Отзывы покупателей о Складная подставка для ноутбука макбука алюминиевая металлическая на стол для ноута планшета держатель macbook air pro регулируемая с регулировкой высоты офисная настольная универсальная компактная эргономичная 15-19 дюймов в офис с чехлом Hechpro АНLP180

Оценка пользователей 4.72/5
на основе 31 отзыв
  • Олександр Л***

Дякую

Достоинства:
    Якісний товар, браку не знайшов. Зручна, компактна, можна возити із собою в сумці.
    Недостатки:
    не занйшов
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо!

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Раді, що товар сподобався Вам якістю, зручністю та компактністю.

Бажаємо приємного користування!

• Ілона Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Підставка легка, зручно регулюється по висоті, ноут трошки піднявся і тепер зручніше працювати. Добре пасує для роботи вдома чи в офісі.

Достоинства:
    Хороша фіксація, компактна
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо)
      Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви поділилися своїм досвідом!

• Софія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Підставка сподобалась, працювати стало зручніше. Добре фіксує ноутбук, а також регулюється кут нахилу.

Достоинства:
    Металева і міцна, лега і компактна.
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Щиро дякуємо за Ваш відгук
      Раді, що підставка зробила роботу комфортнішою та повністю виправдала Ваші очікування.
      Нехай служить довго та зручно! Будемо раді бачити Вас знову

• Уляна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Хороша, мені дуже сподобалась. Легко регулюється, не хитається.

Достоинства:
    Надійна, компактна, в комплекті чохол для зберігання.
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Щиро дякуємо за Ваш відгук
      Раді, що підставка Вам сподобалась і виправдала очікування — зручність та надійність для нас дуже важливі.

Нехай служить довго та комфортно! Будемо раді бачити Вас знову

• Максим В***

Гарна підставка, легка ті міцна, 16 дюймів добре встав. Рівна

Вітаємо)
      Раді, що покупка залишила гарні враження!

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Все отлично, держится хорошо.

Недостатки:
    Немного резиновые детали не держат ноутбук
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо)!
      Дякуємо Вам за відгук) Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання!

• Валеріан Ж***

Легка, практична, економічна.
    Топ за свої кошти, але не очікуйте преміум та солід якості.)

Вітаємо)

Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою та відмітили практичність і зручність !

Дякуємо за чесний відгук — він точно буде корисний іншим покупцям)

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Таке собі китайське чудо, не раджу...

Достоинства:
    Маленьке
    Недостатки:
    Нестійка конструкція без жодного фіксування...
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Доброго дня
      Дякуємо вам за відгук. Нам шкода, що підставка не виправдала ваших очікувань
      Дана модель має регульовану конструкцію без жорсткої фіксації — це передбачено для можливості швидкого налаштування кута та компактного складання. Водночас розуміємо, що для деяких користувачів це може впливати на відчуття стійкості.
      З повагою, магазин НОВОНЕЙМ.

• Кирильчук П***

Топчик

Достоинства:
    Надійна, компактна (в складеному вигляді займає місця менше за мишу), хороша фіксація ноута. Ноут не хитається на підставці.

Вітаємо)

Раді, що покупка виправдала Ваші очікування!
      Щиро дякуємо за відгук і довіру)

• Емма Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже зручна підставка та дуже компактна. Меньш напряжені руки під час роботи з нею

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Щиро вдячні за Вашу оцінку та відгук! Нам дуже приємно, що Ви обрали наш магазин.

• Олег.
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Пепше враження: Підставка супер, металева, виготовлена по вигляду на совість. Кути тримає добре як і ноут 16. Стоїть як на плоскій поветхні. Як буде далі відпишусь пізніше, а конаретніше після експлуатації. Перше враження найкраще.

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Поки не виявлено. Сподіваюсь так буде і далі.
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Добрий день! Щиро дякуємо Вам за відгук
      Дуже раді, що підставка Вам сподобалась і виправдала перше враження. Бажаємо комфортного користування.

• Раїса О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Брала під ігровий ноут на 16 дюймів. Спершу вона здалася маленькою і слабою, та ноут став просто непохитно

Достоинства:
    Компактна, недорога
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Щиро вдячні за Вашу оцінку та зворотний зв’язок.
      Для нас це дуже цінно!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже содобалася підставка, для ноута на 14" підійшла. Металева, легка, з накладками від ковзання.

Достоинства:
    Зручно налаштовувати, легко складається, міцна.
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо за відгук з фото — це найкраща рекомендація для інших клієнтів

• Василий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Замовляв підставку для ноутбука як подарунок дружині на День закоханих. Вона давно казала, що хоче щось подібне для зручної роботи. Підставка дуже сподобалась — компактна, стильна, зручна у використанні. Якість хороша, виглядає акуратно. Подарунок однозначно вдався.

Достоинства:
    Якісна, швидка доставка
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо за фото та позитивний зворотний зв’язок. Раді, що покупка Вас потішила!

• Біла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Зручна, стійка й легка підставка для ноутбука. Не ковзає, займає мало місця. Рекомендую.

Достоинства:
    Давно користуюсь, якістю задоволена.
  • нава О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Товар відповідає опису, якість хорша, деже зручна для повсякденного використання. Люблю працювати віддалено, то носити з собою дуже зручно, легка і компактна.

Достоинства:
    Хороша якість
  • Сергій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Компактна, зручна та міцна підставка. Повністю задовольнила наявну потребу.

Недостатки:
    Відсутні
  • Євген О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Повністю виконує свою функцію, підставка рівна та без дефектів, дякую)

• Oлександр

отличная вещь

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Прекрасна підставка, з своєю задачею справляється на 5 з плюсом, за таку ціну і жалітись гріх

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дякую, гарна та зручна річ.
    Дуже швидка доставка.
    Підставка гарної якості, легка у використанні. По розмірах для великого ноуту не підійде, а от для середніх та нетбуків - саме те.
    Головне-зручність за ноутом, більше не треба весь час нахилятися над монітором, він тепер на рівні очей, як за монітором звичайного комп'ютера і можна сидіти рівно, особливо якщо ви високого зросту.

Достоинства:
    Якість, зручніше, цвна
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Кирильчук П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

на рахунок охолодження ноута: якщо охолодження знизу, то піддув буде закритий тільки на двох паралельних підставках. по центру піддув працюватиме нормально

Достоинства:
    міцна і компактна. для ігрового ноута в 2.5 кг, 16 дюймів нормально підійшов. ноут не хитається коли тиснеш на клавіатуру, не їздить. на столі також нормальна фіксація. Ціна
    Недостатки:
    переносити ноут разом з підставкою погана ідея, так як підставка складеться якщо її підняти за верх, але це ціна за компактність підставки
  • Мар'яна С***

Доброго дня.
    Я залишала раніше відгук про цю підставку але так як підставка була бракова як виявляється.
    Зі мною оперативно звязалась менеджер і сказали що відправлять другу підставку.
    Дякую Вам за оперативність.
    Раджу всім цього замовника.
    Все виправили швидко та якісно, менеджер що зі мною звязалась дуже ввічлива та приємна. Дякую

• Влад Н***

Все чудово

• Данил Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Відправили все швидко, опис відповідає. У мене маленький ноутбук - він легкий, то для нього підійшла чудово,для більших і важчих може бути не такою надійною.
    Також дружина за нею любить читати книги, каже що зручніше і дитина на планшеті грає.
    То універсальна річ - що дуже сподобалось.

Достоинства:
    Універсальність
  • Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Выбрала этого продавца, купившись на надпись
    "Ретельна перевірка товару"...
    Вам надо или таки начать проверять то, что высылаете, а не просто писать для красоты, или "проверить проверяльщика". Зачем нужна такая "проверка"?)
    Правый упор не ложится в выемки для фиксации, а "уходит" прилично правее и если завести его туда с усилием, он оттуда с таким же усилием выскакивает. Если прижать ноутбуком, то держится, если ноутбук, при этом, не трогать активно. Просто "поставила и забыла" как памятник - сгодится. В наиболее пологих положениях.
    Длина заявлена 25.5. Там ровно 25. А кому-то это, может, критично.
    Ширина 18 - есть. Это из хорошего)
    Выслано было по полной предоплате через почтомат. Проверить и отказаться не получилось)
    А так же мне в жизни делать нечего - только бегать кусок китайского металла по почте пересылать туда-обратно. У меня же есть 14 дней! Просто потому, что продавец не может сделать нормально такую мелочь как обещанная!!! проверка простейшей железяки...

Достоинства:
    металлическая
    Недостатки:
    кривая
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже шкода, що підставка не відповідала вашим очікуванням. Ми перевіряємо кожен товар перед відправкою, проте іноді через конструктивні особливості виробу можуть виникати нюанси з посадкою упорів або точними розмірами. Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику, щоб покращити якість і точність виробів у майбутньому. Якщо підставка не підходить, нагадуємо, що ви можете скористатися правом на повернення протягом 14 днів, і наш менеджер допоможе з оформленням повернення чи обміну. Щиро перепрошуємо за незручності і дякуємо за детальний зворотний зв’язок – це допомагає нам ставати кращими.

• Юра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Чудова підставка, раніше ноутбук постійно грівся від столу, зараз ця проблема уже відсутня.
    Користуватись, дуже зручно,
    регулюється висота нахилу.

Достоинства:
    Металевий корпус, ноутбук не гріється
  • Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

придбав підставку для ноутбука і дуже задоволений своїм вибором. Вона реально зробила роботу комфортнішою

Достоинства:
    Зручне розташування екрана — тепер не болить шия та спина.

Ноутбук не перегрівається завдяки хорошій вентиляції.

Звільняється простір на столі, виглядає охайно.

Стійка конструкція — ноут не ковзає.
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Чудова підставка, легка, надійна і стильно виглядає.
    Дуже зручно користуватись, тепер приємніше працювати за ноутом.
    Дуже вдала покупка.

Достоинства:
    Зручна, не ковзає
  • Наталі Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Підставка дуже сподобалась, ноутбук надійно і зручно на ній розміщається і можна виставити кут нахилу, а найголовніше металевий корпус і дуже компактна.

Достоинства:
    Металевий корпус і компактний розмір у складеному вигляді
  • Влад В***
    Продавец: НОВОНЕЙМ

Прийшов забирати, а воно ось таке, ну як би вигляд неякісного сміття

Дякуємо за відгук.
      Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.
      Підкажіть, будь ласка, детальніше, що саме вам не сподобалось?
      Готові запропонувати обмін або повернення коштів для вирішення ситуації.
      З повагою, магазин НОВОНЕЙМ.