Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Наушники Nokia Go Earbuds+ TWS-201 Black (8Р00000142)

Оценка пользователей 3.9/5
  • Михайло Г***

Суперр

Достоинства:
    Гарний та Стерео звук
  • Владимир С***

Хватило на рік

Володимире, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Nokia!

На всю продукцію Nokia, придбану у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 2 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблем, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
      Тому, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності, оперативно замінимо навушники на нові.

• Аріна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користуюсь більше року, все влаштовує крім одного: дуже швидко розряджається лівий навушник, раніше вдавалося його зарядити, зараз майже нереально, або не підключається взагалі, або пише що маленький рівень заряду. І ще швидко відклеїлась ця плівочка(сіточка) зверху.

Аріно, доброго дня!

• Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В сервісному центрі не можуть відремонтувати навушники. Сказали з їхнім актом звернутись до продавця для повернення коштів. За яким номером телефону звернутись до продавця?

• Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Все було добре. Але через 8 місяців експлуатації правий навушник швидко розряджається. Лівий норм, а з правим якась муть відбувається. В чому причина?

Наталю, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Nokia!

Тому, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності, оперативно замінемо навушники на нові.
      Чекаємо на Ваше звернення за наступними контактами:

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користувався 3 роки, доки не загубив. Конект з телефоном швидкий, краще ніж tws 222. Звук хороший. І тримали довго

Достоинства:
    Автономна робота. Швидке підключення
    Недостатки:
    Не було поки не загубив)
  • Горбаль Б***

Поки все працює

• Богдан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Просто жахлива якість збірки: декоративна накладка, яка прикриває динамік, наклеєна на дешевий клей, що під впливом температури тіла втрачає свої клейові властивості й відпадає. Те саме відбувається і з накладкою фронтального динаміка (того, що під гумовим вкладишем).
    При повному розборі виявилося, що акумулятор та конектор зарядки закріплені на клейову стрічку, а не на епоксидний клей, який би гарантував герметичність та надійне кріплення. У такому вигляді необережне натискання може призвести до пошкодження контактів.

Враховучщи написане вище звук реально добрий.

Достоинства:
    Звук, тримає заряд
    Недостатки:
    Жирний мінус за якість збірки
  • Наталья Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Придбала на подарунок чоловіку. На відділені вже були розряджені і не підключались до телефону, забрала додому, зарядили. Для повної зарядки вистачило 32 хв, але вони не тримать взагалі заряд, навіть якщо не слухати музику, а просто підключити до телефону за 4 хв мінус 10 % заряду.... Повністю зі 100% до 0% сіли за 38 хв. Купували такі ж навушники 3 роки тому, і вони тримали заряд майже 8 годин активного слухання. Якась бракована партія, завтра несу назад у відділення.

Недостатки:
    Не тримає заряд взагалі...

Наталю, доброго дня!

Чекаємо на Ваше звернення за наступними контактами:

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Это ХУДШИЕ наушники которые у меня были!!! Постоянно то треск, то шум, то вообще звук пропадает.

Антоне, доброго дня!

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Добрий день, отримала навушники 09.04.2025, лівий не працює, після зарядки так і не запрацював . Не раджу дані навушники. Підкажіть як повернути.

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Не працює лівий навушник

Ірино, доброго дня!

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Повага Nokia, бо держать планку якості не тільки на дорогому товарі, а й на бюджетних гаджетах. Вже рік користуюся ними, і претензій не маю. Звук класний, гарний басовий діапазон, нема зайвого шуму. Надійні акуми, стабільний звʼязок. І форм-фактор продуманий. Мені подобається цей класичний мінімалізм.

Достоинства:
    Зручні, якісний звук, надійні батареї
  • Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Прості навушники з базовими функціями і якісним звуком. Працюють злагоджено, не гублять зв’язок з телефоном. Батареї енергоємні, заряджати часто не треба.А головне- вони дуже зручні.

• Коля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудові навушники! Зручні, практичні, надійно держаться в ушах. Звук якісний, чистий, гармонійний. Нестиковок з телефоном - жодних не було. Батареї якісні, користуюсь по 3-4 години і на кілька днів без мережі можна обійтись. Зручний сенсор, спрацьовує з першого разу. Працюють надійно, збалансовано. Для такої ціни це просто знахідка.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники не погані, звук приємний, мікрофон дуже гарно відпрацьовує, співрозмовник добре чує. Але: в перший місяць-два почав погано заряджатись лівий, а згодом перестав взагалі заряджитись. Після ремонту по гарантії (замінили навушник один) пройшло півроку приблизно й проблема лівого навушника вернулась. Така оцінка тільки через це, загалом претензій до них не маю, але більше не куплю нокии навушники, хоча й був схильний до цього бренду

Достоинства:
    Непоганий звук, гарний мікрофон
    Недостатки:
    Лівий навушник навіть після заміни помирає

Олександре, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Nokia!

Тому, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності, замінемо навушники на нові.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чому продаєте брак? Не тримають заряд. Подарунок зіпсовано.

Олено, доброго дня!

• Олена

Доповню. Навушники повернули, кошти компенсували дуже швидко. Дякую.

• Роман О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Набагато кращі ніж tws 222. Швидше підключення, краще лежать у вусі. Звук гучніше також.

Достоинства:
    Швидше підключення до девайсу.
    Недостатки:
    Немає.
  • Юрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Наушники хорошие, но, в квартире работают без проблем, на улице при прослушивании музыки часто пропадает связь между наушниками и смартфон ом. В наушниках просто тишина на несколько секунд.

Достоинства:
    Хорошее звучание и басы.

Юрію, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Nokia!

Ця проблема може бути пов'язана з впливом радіочастотних перешкод, некоректною роботою Bluetooth модуля телефону та навушників, або ж модуль Вашого смартфона просто перевантажений або розподіляє канали зв'язку між підключеними пристроями неправильно. Рекомендуємо Вам видалити пару, перезавантажити Ваш пристрій (смартфон, комп'ютер) та навушники, далі заново підключити їх.

Тому, якщо проблема не зникне, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, або, в разі необхідності, замінемо навушники на нові

• Вова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Довго шукав хороші навушники для щоденного використання – хотілося, щоб звук був якісний, батарея тримала довго, а ще щоб можна було спокійно дзвонити, не кричачи у мікрофон. Старі навушники вже почали глючити, то звук пропадав, то швидко сідали, тож вирішив оновитися. Вибрав ці, і реально навушники топ! Звук чистий, баси глибокі, голос у дзвінках передається чітко. У вухах сидять комфортно, не випадають. Ще сподобалося, що можна використовувати лише один навушник, коли потрібно, і він легко перемикається без затримок. Захист від вологи теж плюс. За ці гроші – просто супер!

• Саня О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Товар прийшов з лівим неробочим наушником

Олександре, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Nokia!

Тому, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо: проведемо ремонт або, в разі необхідності, замінемо навушники на нові.

• Ілля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Недорогі, прості, дуже зручні. Якісний звук на любій гучності. Працюють надійно, добре держать заряд, зв'язок не відвалюється.. Моя оцінка максимально позитивна.

Достоинства:
    Зручні, бюджетні, надійно працюють, з якісним звуком.
  • Віка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

За свою ціну хороші навушники, нарікань но роботу немає - звук гучний з басами, мікрофон непоганий, добре тримають заряд, комфортні у використані та гарантія навіть є. Недокулупаєшся!

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Експлуатація цих навушників в мене на повну, але працюють вже рік і без нарікань. Якісно та без будь яких проблем.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

через пів року лівий навушник вийшов з ладу, а так проблем з ними не було тримали добре, звук не поганий (басистий)

Достоинства:
    непогані як на середній сегмент
    Недостатки:
    вийшов з ладу один навушники

Андрію, доброго дня!

• Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Взагалі гарна модель, тримає довго заряд. з'єднання з компом - проблемне, з телефоном гараздо краще

Достоинства:
    сподобався бас, 20 годин без заряджання
    Недостатки:
    іноді зникає звук

Андрію, доброго дня!

Дякуємо, що обрали Nokia та поділилися своїм відгуком!

Щодо підключення до комп’ютера: якщо звук інколи зникає, рекомендуємо перевірити, чи встановлені останні оновлення Bluetooth-драйверів на ПК. Також спробуйте відключити інші пристрої Bluetooth, які можуть створювати перешкоди.

Якщо у Вас залишаться запитання, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо.

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Класні навушники, якісні матеріали, добре виконані. Пристойний рівень звучання. Експлуатуються, вже більше двох років. Нарікання одне, треба час-від-часу чистити контакти.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Пройшло два з половиною роки, вони перестали працювати. На зарядку ставлю, але вони не заряджаються.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Якісь батареї
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не працював правий навушник. Гроші повернули, запропонували іншу модель.

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не працює лівий навушник, не тримає заряд батарея.

Євгене, доброго дня!

• Кукла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Виглядають в житті краще ніж на фото, більш акуратніше. Купувала собі десь два місяці тому, то поки все добре, працюють якісно та без ніяких проблем. У папи такі ж навушники, вже рік, то працюють тоже нормально, навіть заряд тримають добре.

• Таня Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Навушники без зайвих наворотів, але базові функції працюють стабільно і якісно. Якісні динаміки забезпечують чудовий звук- чистий, потужний, приємний на слух, з гарною акустикою. Батареї надійні, заряд тримається довго. Зручне сенсорне керування, взаємодія з телефоном повна і стійка в радіусі кількох метрів, точно не заміряла. Непоганий мікрофон, свою функцію виконує на 100 відсотків. Працюють стабільно незалежно від погоди.

• Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

приїхали в не робочу стані, не заряджаються. На коробці видно що пломбувуались повторно

Достоинства:
    Недостатки:
    не працюють

Микито, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Nokia!

Для першого підключення Nokia Go Earbuds+ TWS-201 необхідно зняти захисні плівки з контактів навушників та встановити навушники в зарядний футляр. Після підзаряджання навушників, можна дістати навушники та підключити їх до Bluetooth на Вашому пристрої.

Будь ласка, впевніться, що ви зняли захисні плівки з контактів навушників. Якщо проблема не пов'язана із захисними плівками, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінемо навушники на нові.

• Олена

Підкажіть, чим закінчилось? Вам допомогли?

• Уколова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не працює один навушник( не підключається, та не заряджається в базі.

Недостатки:
    Не працює навушник(

Віто, доброго дня!

• Олександр Г***

Який лівий?!

• Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

після 4х годин на зарядці наушники так і не запрацювали, на коробці видно що одна пломба клеїлась поверх іншої.
    буду повертати,

Недостатки:
    не працюють

Микито, вітаємо!

Дякуємо, що обрали навушники Nokia!

Будь ласка, впевніться, що ви зняли захисні плівки з контактів навушників.

Тому, якщо проблема не пов'язана із захисними плівками, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінемо навушники на нові.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Коли забрав ці навушники з пошти, вирішив зразу протестити їх. По дорозі додому підключив через блютуз – все швидко і без проблем. Звук гучний, а баси окрема любов– глибокі та насичені.

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Приїхав брак. При повному заряді тримають менше години

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Жахлива батарея
    • Богдан

Треба було б уточнити, шо якість збірки, в переваги. Бо реально класні. Але вушка приїхали з херовою батареєю коробка, явно, вскривалась до відправки

Богдане, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Nokia!

Тому, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми обов'язково замінемо Ваші навушники на нові.