ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Код :  331032049
Оценка пользователей 4.3/5
  • Владислав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хорошие наушники для музыки, ютуба, фильмов. На удивление качественный звук как для такой цены. Как гарнитура тоже в целом хорошо. Музыки я слушаю много а говорю по телефону мало, то меня всё устраивает. Глюков нет, подключились без проблем, работают субъективно долго, в ушах не разрядились ни разу, поломаются или потеряются за такую цену не жалко, куплю еще.

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Це мої нові красені. Які вони громкі як би ви знали, звучання просто топове, конект з телефоном дуже швидкий, зарядку тримають досить бадьоро. Ціна супер. 10/10

• Влад Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Самые лучшие наушники. У меня были разные и по брендам и по ценам, и часто качество не соответствовало стоимости, а в этих сочетается хороший звук, качество, удобство и простота использования, а цена очень даже адекватная.

• Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудові навушники, якісний чистий звук, можливо без екстра басів, однак низькі частоти присутні. Добре сидять у вушній раковині, не випадають. Хороша звукоізоляція. Підходять не тільки для прослуховування музики, але й для розмов по телефону, співрозмовник чудово вас чує

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Найкращі навушники що я мав. За майже рік використання жодного разу навіть не лагали. Звук на рівні з біль дорогими варіантами навушників (знаю, бо сам мав від самсунг, а син має єірподси і порівнювали разом, то обидва погодились, що в 2 рази дешевші, а звук не гірший).

• Степан П***

Наушники суперские!

• Евгений В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Приобрел данные наушники на замену старым также беспроводным, а именно Хiaomi Redmi AirDots, был приятно удивлен всем, начиная от материала корпуса и конструкции кейса / наушников к главному их требованию это - приятного, насыщенного и басистого звука, по моему мнению они стоят своих денег за такое качество, оказались даже лучше предыдущих.

• Игорь Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Добрый день. Купил эти наушники, доволен, звучание хорошее, всем рекомендую. На следующий день заказал ещё одни жене, ато она сразу мои заприметила, но хотели сначала проверить качество поэтому брали сначала одни. Минусов пока ненаблюдаю.

• Євгеній Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарні навушники, як для таких маленьких відчутні баси, взагалі звучання сподобалось. Довго тримає заряд, але ніяких заявлених 20 м відстані і близько немає, до 10м максимум. Шкода, що не щільно сидять у вусі і потрібно постійно поправляти, щоб не випали, пробував з різними абушурами. Через це загубив один, коли їхав на самокаті і не знайшов. Тепер з одним вухом ((

Достоинства:
    Звук, мініатюрність, заряд
    Недостатки:
    Без кріплення, при розмові співрозмовники погано чують
  • Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Уши супер! Звук оказался просто безумно крутым, для музыки супер, для разговоров отлично. Особенно сильно удивило качество батареи, которая требует зарядки не чаще раза в неделю, что удобно. В общем все характеристики действительно работают и работают хорошо, покупкой очень доволен.

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Один із самого початку несправний

Достоинства:
    Повернули гроші
    Недостатки:
    Чекали результату від сервіса 3 тижні
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користуюсь уже місяць. Навушники чудові.
    Але інколи один із навушників від'єднюється і зразу ж приєднюється самостійно. Це трапляється дуже рідко.
    А ще в описі зазначено відстань роботи без перешкод 20 м. - це неправда, як і усі 10 м максимум.

Недостатки:
    Час від часу пропадає сигнал з'єднання.

Володимире, вітаємо!

Дякуємо за вибір навушників Nokia Go Earbuds+ TWS-201!

Ми раді повідомити, що на навушники Nokia Go Earbuds+ TWS-201, придбані у офіційних реселерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія – 2 РОКИ!

Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання навушників Nokia Go Earbuds+ TWS-201, і ми зробимо все можливе для вирішення проблеми.

Можливо, ця проблема виникла через вплив радіочастотних перешкод, некоректну роботу Bluetooth модуля телефону та навушників, або ж модуль Вашого смартфона просто перевантажений чи розподіляє канали зв'язку між підключеними пристроями неправильно. Рекомендуємо Вам виконати скидання навушників до заводських налаштувань і знову підключити їх до Bluetooth пристрою.
      Для цього необхідно у режимі сполучення навушників натиснути і утримувати сенсорну панель на обох навушниках одночасно протягом 5 секунд, поки світлодіод не заблимає синім і червоним 3 рази, потім вимкніть.

Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки клієнтів аудіо аксесуарів Nokia за номером 0 800 50-24-05 або напишіть нам у Telegram: @Nokia_Accessories_UA_CareService і ми з радістю на них відповімо!

• Степан Г***

Можливо виник врахували перешкоди у вигляді стін чи інших пристроїв? Але навіть якщо і так, то зрозуміло, що на вводі їх тестують в лайливих умовах, 10 метрів для звичного життя це гарний показник.

• Дмитрий Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Розетка как всегда на высоте. Быстрое и качественное обслуживание.Вежливый и отзывчивый персонал в точке выдачи. Наушники работают отлично.Покупкой доволен.Все заявленные характеристики в норме.Спасибо за товар!

Достоинства:
    Быстрый и удобный конект. Хороший звук.
    Недостатки:
    Не обнаружил.
  • Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вау, звук оказался просто нечто, очень насыщенный! Очень маленькие и легкие, вообще не чувствуются в ушах. Микрофон окей, на удивление очень даже, пользуюсь постоянно и на улице и в помещении, проблем не возникало.

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Очень достойный гаджет. Звучание отличное, функциональность максимальная, очень удобны при беге, и при повседневном использовании, не выпадают, не давят.

• Степан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Пользуюсь такими, все классно, удобные, не выпадают, звук и микрофон хорошие, для использования «на каждый день» отличный вариант

• Володимир К***

️
    Користуюсь 1-й день. Навушниками задоволений (звук, сенсорне керування, зручність у носінні).

Достоинства:
    Все що заявлене у даних про навушники відповідає дійсності.
    Недостатки:
    Наразі не виявлено
  • Тарас Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Лівий навушник практично не працював (тихе звучання + рипів), тому повернув товар.

Недостатки:
    Браковані навушники
  • Стёпа
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Максимально крутые наушники, на мой скромный взгляд:
    1. Работают реально долго, я даже не задумываюсь, что их нужно заряжать.
    2. На картинках наушники смотрятся как-то массивнее, что ли, в жизни гораздо компактнее оказались.
    3. Звук крутой, сильно по нему не скажу, не разбираюсь, но мне нравится.
    4. Конектятся быстро, за месяцев 5, наверное, пока ничего не отваливалось

Хочу и жене взять такие, ждем, пока белые появятся.. есть информация, когда будут в продаже?

Достоинства:
    время работы, размер
    Недостатки:
    пока не нашел
  • Мелінчук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Лівий навушник грає так що ледь чути, чекаю зв'язку зі службою підтримки

Вадиме, вітаємо!

Дякуємо за вибір навушників Nokia Micro Earbuds Pro TWS-521!

Ми раді повідомити, що на навушники Nokia Micro Earbuds Pro TWS-521, придбані у офіційних реселерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія – 2 РОКИ!

Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання навушників Nokia Micro Earbuds Pro TWS-521, і ми зробимо все можливе для вирішення проблеми.

На жаль, в офіційній базі сервісного центру немає інформації про Ваше звернення.

Будь ласка, зверніться до служби підтримки клієнтів аудіо аксесуарів Nokia в Telegram: @Nokia_Accessories_UA_CareService і ми з радістю допоможемо Вам у вирішенні цього питання, а при необхідності – замінимо Ваші навушники на нові.

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отримала 3 дні тому, тестую. Повністю зарядила, розібралась одразу. Це мої перші такі наушники, тому порівнюю тільки з провідними. Через півгодини експлуатації перестала їх відчувати у вухах.
    Важко поправляти, не задіваючи сенсори.
    Інструкція велика як ватман, але не зовсім інформативна. В гуглі є все Кейс залапується і слизький дещо.
    Вцілому прикольні, якість Нокіа в кращі часи.
    Можна сказати, що недолік - це індикатор заряду навушників і кейсу, я поки не зрозуміла його.

Достоинства:
    Маленькі, акуратні
    Недостатки:
    Не зовсім зрозуміло як оцінювати індикатор заряду
  • Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Супер навушники, дуже сподобались.

Достоинства:
    Звук, автономність.
    Недостатки:
    Немає.
  • Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В помещении все работает отлично, но как только выхожу на улицу то звук постоянно прерывается. Не рекомендую

Достоинства:
    Отлично сидят в ушах, звучание норм
    Недостатки:
    На улице невозможно использовать из-за прерывистого звука.

Дмитрий, добрый день!

Благодарим Вас за выбор наушников Nokia Micro Earbuds Pro TWS-521!

Мы рады сообщить, что на наушники Nokia Micro Earbuds Pro TWS-521, приобретенные у официальных реселлеров в Украине, распространяется официальная расширенная гарантия - 2 ГОДА!

Для нас очень важно, чтобы все клиенты оставались довольны опытом использования наушников Nokia Micro Earbuds Pro TWS-521, и мы сделаем все возможное для решения возникшей проблемы.

Возможно, эта проблема возникла из-за воздействия радиочастотных помех, некорректной работы Bluetooth модуля телефона и наушников, или же модуль Вашего смартфона просто перегружен или распределяет каналы связи между подключенными устройствами неправильно. Рекомендуется выполнить сброс наушников до заводских настроек и снова подключить их к Bluetooth устройству.
      Для этого необходимо установить оба наушника в зарядный футляр и быстро нажать на каждый наушник 4 раза. Световой индикатор засветиться фиолетовым, что говорит об успешном сбросе наушников до заводских настроек.

Если у Вас остались вопросы, пожалуйста, обратитесь в службу поддержки клиентов аудио аксессуаров Nokia в Telegram: @Nokia_Accessories_UA_CareService и мы с радостью ответим на них!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

От пользования остались приятные впечатления. Думал, что протянут о силы несколько месяцев, но пошел третий или четвертый, точно не помню, они по-прежнему работают, как только с коробки. Играют громко, даже очень. Если говорить на улице, то тоже звук хорошего качества, слышно и Вам и собеседнику.

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники повністю влаштовували, але виникла проблема з лівим. Прийшлось повернути. Чекаю на появу нових, щоб придбати знову

Достоинства:
    Ціна - якість звуку і характеристики
    Недостатки:
    При торканні лівого навушника з'являвся хрип і погіршення сигналу. Хотів обміняти на такі ж, але не має в наявності. Прийшлось віддати і забрати гроші.
  • Меденець Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хороший звук, та баси у порівняні з іншою фірмою, в якої басів зовсім не чути. Ці навушники дорожчі , але звучання супер. Коли побачила що вони такі маленькі здивувалася, а коли почула звучання зраділа)

Достоинства:
    Гарний звук
  • Степан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушниками задоволений на всі 100 відсотків. Класний, сучасний дизайн; хороше звучання, також порадували мікрофони, говорити по них дійсно зручно і комфортно.

• Максим С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

1. Главная фишка - наушники очень долго работают как для таких крох.
    2. Звук нормальный. Если засунуть в ухо поглубже, то даже басовитый.
    3. В ухе сидят неожиданно удобно.
    4. Ютуб смотрится без проблем. В экшн играх задержка чувствуется.
    5. Ну и цена могла бы быть и пониже. Слишком уж много конкурентов немного дешевле.

Достоинства:
    Удобный формат, шикарная автономность и нормальный звук
    Недостатки:
    Маркий корпус