Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Бамбуковый столик для ноутбука UFT T25 New с подставкой для телефона

Оценка пользователей 4.63/5
  • AI аналіз відгуків
    470 відгуків:  приблизно 76% позитивних, 13% нейтральних, 11% негативних
    Підставка-столик для ноутбука UFT T25 отримала в цілому позитивні відгуки від користувачів завдяки своїй універсальності, якості матеріалів та зручності використання як вдома, так і для роботи в ліжку чи на дивані. Основними плюсами відзначаються регулювання висоти і кута нахилу, справді дієва система охолодження, міцна конструкція та приємний, естетичний вигляд. Багато користувачів рекомендують цей продукт для роботи і відпочинку. Водночас трапляються скарги щодо комплектації, браку деталів, неідеальної обробки деревини і недоліків вентилятора чи дрібних функціональних елементів. Декому не вистачає місця під новіші смартфони або є сумніви у якості оновлених партій та різниці в дизайні.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ольга Л***

Чудовий столик, уже 10 років користуємося

Достоинства:
    Легкий, зручний, красивий

Вітаємо, Ольго! 10 років — це неймовірний показник, і ми щиро вдячні вам за таку багаторічну відданість нашому бренду! Нам надзвичайно приємно читати, що бамбуковий столик надійно служить вам стільки часу, залишаючись легким, зручним та красивим помічником. Саме такі відгуки є найкращим підтвердженням якості нашої продукції та надихають нас створювати довговічні речі для вашого комфорту. Бажаємо вам ще безліч затишних і продуктивних годин роботи чи відпочинку з нашим столиком. Чекаю на наступний відгук!

• Олена Я***

Користуюсь цим столиком переважно вдома, бо він дуже зручний і легкий, зручно ставити ноутбук і телефон поряд. Матеріал приємний на дотик, здається міцним. Загалом допомагає краще організувати робоче місце, не потрібно зайвого простору на столі.

Достоинства:
    зручний,надійний
    Недостатки:
    ні

Вітаємо, Олено!
      Щиро дякуємо за ваш відгук та позитивну оцінку. Дуже приємно знати, що столик допоміг вам зручно організувати робоче місце вдома та зекономити простір. Ми спеціально продумали дизайн з підставкою для смартфона, щоб усі необхідні гаджети завжди були під рукою.
      Раді, що ви також оцінили якість та легкість бамбукового матеріалу. Нехай користування приносить вам тільки комфорт та задоволення — як під час роботи, так і на відпочинку!

• Ангелина П***

Удобный и практичный столик, а подставка очень кстати.

Достоинства:
    все отлично
    Недостатки:

Вітаємо, Ангеліно! Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку нашого бамбукового столика. Нам дуже приємно, що ви відзначили його зручність та практичність. Ми спеціально розробили дизайн із підставкою для смартфона, щоб зробити робочий процес або відпочинок ще комфортнішим, тому надзвичайно раді знати, що ця деталь стала вам у пригоді та виправдала очікування. Дякуємо, що обрали наш бренд для облаштування свого простору. Нехай столик служить вам довго, надійно та приносить лише позитивні емоції кожного дня!

• Виктор Ч***

Столик прийшов без одної деталі,замовив інший столик теж саме,не рекомендую замовляти цей товар на розетці

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не вистачає деталі

Дякуємо за відгук. Розуміємо розчарування, коли столик приходить не повністю укомплектований. Ми можемо надіслати відсутню деталь (планку для регулювання кута нахилу), щоб столик був повністю готовий до використання. Для цього зверніться в особистий кабінет Rozetka або до нашої служби підтримки — організуємо доставку максимально швидко.

Вітаю!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам справді прикро, що ви двічі зіткнулися з відсутністю деталі у столику. Ми розуміємо ваше незадоволення, адже очікували, що покупка одразу стане зручним робочим місцем, а не причиною для зайвих турбот.
      За 13 років нашої співпраці з Rozetka ми завжди намагаємося тримати високу планку якості. Проте іноді трапляються прикрі випадки на етапі пакування або перевірки, які важко виявити без відкриття коробки. Ми вже передали інформацію на виробництво, щоб посилити контроль за комплектацією цієї моделі.Радимо вам звернутися до служби підтримки в особистому кабінеті Rozetka або через їхній чат-бот. Колеги допоможуть оперативно оформити повернення коштів або вирішити питання з обміном на повністю укомплектований товар.Ми дуже сподіваємося, що ця ситуація вирішиться швидко, і ви все ж отримаєте ідеальний столик для вашого комфорту. Тримайтеся, ми на вашому боці!

• Олена К***

Столик прийшов без регулятора висоти

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що столик був отриманий без регулятора висоти.

Будь ласка, зверніться через особистий кабінет Rozetka для оформлення звернення — ми допоможемо вирішити питання щодо доукомплектації або обміну згідно з процедурою маркетплейсу.

Вітаю, Олено!
      Дякуємо, що повідомили нам про цю ситуацію. Нам справді прикро, що столик приїхав до вас не в повному комплекті. Ми розуміємо ваше розчарування, адже відсутність регулятора висоти робить використання столика не таким комфортним, як планувалося.
      Хоча ми ретельно перевіряємо кожну партію, іноді на етапі пакування може статися прикра помилка. Оскільки ви вже отримали стандартну відповідь від колег з Rozetka, радимо не зволікати й оформити звернення через особистий кабінет або чат-бот служби підтримки. Це дозволить нам оперативно зробити обмін на новий, повністю укомплектований товар.
      Ми обов'язково проконтролюємо, щоб наступний столик приносив вам лише зручність і задоволення від роботи. Дякуємо за ваше терпіння, ми на зв'язку до повного вирішення питання!

• Олексій

Чудова річ. Якби додали ще буквально 3см ширини полички під мишку було б ідеально, бо коврик звисає. 15 дюймів ноутбук стає чудово.

Достоинства:
    Якість виготовлення, зручність
    Недостатки:
    Не вистачає буквально 3см ширини в місці під мишку, звисає коврик.

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що вам сподобались якість виготовлення та зручність столика. Окремо дякуємо за конструктивне зауваження щодо полички під мишку — такі деталі допомагають краще розуміти досвід користування. Будемо раді бачити вас знову серед клієнтів нашого бренду!

• Сергей М***

Не держит телефон. В остальном все нормально

Достоинства:
    Добротная доска, хорошее исполнение
    Недостатки:
    Не держит телефон

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви відзначили якість виконання та матеріали столика.
      Щодо підставки для смартфона — вона розрахована на певні розміри та формати пристроїв, тому сумісність може залежати від габаритів телефону та чохла. Ваш коментар буде врахований для подальшого покращення конструкції та інформування покупців.

• Євгеній Б***

Супер.
    Столик взагалі бомбезний, якщо чесно не очікував. Гарне регулювання висоти, великий працюючий вентилятор.

• Ярослав С***

Прийшла не повна комплектація! Дуже розчарований....брав на подарунок...дуже прикро

Недостатки:
    Не повна комплектація! Відсутня планка регулювання кута нахилу

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла ситуація з комплектністю та це зіпсувало враження від покупки, особливо коли товар обирався на подарунок.
      Комплектація виробу визначається виробником і проходить перевірку перед відправленням, однак у поодиноких випадках можливі помилки. У цьому випадку ми можемо довідправити відсутню планку регулювання кута нахилу.
      Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати контроль якості та сервіс.

• Дар'я М***

Замовила столик , прийшов з пошкодженим USB , та кабель був перебитий

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Пошкоджений USB кабель

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ви отримали товар із пошкодженим USB-кабелем — це справді може зіпсувати враження від покупки.
      Подібні ситуації можуть виникати під час транспортування, тому важливо одразу перевіряти комплектацію при отриманні. Ваш коментар буде переданий для додаткового контролю пакування та якості. Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати сервіс і продукцію.

• Артур П***

Покупкой доволен!
    Пользуюсь уже больше 6 месяцев.
    Все исправно.
    Регулятор высоты с креплениями качественны.
    Без нареканий.

Достоинства:
    Хороший,качественный и компактный.
    Недостатки:
    Ниша для канцелярии не имеет хорошей фиксации.При трапортировке сама открывается.
  • Олександр

взагалом зашліфовано добре, приємно на дотик, але невеликі "моменти" присутні

Достоинства:
    гарна якість, функціонально продумано
    Недостатки:
    шухлядка пагано тримається магнітом і випадає коли нею ж донизу тримаєш стіл, на лицьовій стороні трохи відчувається на дотик не рівність на стику деревини і на ножці знизу
  • Иван С***

Вибрав саме цей столик - тут все мені необхідне для комфортної праці вдома. Якістю виконання задоволений. Мій лептоп не сходить зі столу - є упор. Дерево приємне на дотик., Для миші я все ж виклористовую свій коврик.

Достоинства:
    Описав - матеріал, констструкція
  • Зіновій С***

Ми вже деякий час юзаємо цей столик, і він реально класний для роботи з ноутом на дивані чи в ліжку.
    ноут не гріється. загалом задоволені.

Достоинства:
    місце для телефона, ергономічність
    Недостатки:
    не знайшли
  • Таїсія К***

Зручний гарний столик, без нарікань

Достоинства:
    Хороша ціна та якість
  • Дарья Ф***

Столик легко складається, є підставка під мишку - дуже прикольно, та ніша для смарта

• Ігор Л***

Купили два такі столи. Поки що все влаштовує, хоч у одного не дуже щільно закривається шухляда, але то не критично . Головне під час роботи , або перегляду відео, ноутбук не так сильно нагрівається. Досить зручно якщо працюєш не за робочим місцем.

Достоинства:
    Ноутбук не перегрівається й досить зручно якщо працювати не за робочим місцем
    Недостатки:
    У одного не щільно закривається шухляда
  • Поліна С***

Столик купувала на подарунок, при замовленні вказала самовивіз щоб була змога глянути чи всі складові на місці, оскільки по відгуках бачила що буває відсутня скоба для регулювання кута нахилу. Отримала столик у повній комплектації. Столик чудовий, приємний на дотик та колір, не важкий але досить міцний, легкий у експлуатації. Комфортний у використанні, стабільно стоїть на поверхні ліжка та дивану. Спочатку не помітили де знімний упор для ноутбука (щоб не впав), але згодом у висувній шухлядці знайшли. Охолоджуюча частина (вентилятор) працює добре, охолоджує дно ноутбука досить гарно. Для більш нових ноутбуків може не підійти роз'єм шнура від вентилятора, може знадобитися перехідник відповідний.

Достоинства:
    Міцність, легкість, функціональність
    Недостатки:

Дякуємо вам за настільки детальний і теплий відгук
      Ми раді, що столик повністю виправдав ваші очікування та став зручним у використанні. Приємно чути, що ви оцінили і якість матеріалів, і продуманість деталей, включно з охолодженням та шухлядкою для аксесуарів.
      Щодо роз’єму вентилятора — дякуємо за зауваження. Для сучасних моделей ноутбуків дійсно іноді потрібен перехідник, і ми завжди готові допомогти підібрати оптимальне рішення.
      Бажаємо, щоб столик довго служив вам і дарував комфорт у щоденному користуванні

• Світлана П***

Просто чудово((( Ось що мені відповіли. "Перепрошуємо. Для того, щоб ми могли розібратися в ситуації, що склалася, будь ласка, надайте наступну інформацію: - фото упакування (є малюнок з комплектацією); - фото комплектуючих які є в наявності; - фото інструкції з відміткою відсутньої деталі (відмітьте деталь олівцем чи за допомогою графічного редактора); - фото маркувальної наклейки із зазначенням моделі та серійного номера (шильда); - фото / скан-копія документа, що підтверджує оплату (товарний чек або видаткова накладна). Постараємося розібратись якомога швидше, напишемо Вам додатково". І це при тому, що я вказала що це був подарунок і що чеки і гарантійки Розетка ( коли вона є продавцем) не надсилає. Я взмозі лише фото попросити мені надіслати.А також враховуючи що мій випадок вже не перший - ГАНЬБА.

Достоинства:
    Гарний столик
    Недостатки:
    Не комлект

Дякуємо за Ваш відгук і щиро перепрошуємо за незручності
      Ми розуміємо Ваше обурення, але, на жаль, для того щоб розібратися в ситуації та максимально швидко допомогти Вам, нам дійсно необхідні фото комплектуючих та упаковки. Це стандартна процедура, яка дозволяє підтвердити відсутність чи несправність деталей та вирішити питання на Вашу користь.
      Ми обов’язково постараємося вирішити ситуацію якнайшвидше. Ще раз вибачаємося за незручності та дякуємо за розуміння.

• Світлана П***

Столик чудовий. Купую вже другий на подарунок. А зірок мало, бо відсутня металева підпорка для регулювання нахилу. Петля для неї є, а її немає. А це подарунок на день народження. Дуже прикро.

Дякуємо за Ваш відгук
      Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з неповною комплектацією – це точно не відповідає нашим стандартам якості. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, щоб ми могли оперативно вирішити дану ситуацію
      Ми цінуємо Ваш вибір і будемо раді виправити ситуацію, щоб подарунок приніс, лише позитивні емоції

• Николай П***

Получил столик, подарил человеку. Всё хорошо, всё нравится, НО - отсутствует скоба для угла наклона. Где её взять или можете прислать? За такие бабки не доложить скобу это смешно

Достоинства:
    Хороший, качественный
    Недостатки:
    Нет ножки

Дякуємо за ваш коментар! Щоб уточнити питання зі скобою для регулювання кута нахилу, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — вони допоможуть знайти рішення та при необхідності організують відправку потрібної деталі.

• Яна

Дуже зручний столик, гарно зроблений, доволі міцний. можна регулювати на висотою додатково. Швидкий якісний сервіс. Дякую

Достоинства:
    зручний столик

• Сергей Р***

Доволі непоганий столик, дружина задоволена, зручний, регулювання по висоті і куту нахилу. Дерево приємне на дотик, і виглядає стильно

• Євгеній

• Скульская Л***

Зручний, компактний. Все необхідне під рукою. Гладенький, приємний на дотик.

• Інна П***

Дуже зручно працювати в ліжку

• Матвієнко О***

Товар гарний, але бракований - нема тримача для підняття панелі для ноутбука. Помітили вже вдома, жаль що так - можливо буду повертати

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію. Ймовірно, сталася виробнича помилка або недокомплектація. Ми готові запропонувати обмін товару або повернення коштів — будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, щоб ми швидко вирішили це питання.

• Ірина К***

Столик приїхав дуже швидко, у відмінному стані.

• Надія С***

Столик вартий кожної гривні. КОристуюсь уже більше місяця - жодних нарікань. Думала, що прийде щось "хлипеньке", але він перевершив усі очікування, він достатньо масивний, і при цьому не важкий, стійкий, а виглядає ще краще, ніж на фото. Вистачає місця і для ноуту, і для мишки і для чашки чаю, легко складається.
    Єдине, що враховуйте - він не складається навпіл, як пластикові столики, тому подумайте одразу, де будете його зберігати.
    В усьому іншому - просто чудово.

Достоинства:
    Стійкий, зручний, не супер-важкий
    Недостатки:
    Не помітила

• Оксана П***

Товаром дуже задоволена. Користуюся вже не перший рік. Оправдав себе.
    Зручно і мені, і ноутбуку. Дякую. Раджу і товар, і продавця.

Достоинства:
    Легкий, зручний, надійний, вентилятор на usb
    Недостатки:

Дуже дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що товар служить Вам вже не перший рік і виправдав очікування. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Завжди раді бачити Вас знову — звертайтеся!

• Ярослава Б***

Столик купили, задоволені, поверхня гладенька, все є у комплекті( навіть лампу отримали у подарунок).

Достоинства:
    Дуже акуратний і компактний
    Недостатки:
    Не виявили

• Світлана Ч***

Дуже зручний столик

• Яна В***

Все чудово, зручно користуватись

• Микита Д***

ідеальний вибір для комфортної роботи вдома чи в подорожах.

• Аліса Т***

Супер. Нарікань немає

• роман к***

Подарунок сподобався, все супер. Спочатку не звернув уваги, але окремий респект за підставку для телефону, дуже зручно

Достоинства:
    Ціна, практичність

Роман, вітаю!
      Раді що ви оцінили нашу роботу. Ми постійно вдосконалюємо наші продукти!
      Гарного дня!