарея. Чутливий сенсор. Моя оцінка - відмінно.
- Достоинства:
- Зручні, якісні, бюджетні
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Навушниками користуюсь більше року, дуже ними задоволена, працюють як швейцарський годинник. Нещодавно подарувала такі ж чоловіку, в чорному кольорі, бо білі для нього занадто маркі. Йому дуже подобаються, звук гарний, баси чути , не фонять, не риплять. Тримаються надійно.
- Достоинства:
- Зручні, якісні, бюджетні
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники чудові. Кейс компактний, приємний на дотик. Навушники маленькі, зручні. У вухах відчуваються комфортно. З телефоном законтачились, не відпадають . З іншої кімнати зв’язок тримається. Звук якісний, і мікрофон також. Про батарею поки що сказати не можу, додам пізніше. Але сподіваюсь на якість, бо два роки гарантії в основному дають на якісний товар.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чистий звук, глибокий бас. З сенсором розбирався хвилин 15 :) і ще 5 звикав до чутливості і швидкості реакції.
В чому встиг розібратися: при дзвінкові одне торкання починає розмову і завершує. Плеєр: одне торкання , пауза; два швидких торкання по правому сенсору, гучність +; два швидких торкання по лівому, гучність -; три-чотири швидких торкання по правому, наступний трек; три, чотири швидких торкання по лівому, попередній трек.
P.S Не знаю чи кому допоможе, але... швидке торкання: порахуйте в голос до чотирьох, або краще до п'яти за секунду. здіснювати керування краще двома пальцями.
(це не весь функціонал, інше саменькі;), а то вкраду у вас цей момен, ... ой, а як я це зробив, чи зробила) :)- Достоинства:
- Звук шикарний, баси приємно здивували.
- Недостатки:
- Мабуть немає.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Рік користуюсь навушниками, звук гарний на відміну від xiaomi в такому ж діапазоні.
Якісний мікрофон, через який людина тебе гарно чує без зайвих перешкод.
Із недоліків тільки сенсорна кнопка, яку постійно випадково натискаєш коли кладеш в кейс- Достоинства:
- Звук, мікрофон, автономність, ціна
- ГеоргійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Класні навушники
- Достоинства:
- Довго тримає батарея,хороший звук
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Удобный сенсор. Надежные-заряд держат, связь стабильная. Комфортные. Компактнй кейс. Отличная модель и цена приемлемая.
- Недостатки:
- Не обнаружены
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники супер, покупкою задоволений! Зручні, функціональні, зарядний кейс компактний. Звук чудовий, баси чути, голос не спотворюють, гучні. Зв'язок тримається стабільно. Довго тримають заряд.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Дуже класний вибір.
- Достоинства:
- Самі переваги
- СтасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Вже 2 місяці з задоволенням користуюсь. якість звуку на висоті. так само і мікрофон працює без зауважень. навушники зручні, легкі і довго працюють без підзарядки.
- Оля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Зручні-як у вухах, так і в керуванні, компактні. З хорошим звуком. Добре контачать з телефоном і планшетом. Батарея тримає довго, заряджаю пару разів на тижні при активному користуванні.
- Достоинства:
- Форма, динаміки, батарея.
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники мають чудовий звук, сенсори та батарейку, але потрібно бути обережним з боковими сіточками, через 1.5 роки відвалилась сіточка на лівому навушнику, у зв'язку з цим погіршився звук, та навушник почав випадати з вуха
- Достоинства:
- Звук, сенсори, збірка, батарея
- Недостатки:
- Немає, але потрібно обережно ставитись до бокових сіточок на навушниках
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Чудове звучання, легко носити
Не давлять, не випадають
Мікрофон не сама сильна сторона, але з якісним мікрофоном треба шукати в іншій ціновій категорії
В приміщенні можна спілкуватися доволі нормально, на вулиці вже співрозмовним'к може перепитувати....
Це вже другі, які придбав,
Перші такі самі, але чорного кольору пропрацювали більше трьох років і все ще працюють
Багато падали на підлогу, розлітаючись на складові, після чого збирав до купи, та все продовжує працювати ))) - Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Брав навушники для себе . А син, спробувавши, попросив їх собі-дуже добре підійшли по формі. Всі онлайн заняття в них прослухав. Звук порадував, мікрофон теж непоганий. Ну і зарядка не підвела. Важливо, що звʼязок не переривався.
- Софія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Маленькі та зручні навушники з гарним потужним і якісним звуком, без фонового шуму. Чітке звучання по всьому діапазону, а особливо нижній, басовий сегмент. Компактний кейс. Приємно, що акумулятори в nokia як завжди надійні. Порадували і якісним стабільним зв'язком з пристроями.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Наушники круто грають і чудово сидять в вухах і не випадають. Особливо порадував мікрофон, а так як я часто розмовляю це для мене важливо. Тримають довго і швидко заряджаються
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Насмешу вас, хотите? Купила наушники больше года назад. Пользоваться начала не сразу, сперва попробовала - все прекрасно, вот только заряжаться не хотели. Кейс заряжен - а наушники - ну никак. И ведь написано было: снимите защитную пленку с контактов, а мне сослепу показалось, что она уже снята, и это сами контакты такие синенькие :) Я давай писать в сервис-поддержку, мне отвечают: присылайте, и тут я решила напоследок посмотреть видео-обзор какой-нибудь, благо их полно в Ютьюбе. И что вы думаете? смотрю - контакты там желтенькие, а не синенькие, как у меня. Эврика! пленочку надо снять! Уже год пользуюсь с удовольствием - никаких нареканий. Иногда выпадает из уха, когда жую, но это ухи надо в сервис сдавать :)
- Достоинства:
- долго держат заряд, отличный звук,
- Недостатки:
- нет вменяемой бумажной инструкции.
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошие наушники за эту цену
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Бюджетні навушники, але дуже зручні і якісні. Класний звук, без посторонніх шумів. Баси виражені. Добре держать заряд і з моїм телефоном сумісні ідеально. Свою функцію виконують на 100 відсотків.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Бренд NOKIA подобається давно, мав кілька телефонів, ще з епохи кнопкових. Навушники теж не розчарували. Нічого зайвого, все просто і функціонально. Форма продумана, дуже зручна. Звук чистий, потужний, збалансований. Працюють відмінно.
- Дегонский Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошие наушники за свои деньги.
Наушники Нокиа я помню ещё по телефонам с клавиатурой)) Они ещё тогда были на уровне.
Батареи хватает на долго.- Достоинства:
- Не дорогие и качественные.
- Недостатки:
- Не нашел,всё работает как надо.
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Маленькі та дуже зручні, гарно тримають заряд та швидко заряджаються, гучні та гарний мікрофон. Усім задоволена, можу рекомендувати
- Філіп В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Довго думав придбати дані навушники чи ні. Взяв і не пожалів. Топ за свої гроші однозначно. Гарний звук. Комплектація суперова. Заряду вистачає близько на 3-4 години, при умові, що вуха не виймаються. Сидять зручно, дискомфорту не виникає. Для пробіжок дуже зручні з вух не випадають. Раджу)
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники купував можна сказати наосліп, бо терміново треба було щось на заміну попереднім, які неочікувано зламались, а часу вибирати не було. Тож вибирав недорогі від перевіреного виробника. Тепер задоволений, що все так вийшло. Навушники класні, форма анатомічна, зручна. Звук чистий, якісний, з вираженими басами. Якісний мікрофон, звук не змінює, передає реалістично. Хороша автономність, вистачає на кілька днів.
- Достоинства:
- Працюють якісно, коштують недорого.
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Маленькие наушники с достаточно мощным звуком. Хорошо слышны басы. Микрофон качественный. Хорошая батарея, держит заряд . Зарядный бокс очень компактный, сами наушники маленькие и удобные.
- Саша Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Классные наушники. Удобный сенсор. Хорошая влагозащита, что пришлось недавно проверить самому. Аккумулятор качественный с хорошим сроком автономной работы. Хороший звук и микрофон. Комфортные, компактные. Рекомендую.
- НікольОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Навушники справді провіреного роками бренду, тому я при виборі навушників, обрала саме їх, адже була впевнена що вони будуть працювати роками, навіть за таку досить бюджетну ціну. Користуюсь вже приблизно рік, і все як і очікувала- чудово.
- Костя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Досить давно користуюсь брендом Nokia і повністю довіряю, тому і взяв навушники саме такого бренда. Телефон знайшов навушники швидко і підключився до них без проблем, використовую їх активно десь до 6 годин без перерв. В них доволі комфортно, є додаткові амбушури, щоб підібрати індивідуально для кожного. По звуку все влаштовую, круті мікрофони, які якісно передають розмову. Також навушники можна користуватися по одному чи разом і є сенсорне керування, яке добре реагує, без глюків.
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Доволен покупкой, наушники класные! Удобные, в ушах держатся надежно,ощущаюся комфортно, зарядный футляр компактный. Звук очень хороший, басы слышны, голос не искажается, достаточно громкий. Связь устойчивая на достаточно большом расстоянии. Сенсорное управление мне нравится. Работают сбалансированно. Батарея ещё полностью не разрядилась.
- Достоинства:
- Очень удобные, хороший качественный звук, наличие гарантии, недорогие
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Віктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Навушниками користуюсь з листопада 2021 року. За цей час лише одного разу відправляв на ремонт по гарантії в липні 2022 року (навушники погано тримали контакт з кейсом, через що часто бувало таке, що вони просто не заряджалися в кейсі, а навпаки були увімкнені і розряджалися). З тих пір і взагалі за час користування жодних нарікань до роботи навушників не було. Чудове звучання, як для такої ціни, автономність роботи кейсу та самих навушників досить велика. За роки користування вже не так тримають заряд, але мінімум 3 години без підзарядки ще будуть працювати добре. Дуже задоволений покупкою, одні з найкращих навушників у своєму ціновому сегменті.
- Достоинства:
- Автономність, якість звуку, ціна
- Недостатки:
- Мікрофон трохи паршивенький, але за таку ціну вимагати більшого не варто
- ВʼячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Купив ці навушники дочці на подарунок. Дитина в захваті. Якість звучання чудова, баси приємні, легкі та компактні. Якість виконання та матеріали чудові. До 10 метрів по будинку працюють без перешкод.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мої враженням від навушників суто позитивні . Маленькі, зручні, кейс компактний. Хороший звук, добре чутні баси. Стабільний зв’язок, в межах квартири добре тримається. Якісна батарея, заряду вистачає надовго. Зручне сенсорне керування . Навушники жодного разу не глючили, працюють синхронно. На мій погляд, ціна в повній мірі відповідає якості.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Подарувала такі брату. Як результат тепер сваримось хто буде ними користуватись поки прийде ще моє замовлення!)
Бо вони дуже классні виявились! - Леонид В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники на уровне цены. Искал наушники/гарнитуру для разговоров, итог даволен, меня слышно хорошо на улице в городе и мне слышно. Звук очень насыщенный, музыка звучит бомбезно просто! Зарядки хватает на несколько дней спокойно. Получил больше чем ожидал. Рекомендую.
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюсь вже більше року і дуже задоволена цими навушниками,якщо буду купувати в майбутньому нові оберу знову Нокіаякість за таку ціну перевершила всі мої очікування
- Достоинства:
- Звук,відмінна батарея,ціна
- Недостатки:
- Не виявила
- Слава Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
По характеристиках навушників все добре. Звук якісний, без лишніх шумів, дуже соковиті баси. Заряджаються швидко. Працюють без підзарядки годин 25 , а може й більше навіть. Це зручно, не треба переживать що розрядиться невчасно. Сенсорне регулювання . Є захист від вологи- один навушник випадково впав у мокру траву, майже в калюжу, працює нормально. Ну і зручні, амбушури з приємного матеріалу, дискомфорту від них немає. Недоліків нема. Ціна відповідає якості.
- Достоинства:
- Зручні, звук гарний, тривалий заряд.
- Недостатки:
- не виявлені