Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Зубная щетка Nordics Expert 6580 Мягкой жесткости Фиолетовая (3800501908204)

Код:  429192449
Оценка пользователей 4.79/5
  • владимир м***

Зручна у щоденному використанні

Достоинства:
    Якісна щітка,компактний розмір головки

Доброго дня, Владимир. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Олеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Фиолетовый

Користуюся вже майже 2 роки, всі кольори по черзі придбала. Дуже задоволена! Для чутливих зубів і ясен просто знахідка, і за розумною ціною.

Достоинства:
    М'яка щетина, не деформується з часом.

Доброго дня, Олеся. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Влад С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Оранжевый

Качественный бренд. Аналог более дорогих щёток типа Купарокс. Чистит хорошо, ворс нежный и щитинок реально много.

Достоинства:
    Хватает на долго, качественно очищает

Доброго дня, Влад. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Влад С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий

Отличная мягкая щётка. Ворса много и он действительно нежный. Головка небольшая, легко залезает под разными углами в труднодоступные места. Хватает щётки достаточно на долго и вычищает хорошо.

Достоинства:
    Средняя цена за качественную щётку

Доброго дня, Влад. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Василь Ц***

Для мене, це найкраща щітка. Я придбав на розетці по акційній ціні декілька щіток, то ж нам з дружиною на рік вистачило. На фото щітці десь 2,5-3 місяці. Ще можна чистити, щетинки такі ж пружні, хоча трохи форму втратили. Це дійсно екстра мʼяка щітка, яка не вливає на ясна негативно (як це роблять китайські мʼякі щітки). Придбав дитині дитячу щітку цього ж виробника - дуже задоволений. Почекаю знижок і прикуплю ще таких щіток.

Достоинства:
    екстра мʼяка, витривала, не шкодить яснам, була по акції
    Недостатки:
    відсутні

Доброго дня, Василь. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Сергій

Не можна вже такою щіткою чистити зуби, точно не на користь. Взагалі краще не доводити зубну щітку до такого стану, замінювати вчасно, коли щетинки починають деформуватися, кінчики стиратися, а не у різний бік стирчати (то вже крайність).
      Звісно, ваші зуби - ваша справа...

• Денис

Хороша щітка, але для декого вона може бути надто м'яка

Достоинства:
    Чудова якість
    Недостатки:
    Іноді витягуються поодинокі ворсинки

Доброго дня, Денис! Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Ігор Р***

Так собі щітка. Нічого особливого, швидко зношується (приблизно за місяць).

Доброго дня, Ігор. Дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своєю думкою. Нам прикро, що зубна щітка не повністю виправдала ваші очікування. Зубні щітки Nordics Expert розроблені для делікатного та ефективного очищення, а термін використання щітки може залежати від інтенсивності чищення та сили натиску. Зазвичай стоматологи рекомендують змінювати щітку приблизно кожні 2–3 місяці. Сподіваємось, що інші моделі нашої лінійки підійдуть вам більше. Дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам ставати кращими.

• Юлія Н***

Замовляю не вперше, хороша зубна щітка

Доброго дня, Юлія. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Яна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий

гарно вичищає, м'яка, те, що треба для гарної гігієни

Достоинства:
    гарно чистить, м'яка
    Недостатки:
    відсутні

Доброго дня, Яна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Наталія З***

Хороша

Дякуємо за відгук!

• Дмитро Б***

Дуже задоволений результатом, користується щіткою Nordics вся сімʼя , також всі в захваті рекомендую!

• Роксолана Т***

Для людей з брекетами буде не дуже ок, бо ворсини вилазять, застряють в замочках брекетів, але не критично
    Є з чим порівняти, пробувала багато різних щіток
    Загалом щітка непогана

Достоинства:
    Ціна, вигляд
    Недостатки:
    Середньої жорсткості, не мʼяка

Доброго дня, пані Роксолана. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Олена

Щіткою повністю задоволена. Рекомендую.

• Іруська

порадила стоматолог, думала за таку ціну не буде якісного товару.
    щітка чудова, м'яка, ясна не травмує.
    і головне щетинки, вони фактично не втратили форму!

• Ирина

Неубиваемая, с достаточно мягкими щетинками

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый

улюблена щітка, ще цікаво виглядає в картонній упаковці, але тут подобається підставка що йде у наборі.

• Вероніка Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый

Дуже швидко починають щетинки стирчати в різні сторони, з іншими щітками такого не траплялось(
    А тут за 2-3 використання

Вітаю Вероніко. Дякуємо за відгук! Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Це не типово для нашої продукції.

• Ярослав Г***

Вже час змінювати, а щітка практично як нова. Однозначно куплю знову!

Достоинства:
    Якісна щітка

Доброго дня, Ярослав.
      Дякуємо за ваш позитивний відгук! Раді, що щітка ще служить вам добре.
      Зазвичай рекомендується змінювати зубну щітку кожні 3-4 місяці або раніше.

• Люда
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый

спробувала вперше, дуже задоволена.

Недостатки:
    не знайшла

Доброго дня, Людмила!

дякуємо Вам за відгук, високу оцінку та Вашу лояльність до нашої продукції.

• Ярослав Г***

Нещодавно, випадково придбав собі.
    Тепер придбав на подарунок.

Ярослав Гейко, доброго дня!
      Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми раді дізнатися, що ви задоволені своєю покупкою зубної щітки. Важливо, що ви вирішили подарувати цю щітку комусь ще – це свідчить про вашу впевненість у її якості та ефективності. Сподіваємось, ваш подарунок також принесе радість та користь!

• Ілля

вдала покупка.
    щітка надзвичайно якісна.

Достоинства:
    вдала покупка

Ілля ,вітаємо!
      Дякую за ваш коментар! Раді чути, що ви задоволені купівлею щітки. Якість дійсно важлива, і здорово, що вона виправдала ваші очікування!

• Ярина Б***

Чудово

Ярина Білоконь, доброго дня!
      Дякуємо за ваш позитивний відгук! Раді чути, що вам сподобалася наша зубна щітка.Ваше задоволення — найкраща нагорода для нас.

• Влад

купували для групи людей дані щітки, тепер беру для себе та родини.
    дуже якісні, а якщо поглянути на ціну, то взагалі найкращий варіант по всіх співвідношеннях.

Достоинства:
    ручка, якість ворсу та ціна

Влад, вітаємо!
      Щиро дякую за ваш чудовий відгук! Раді, що щітки виправдали ваші очікування. Якість та доступність – це справжній тандем, і приємно чути, що ви вирішили порадувати себе та родину цим вибором!

• Мукієнко Л***

Рекомендую користуюсь неодноразово

Доброго дня, Лідія!
      Дякуємо за Вашу довіру та лояльність! Нам приємно, що Ви обираєте нашу продукцію знову і знову.

• Александр С***

Намана

Дякуємо за Ваш відгук)

• Ярина Б***

За свою ціну ідеально

Доброго дня, Ярина!

дякуємо за високу оцінку!

• Іван М***

Неймовірно якісні щітки , м'які

Достоинства:
    Ціна,якість

Доброго дня, Іван!

дуже дякуємо Вам за високу оцінку та довіру!

• Дар'я К***

Дуже зручна і дуже мʼяка щітка. Приємно здивована за таку ціну.

Достоинства:
    Мʼяка, зручна, легенька
  • Дабижа Т***

Дуже сподобалася!!!